Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכל המעשנים למינהם....(סיגריות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
http://my.ynet.co.il/pic/smoke/abc.swf

אני בכל אופן התבאסתי לגמרי :(

עד היום ביזבזתי 28260 ש"ח

אם אני אמשיך עד גיל 76 אני יוציא עוד 299592 ש"ח

סה"כ 325872 ש"ח.... (בימר חדשה) :mad:

********עריכה*********

אחח אני טמבל

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
בגיל 76 אתה כבר לא תרצה בימר חדשה...

נכון, אתה תרצה קורבט חדשה.(מי שראה במועדון ה-5 שלשום.. :wink: )

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

(ואני אומר את דברי מבלי להכנס ללינק המצורף) בחיי היום יום שלנו זה יהיה טירוף להתחיל לחשב כל פעם כמה נחסוך בטווח הארוך אם לא נרכוש מוצר מסויים. האם באמת לא תרכשו בזמן שאתם מחוץ לבית פאסט-פוד ושתיה ותחכו שעות על גבי שעות עד שתחזרו הביתה רק בשביל לחסוך כמה שקלים? אני מעריך שלרוב לא אלא אם אתם תפרנים.

אם בכל רגע נתחיל לחשב ולחסוך, בסוף לא ננצל את החיים כמו שצריך. אז יש לי חדשות למי מכם שכן חוסך על כל דבר קטן...כשתהיו בני 70 ספק אם תוכלו להשיג פרגיות צעירות (בחינם) גם עם יש לכם פרארי (כי הרי תמיד יש צעירים שיש להם אחת) וגם אם כן מה תעשו איתן כשהז** כבר לא יעמוד לכם. אז תפסיקו לחשב כל דבר ותתחילו להנות מהחיים.

פורסם

איזה מגניב!

חברה שלי רק עכשיו הפסיקה...

על פי החישוב של הכסף שהיא חסכה לי,אני רץ לקנות איוו שמונה!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כמה תובנות -

אם תפסיק לאכול - תחסוך יותר.

אם תפסיק לצאת עם בחורות - תחסוך הרבה יותר

אם תתקפל עם האוטו על עץ - למרות עלויות הביטוח תחסוך הכי הרבה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

בואו כולנו נפסיק לעשן, לזיין, לקלל, לקלל באמצע זיון, לעשן אחרי זיון, לחטט באף, לחטט באף באמצע זיון, לאכול סטייקים, לעשן סיגריה אחרי סטייק, לשתות אלכוהול, לעשן סיגריות יחד עם אלכוהול, לפוצץ חצ'קונים, לחטא עם אלכוהול חצ'קונים מפוצצים, לנהוג ברכב ששותה דלק כמו גמל בגימלים, לעשן תוך כדי נהיגה ברכב שתיין, ולחייך כשמפליצים בפומבי.

נמות בגיל 120 בריאים ועשירים. משעמום. נמות משעמום.

carpe diem קוסאוחתק!

אם לא הייתי מעשן כבר 13 שנה, הייתי יכול היום לקנות אלמרה. מגניב לי.

תודה. אני הולך לעשן.

פורסם
בואו כולנו נפסיק לעשן, לזיין, לקלל, לקלל באמצע זיון, לעשן אחרי זיון, לחטט באף, לחטט באף באמצע זיון, לאכול סטייקים, לעשן סיגריה אחרי סטייק, לשתות אלכוהול, לעשן סיגריות יחד עם אלכוהול, לפוצץ חצ'קונים, לחטא עם אלכוהול חצ'קונים מפוצצים, לנהוג ברכב ששותה דלק כמו גמל בגימלים, לעשן תוך כדי נהיגה ברכב שתיין, ולחייך כשמפליצים בפומבי.

carpe diem קוסאוחתק!

תודה. אני הולך לעשן.

חחחחחחחח

גדול :)

אני מזמין אותך לסיגריה :wink:

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
[ההודעה קוצרה]

carpe diem קוסאוחתק!

תודה. אני הולך לעשן.

(ההודעה איננה פונה באופן אישי למישהו. היא מכוונת לכל הפורום. פשוט מצאתי את ההודעה הנכונה לציטוט)

אמת להגיד את זה בטווח הקצר. אך חשבת על זה בטווח הארוך?

לא יודע אם נתקלת במקרה של קרוב משפחה שמקבל סרטן. אבל תן לי לפרט לך קצת מן "ההנאות" שבעישון בטרום הסרטן - השיעול ההולך ומתגבר, הבליטה שמפריעה לך, הבדיקה, החדר הקטן הזה שמודיעים לך שחטפת סרטן.

הכימותרפיה, השיער (או מה שנשאר ממנו) נושר בטרם זמנו, הטיפולים, הכאבים.

מניסיון, הסנדק שלי (אח של סבתא שלי) היה שיריונר במלחמת יוה"כ, שרד את הקרבות בסיני - אבל הסרטן הרג אותו. חטף סרטן ריאות ומת תוך 11 חודשים - בתוך 11 חודשים בנאדם בריא וחזר הפך לשלד עד שהגוף שלו לא עמד בזה והוא החזיר את נשמתו לבורא בטרם זמנו.

כמו שאמרת - כולם מתים לבסוף.

הקטע הוא שמרבית האנשים פה בפורום (אם לא כולם) שפשוט הציניות שלהם מגיעה לרמות חדשות מדיון לדיון, ברגע שהם יחטפו סרטן או כל מחלה אחרת, ויגיע רגע האמת שלהם מול הבורא "להחזיר ציוד", אני רוצה לראות אותם מסתכלים לאחורה ועדיין ממשיכים לשמור על הדעה צינית שלהם ומסתכלים סביבם וחושבים על הדברים שהם מפסידים כי הם קיצרו את החיים שלהם.

אתה באמת רוצה למות קירח, רעב (בשלבים האחרונים של חייך הקיבה איננה מסוגלת לעכל מזון), עם שיניים מתפוררות, עור צהוב ומסריח מעשן סיגריות? ככה אתה רוצה שיזכרו אותך ברגעיך האחרונים? שיהיה לך לבריאות.

פורסם

ד"ר ואנדורה, אתה מדבר בדיוק על מה שקרה לסבא שלי עליו השלום בגיל 55.

זה ממש לא גורם לי להחליט להפסיק לעשן. בדיוק כמו שתאונות דרכים לא גורמות לי להעדיף רכבת.

לא יודע מה איתך, אבל אני - בתור בעל משפחה שקורע את התחת כל יום 12 שעות בעבודה כדי להביא משכורת הביתה ואוכל חרא מכל הכיוונים, לא עומד לוותר על מעט ההנאות שיש לי, למרות המחיר שיכול להיות שאשלם על כך.

זה מאוד פשוט - אני מעדיף לא למצות את מלוא הפוטנציאל הגנטי של אורך חיים שזכיתי לו, אבל כן למצות את השנים שיש לי. או במילים אחרות - אני מעדיף למות בגיל 75 מעל צלחת עם סטייק, סיגריה ובירה (או ממכות של בעלה הקנאי של דוגמנית בת 25) במקום למות בגיל 90 אחרי חיים שלמים של חסה, גרנולה ואירובי.

החלטה שלי. לא?

פורסם

זה ממש לא גורם לי להחליט להפסיק לעשן. בדיוק כמו שתאונות דרכים לא גורמות לי להעדיף רכבת.

לא יודע מה איתך, אבל אני - בתור בעל משפחה שקורע את התחת כל יום 12 שעות בעבודה כדי להביא משכורת הביתה ואוכל חרא מכל הכיוונים, לא עומד לוותר על מעט ההנאות שיש לי, למרות המחיר שיכול להיות שאשלם על כך.

זה מאוד פשוט - אני מעדיף לא למצות את מלוא הפוטנציאל הגנטי של אורך חיים שזכיתי לו, אבל כן למצות את השנים שיש לי. או במילים אחרות - אני מעדיף למות בגיל 75 מעל צלחת עם סטייק, סיגריה ובירה (או ממכות של בעלה הקנאי של דוגמנית בת 25) במקום למות בגיל 90 אחרי חיים שלמים של חסה, גרנולה ואירובי.

החלטה שלי. לא?

:cry::cry:

מרגש...

מילים כדורבנות!

אני צריך לזכור את זה ולנאום לכל מי שאומר לי להפסיק לעשן.

תודה! :mm_yeah:

פורסם

החלטה שלי. לא?

או , כמו שאמר פעם מישהו חכם :

הבעייה עם הדברים הטובים בחיים ,

שהם לא חוקיים,

או לא מוסריים,

או משמינים.

פורסם

קצת הגזמתם עם התגובות שלכם.. :wink:

בסך הכל העליתי את זה לא כדי לגרום לאנשים להפסיק לעשן/לחסוך כסף או שאר השטויות שרשמו פה.

אני בדעה של ishpuz, וגם אני רואה את הסיגריה בתור הנאה ועם כל החרא שבזה-כולל החלק הכספי אני נהנה לשלב את הסיגריה ברגעים שונים במהלך היום-יום.

ולכל האופטימים שרשמו פה(כולל ד"ר ואנדורה):

סבא שלי עליו השלום היה ספורטאי מצטיין ומוכר מהרגע שיצא מהבטן ועד גיל 70 כשהוא עדיין היה רץ בשכונה, אוכל בריא, שומר על תזונה נכונה ובלה בלה בלה בלה...

הוא מת ביום בהיר אחד ללא שום סיבה מהתקף לב פתאומי!!! הרבה לפני חברים שלו שמעשנים כבר 50 שנה.. אז מה?

• תוכן חדש...