Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועל זה אמרו חכמינו: אבן שטיפש זרק לבאר גם 1000 חכמים לא יצליחו להוציא

הגיס של השכן של המוסכניק מראש העין שבר פה את המוניטין של כל חברת LM בכמה לחיצות על המקלדת....:|

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי מאחר ומדובר בשמן מאוד נפוץ ומבוקש דווקא בארץ התפתחו זיופים כמו בכל מוצר מבוקש. אולי זה לאו דווקא קשור ליבואן עצמו, כלומר מי שקונה במוקם מוכר שקונה מהיבואן השמן תקין לחלוטין.

פורסם

כשהיבואן מייבא מוצרים של מותג שהוא עצמו הקים, והמותג הזה מסתתר מאחורי חברת קש אמריקאית שבפועל קונה שמן זול ועלום שם ממקורות מפוקפקים ומשווקת אותו בישראל בלבד כאילו היה שמן פרימיום מתוצרת חברה אמריקאית, לא נתפלא אם במקביל יתברר שהשמן המיובא ומשווק לכאורה ע"י אותו יבואן מגרמניה יתגלה גם הוא כזיוף

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב

אני מגיב להודעה זו בשם חברת פרומט - יבואנית שמני ותוספי LIQUI MOLY בישראל

אינני יודע מהיכן שאב ....החבר המוסכניק שלך משכונת התקווה את הידע הנרחב בנושא השמנים ומי הסמיך אותו לתת "המלצות מרחיקות לכת" כפי שנתן לך.

LIQUI MOLY הינה יצרן שמנים גדול ומכובד בגרמניה , אירופה ובעולם כולו , אגב , לפי סקר שנערך בגרמניה נתח השוק של LIQUI MOLY לתקופה 1-10.2011 עמד על 29.9% בעוד שלקסטרול יש נתח שוק של 27.9% .

לעצם העניין , לא נתקלנו בזיוף של שמני היצרן בארץ , שינוי התוויות של השמנים מתבצע כאשר משתנים תקני יצרני הרכב שבהם עומד השמן ובתקופה האחרונה השתנתה התווית מכיוון שנוספו תקנים של פיג'ו-סיטרואן (B71 2294 , B71 2296 ) ובהתאם לכך עודכנה התווית .

ברור לנו שמי ש"בוחש" בקדירה הזו הם גורמים עלומי שם (שמתחזים למשתמשים מן השורה) שדורשים מאוד את טובתינו ומן הסתם זה נובע מתוך מצוקה שקל מאוד להבין אותה , בדיוק כשם שהתבטא אחד ממשתמשי האתר שכתב ואני מצטט:

ועל זה אמרו חכמינו: אבן שטיפש זרק לבאר גם 1000 חכמים לא יצליחו להוציא

הגיס של השכן של המוסכניק מראש העין שבר פה את המוניטין של כל חברת LM בכמה לחיצות על המקלדת....

פורסם
אני מגיב להודעה זו בשם חברת פרומט - יבואנית שמני ותוספי LIQUI MOLY בישראל

מי הסמיך אותך לענות בשם חברת פרומט?

אם גילך אכן 18 , כפי שכתוב בפרופיל שלך, התגובה שלך ודאי לא משפרת את המוניטין של פרומט ולא מספקת מענה לכמה שאלות לגיטימיות שהועלו בפורום לגבי מותג LM.

פורסם

תגובה להודעה זו :

כשהיבואן מייבא מוצרים של מותג שהוא עצמו הקים, והמותג הזה מסתתר מאחורי חברת קש אמריקאית שבפועל קונה שמן זול ועלום שם ממקורות מפוקפקים ומשווקת אותו בישראל בלבד כאילו היה שמן פרימיום מתוצרת חברה אמריקאית, לא נתפלא אם במקביל יתברר שהשמן המיובא ומשווק לכאורה ע"י אותו יבואן מגרמניה יתגלה גם הוא כזיוף .

תגובת פרומט :

כנראה שהכותב אינו מבין מה המשמעות של מותג פרטי....

ברור שאנו מייבאים מוצרים שונים תחת המותג "אמריקן איגל" ובין היתר שמנים המיוצרים בארצות הברית .

מהיכן יודע המשתמש ST BOB כי שמני LIQUI MOLY המיובאים לארץ הם מזוייפים ?! או ששמני אמריקן איגל נקנים ממקורות מפוקפקים ?!

חבל מאוד שחלק משתמשי האתר למיניהם (ואל תהיו נאיביים....) הם בעלי אינטרסים ומנצלים את "עמימות שם המשתמש" במקרים מסוימים להטיל רפש במתחריהם .

פורסם

נציג פרומט שלום וברוך הבא לפורום,

בתור חבר ומנהל פורום מזה שנים רבות אני יכול להגיד ברמת וודאות כמעט מוחלטת שאף אחד מהמגיבים כאן הוא "שתול של המתחרים שלך" או משהוא בסגנון.

הם פשוט ניזונים מהשמועות ברחוב ולכן אני ממליץ לך להפסיק לענות אישית על טענות מסוימות של אנשים ספציפים (שוב, כי הם לא דורשי רעתך), אלא פשוט לנסות לקעקע את השמועות ע"י נתונים שתעלה אולי באנגלית, בגרמנית שקצת יסבירו, מי זה ליקווי מולי (בלי יותר מידי פרסומת בבקשה).

לסיום, אני מסכים איתך לחלוטין שאכן חלק מחברי הפורום פה לא מצליחים להבין את הקונספט של "מותג פרטי", ואת הקונספט של הכפר הגלובלי, מעניין אם הם גם מתעצבנים שהאי-פון של אפל (חברה אמריקאית מפוארת) לא מיוצר בארה"ב אלא בסין והחולצה של גאפ (ארה"ב) מיוצרת בבנגלאדש ע"י ילד בן 8 שגם לא נמצא בארה"ב וגם לא קשור לגאפ בכלום (מעבר לתפירת הלוגו על החולצה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איפה יש אסמכתא שאתה נציג של פרומט?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מבקש רק דבר אחד מנציג פרומט - לספר באופן ברור מי היצרן שמייצר את השמן שממותג כ"אמריקן איגל" ובאילו תקנים של אילו יצרני רכב הוא עומד (לצורך העניין נדון ב 10W40)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בעניין התווית הדהוייה - היה לי פעם ויכוח שלם עם חנות חלפים על זה, הם פשוט הביאו לי את השמן האחרון בשורה שעמד בחלון הראווה ולכן דהה מהשמש, הביאו לי חדש מבפנים ונגמר הסיפור. זה קרה ספציפית עם שמן של יצרן אחר ,אבל אותו מקרה כנראה.

בעניין ה LM 5W40 הסגול -הבעיה היחידה שלי איתם היא שהשמן שעכשיו אני רואה בחנויות הוא עם מדבקה שונה עליה רשום Synthetic technology , ולא FULL SYNTH כך שזה שמן קצת נחות ביחס לאחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתי מציע לחברת פרומט לעדכן את אתר האינטרנט הישראלי שלה ולספק בו מידע יותר מפורט על התקנים הספציפיים של יצרני רכב בהם עומד כל שמן.

תמונות עדכניות של האריזות המשווקות בארץ היו מפיגות את הספק אם המוצר הוא אכן תוצר מקורי של LM, למשל.

תגובות של יצרנים ומשווקים בפורום הן מבורכות.

הערה טכנית קטנה - כדאי ללמוד כיצד מצטטים הודעה מבלי למחוק את שם הכותב.

elibaba,

לפי האתר של פרומט - הם הבעלים של חברת American Eagle.

יסלח לי נציג פרומט המכובד - ככה לא נראה אתר של יצרן שמנים המכבד את עצמו.

אני משווה זאת לדוגמא לאתר של מותג LM אותו משווקת פרומט.

http://www.americaneaglelub.com/index.html

האתר הדל של American Eagle מציין שזו חברה אמריקנית אך מספרי הטלפון שלה הם באנגליה.

כתוב באתר כי חברה זו מיצאת שמנים. כצרכן לא אשתמש בשמן שהמידע עליו כה חלקי.

אינני טוען שמוצר זה או אחר הוא נחות, אבל למותג LM יש לפחות "אבא" והוא נמכר באירופה.

קשה לי לסמוך על שמן מנוע המשווק באריזה מאחזת עיניים עם לוגו של Prestone כאשר ידוע כי חברת Prestone האמריקנית אינה מייצרת כלל שמני מנוע.

יואילו החכמים ויוציאו את האבנים האלה מן הבור.

פורסם

לפי האתר של היצרן, קיים גם שמן סינטטי מלא בצמיגות הזאת:

http://www.liqui-moly.de/liquimoly/produktdb.nsf/id/en_1306.html?Opendocument&land=GB

אני לא יודע, האם הוא נמכר בארץ.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...