Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

כעת משהתחיל הקיץ שמתי לב שמדחס המזגן שלי נכבה ונדלק לסירוגין כל בערך 8-10 שניות, הוא נכבה למספר שניות ונדלק שוב, שמים לב לכך גם בקירור וגם כמובן בכוח המנוע שמוריד עומס ברגע שהמדחס נדלק, בעיה ממש מציקה בעיקר בגלל השינוי התמידי בכוח המנוע, יש לציין שאין זה משנה אם הרכב נוסע או עומד.

מדובר על אימפרזה 2002 עם 124000 ק"מ, לא יודע מתי מולא גז לאחרונה מכיוון שרכשתי את הרכב לפני שבעה חודשים לערך.

 

תודה מראש.

פורסם

שלום

אם תכנס בנושאים דומים לשרשור על הונדה FRV תבין שהמזגן אצלך תקין, ואתה פשוט לא רגיל לתופעה הזאת, כי הרכב חדש אצלך וכי עוד לא השתמשת במזגן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיים סיכוי שיש לך יותר מדי גז במערכת.

לפעמים הוצאת קצת גז פותרת את בעייית הלחץ יתר ( שמכבה ומדליקה את המזגן כל זמן קצר ).

בקיצור - בדוק לחצים עם שעון .

בהצלחה.

  • ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך לקפוץ למזגניסט שיבדוק את כמות הגז במערכת.

מאיזה אזור אתה? רשמח להמליץ לך על מוסך באזור מגורייך.

פורסם

תיבדוק לחץ גז אולי יש לך עודף או שתעשה וואקום גז ומילוי מחדש זה יפתור את הבעייה לפעמים הוצאת גז כאשר יש לחץ לא תמיד עוזרת ומחייבת לבצע וואקום..

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

×
×
  • תוכן חדש...