Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי עד 55000 שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום טוב לכולם.

אשמח לקבל יעוץ/הכוונה לקניית רכב מסחרי עבור אבא שלי שרכבו הישן נגנב הבוקר.

התקציב: עד 55000 שקלים.

השימוש עבור העמסת ציוד ורהיטים קטנים. צריך כושר העמסה טוב, פחות ענין של משקל, יותר ענין של מקום.

היות וידוע לי ששוק הרבים המשומשים נמצא בקפאון בלשון המעטה, אני מקווה שאצליח לקבל תמורה טובה לכסף

כלומר להכות את מחיר המחירון.

נושא הנוחיות הוא דבר נחמד אבל לא חובה שיהיה רכב מפנק כמו שרצוי שיהיה פרקטי ותמורה טובה לכסף.

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

באיזה סדר גודל של מסחרי מדובר?

מה שאני יכול להציע לך זאת משאית איסוזו שניתן למצוא אותה במחירי בדיחה,

THUMB_84863.jpg

כמו כן יש לך אופציה של ספרינטרים ישנים (תחילת שנות ה2000) deliver4u%20van%20o5a.gif

תן כיוון ונוכל לעזור,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

Kenworth Man קודם כל תודה רבה על התגובה.

דיברתי עם אבי והוא אמר שמספיק לו רכב בסגנון ברלינגו,קונקט,פרטנר,קנגו.

מה עדיף? אשמח לדעות.

תודה

פורסם

שלום,

תמורה טובה לכסף תוכל למצוא במסחריות הקטנות בסגנון סיטרואן ברלינגו, רנו קנגו או פיג'ו פרטנר. מדובר במסחריות קלות (טנדרונים) שהן יחסית מפנקות ונוחות, כך שניתן להשתמש בהם גם כתחליף לרכב משפחתי. שלושתן נותנות תמורה טובה לכסף ושלושתן גם זולות יחסית לרכישה כמשומשות.

הברלינגו והפרטנר שווקו גם בגרסה עם מנוע בנזין וגיר ידני, שהיא זולה יותר לרכישה ומתאימה למי שלא נוסע הרבה קילומטרים בשנה. הקנגו נמכר גם עם מנוע בנזין 1,600 סמ"ק וגיר אוטומטי, מאוד נוח למי שנוסע בעיקר בפקקים בתוך העיר.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

יש לי נסיון רב עם טנדרים .

היה לי בזמנו את הרנו אחר כך את הפרטנר ואחר כך את הברלינגו.

הרנו היה זריז לא אמין במיוחד ( מנוע שמתחמם והולך ראש מנוע) והכי הכי ספרטני, בזמנו כונה "פח עם מנוע".

הפרטנר היה בגירסא הישנה ז"א מנוע עצל,הרכב היה מנסיוני אמין נוח ומאובזר כמעט כמו רכב משפחתי.

ברלינגו היה לנו אותו בגרסת מולטיספייס עם מנוע HDI ו2 דלתות, רכב זריז מנוע שאפילו גדול על הרכב, רכב משפחתי לחלוטין נוח ומאובזר פחות מסחרי.

טיוטה היילקס ספרטני עצל לא יציב ולפחות אצלנו לא אמין ויקר לאחזקה.

מיצובישי מגנום מאובזר נוח כמעט גיפ אבל יקר מאוד לאחזקה לא אמין כלל שתיין סולר .

אני חייב לציין המיצובישי והטיוטה נקנו כיד 2.

פורסם

מיטל שחכה לציין את הפורד קונקט, שהוא לדעתי עדיף מכולן,

הפורד קונקט יותר אמין מהברלינגו, מעט יותר מרווח, ובניגוד לברלינגו

ניתן גם למצוא גירסאות ארוכות עם גג גבוה אם יש צורך בדבר,

התא נוסעים של הפורד יותר סימפטי למשתמש,

ובכלל מנסיעה בפורד ובפרטנר, הפורד עולה על הפיג'ו/סיטרואן בהרבה פראמטרים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הקשר לפורד קונקט יש לך גרסה גדולה יותר כולמר אורך וגובהה יותר מהמתמודדית פ'זו וסיטרואן אומנם יש איתה בעיות חשמל וכאלה לחבר יש לי כזה לעסק שלו והוא לא אמין אולי אצלו כי הוא בקושי מזיז אותו ולא נוסע בכלל פעם בכמה ימים ויש לו מנוע 1.8 טורבו דיזל והוא מאוד מרווח גם הגרסה הרגילה וגדולה הרבה יותר אבל העיצוב הפנימי של הרכב מאוד פשוט מזכיר משאית

אבל גם יש פיאט דובלו שזה רכב מאוד חזק 1.9 טורבו דיזל וגם מאוד מרווח ומטפס עליות ומעיץ יפה מאוד

• תוכן חדש...