Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעייה ממש מוזרה וממש מעצבנת באוטו פתאום ללא הזהרה מוקדמת התאורה של השעון,המצת והמערכת לא פועלים יותר... לעומת זאת השעון כן פועל אבל ללא תאורה וגם התאורה של המזגן פועלת אבל נדמה לי שבאור חלש יותר...

למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה? אולי פיוז שרוף?

תודה לעוזרים...

פורסם
שלום לכולם,

יש לי בעייה ממש מוזרה וממש מעצבנת באוטו פתאום ללא הזהרה מוקדמת התאורה של השעון,המצת והמערכת לא פועלים יותר... לעומת זאת השעון כן פועל אבל ללא תאורה וגם התאורה של המזגן פועלת אבל נדמה לי שבאור חלש יותר...

למשהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה? אולי פיוז שרוף?

תודה לעוזרים...

איזה שנה הרכב?

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
איזה שנה הרכב?

99

כמו כן יש לי גם בעייה הזוייה שמדי כל שלושה ימים לערך הנורה של ה hold מהבהבת ולאחר יום או יומיים זה נעלם מעצמו וחוזר חלילה.... במוסך לא היו חד משמעיים אבל אמרו שהכי טוב זה להחליף את הגיר למרות שהאוטו נוסע טוב. הבעייה מורגשת רק בתחילת נסיעה כאשר הנורה מהבהבת ומשלבים הילוך ) כמובן האוטו אוטומטי)

פורסם
99

כמו כן יש לי גם בעייה הזוייה שמדי כל שלושה ימים לערך הנורה של ה hold מהבהבת ולאחר יום או יומיים זה נעלם מעצמו וחוזר חלילה.... במוסך לא היו חד משמעיים אבל אמרו שהכי טוב זה להחליף את הגיר למרות שהאוטו נוסע טוב. הבעייה מורגשת רק בתחילת נסיעה כאשר הנורה מהבהבת ומשלבים הילוך ) כמובן האוטו אוטומטי)

לא הבנתי, אם האוטו נוסע טוב איזו בעיה מורגשת?

ועוד משהוא תאורה במצת לא זכור לי שיש (אולי במאפרה?)

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
לא הבנתי, אם האוטו נוסע טוב איזו בעיה מורגשת?

ועוד משהוא תאורה במצת לא זכור לי שיש (אולי במאפרה?)

חחח זה מה שמוזר הנורה של הגיר נדלקת אבל האוטו נוסע טוב.

לגבי הבעעיה הראשונה של החשמל הנורה של השעון בדש בורד לא פועלת פלוס המצת לא נדלק וגם המערכת לא פועלת...

פורסם

מתחת להגה בצד שמאל (ליד דוושת הקלאצ' בגיר רגיל כמובן) ,יש כמו מכסה לתיבת פיוזים, פתח אותו ותוציא אחד אחד ותבדוק איזה לא תקין ,או שתראה על המכסה עצמו רשום באנגלית RADIO

LANTIS 01 1.8 GLX

פורסם
מתחת להגה בצד שמאל (ליד דוושת הקלאצ' בגיר רגיל כמובן) ,יש כמו מכסה לתיבת פיוזים, פתח אותו ותוציא אחד אחד ותבדוק איזה לא תקין ,או שתראה על המכסה עצמו רשום באנגלית RADIO

אני אבדוק תודה....

פורסם
בדוק את הפיוזים פיוז בשם ROOM.

אם הוא תקין אז בדוק את הפיוזים RADIO ופיוז CIGAR

תודה רבה.. אני אבדוק מחר ואעדכן

• תוכן חדש...