Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי מספר רב של רכבים בסוכנויות ליסינג במספר אופציות מימון, אני מחפש מכונית משפחתית מרווחת מספיק עם נפח מנוע 1600 סמ"ק, נסעתי נסיעת מבחן על יונדאי I30 של 2009 וגם על ניסאן טידה שעליה ראיתי ביקורות לא טובות בפורום אך ההתרשמות שלי אחרת לגמרי, יש לי עדיין התלבטות קשה בין יונדאי I30 או I20, לבין טויוטה קורולה למאזדה 3, הביקורות והפופולריות של מאזדה גורמות לי לחשוב שזה הרכב הכדאי ביותר, אני קורא חוות דעת וביקורות גם בפורום הזה וגם במגזין אוטו אך לא יצא לי לעשות עליה נסיעה, בסוכנות של אלדן הציעו לי ניסאן טידה 2009 שלפני כן לא חשבתי בכיוון, והופתעתי לגלות שמדובר ברכב מאוד נוח ומרווח וגם נסיעה וביצועים לא רעים בכלל, מה שמפחיד אותי זה שכתבתם כאן שהוא מתפרק.

אז אני רוצה לעשות סדר בסלט שנוצר לי בראש ולקבל החלטה ראויה למה שאני מחפש, מסגרת התקציב היא באיזור ה 80000 ש"ח ואם יש רכב מספיק טוב ניתן להתגמש ולהרחיבו.

תודה מראש.

פורסם

ערב טוב, היתה ברשותי מאזדה 3 - אמינה, אחזקה זולה ובאמת אוטו מצויין אך לטעמי לא מספיק חזק. אני גר באזור מרובה עליות ולמאזדה 3 יש נטיה למשוך את ההילוך השני לסל"ד גבוה ועד שאתה לא מעביר למצב ידני ומעביר הילוך הוא פשוט מושך ומושך. קח בחשבון שהיא לא חסכונית בדלק.

בתקציב שלך אני סבור שמדובר בקורולה עם גיר רובוטי שדי צריך להסתגל אליו והוא לא נחשב מוצלח במיוחד, מה שהנחית את המחירים של הקורולה לעומת שנים קודמות וגרם ליבואן לחזור ולייבא מ-2009 אני חושב רק גיר אוטומטי. בכל אופן אני אישית נסעתי על אוריס רובוטית ("קורולה" קטנה יותר...) ופשוט שנאתי את הגיר הזה! העברה לא חלקה, קפיצות ובשתי מילים - פשוט לא.

היונדאי די מוצלחת למרות שלא היה לי ניסיון איתם.

לא שמעתי על התפרקות של טידה... הרכב מרווח מאוד, נסיעה נעימה ותא מטען ענקי. לטעמי האישי הוא רכב מכוער מאוד אבל מצויין לתמורה ביחס למחיר.

נסה לשקול הונדה סיוויק או מיצובישי לאנסר (1.8 או 1.5).

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אוקיי לאחר שעשיתי בירור נוסף על המכוניות הללו, כנראה שאני ארכוש יונדאי i20 חדשה 0 ק"מ מחברת ליסינג אלבר, הציעו לי אותה שם במחיר נמוך יותר מהיבואן, מאחר ואני באמת לא נוסע הרבה וגם עם המשפחה לא נוסעים בתדירות גבוהה אז כנראה שהרכב הזה יתאים לנו.

מה דעתכם על הרכב הזה hyundai i20? הייתי רוצה לדעת במידה וכן נוסעים עליו כל המשפחה האם הוא "סוחב"? זה מה שהכי מטריד אותי שמאחר ולא מדובר במכונית משפחתית והיא עם נפח מנוע 1400 סמ"ק האם לא תהיה בעיה לסוע איתה נסיעות ארוכות?

תודה וחג שמח.

פורסם

ברשות קרובי משפחה שלי יונדאי i20 עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי, יצא לי לנהוג על הרכב מספר פעמים.

הרכב סוחב יפה מאוד, ברור שעם מזגן, מטען ונוסעים כמו בכל רכב יש קצת ירידה בסחיבה אבל הרכב עדיין עומד יפה מאוד בתנועה ולא מתקשה לעמוד בתנועה שוטפת וחלקה ללא בעיות.

אין שום בעיה לנסוע עמו נסיעות בינעירוניות ארוכות וקצרות ככל שיהיו, לנסוע בינעירוני אפשר גם עם אלטו או i10, אז בוודאי שעם מכוניות סופר מיני כמו i20 אין בעיות, גם הגטס שהייתה לי התמודדה יפה מאוד עם הכבישים הבינעירוניים של ארצנו, אין לך מה לדאוג בתחום הנ"ל משום רכב שתרכוש בקטגוריית הסופר מיני ומעלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קח בחשבון שקניית רכב חדש מליסינג משמעה רישום יד ראשונה מליסינג וזה פחות 5 אחוזים במחירון ויותר מכך בפועל , לרוב מדובר גם בדגם פחות מאובזר, רכישה כזו כדאית העיקר אם כוונתך להחזיק את הרכב לאורך זמן.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

כן לגבי ירידת הערך לקחתי בחשבון ואני מודע לזה שיהיה כתוב ליסינג ויד שנייה, לגבי הדגם המדויק של ה I20 אני עוד צריך לבדוק, כי בתוך ה I20 יש 3 סדרות, inspire, premium, supreme שה supreme מכילה את המקסימום איבזור ועולה יותר מהשאר.

כנראה שספציפית למה שהוצע לי אני אקבל את ה inspire.

אני רוצה לדעת בנוסף לגבי נוחות נסיעה, תאוצה מ 0 ל 100 בכמה שניות וכד', התרשמות שלכם מהרכב.

8)

פורסם

ארז, לא ציינת מה דרישותיך מהרכב. האם מדובר ברכב ליחיד\ זוג או משפחה? נוסע ללא מטען או הרבה טיולים עם בגאג' מלא? נסה לעשות סדר בדרישות שלך, ואז התאם רכב לצרכים.

והערה לגבי המאזדה 3 - אני מצטרףלדעתו של domo2. המאזדה 3 נחשבת רכב מצויין - אבל עם מנוע 2 ליטר שמתאים לממדיה. ה-1600 חלשה, מושכת את ההילוך השני ושותה הרבה דלק.

לגבי הטידה - דומני שהיא לא ממש משפחתית אלא יותר סופרמיני מאורכת (תצורת 3 קופסאות). אין בכך כל רע - בתנאי שזה גודל הרכב המתאים לצרכיך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הדרישות שלי מהרכב זה שאני הנוסע העיקרי עליו, והמשפחה לעיתים רחוקות תצטרף כולה כאשר יש אירועים כמו חתונה או טיול משפחתי, 80% מהזמן אני אסע איתו לעבודה.

וזה מה שמקשה עליי להחליט מה באמת מתאים לי מבין כל הדגמים שציינתי, ולכל רכב יש מס' תתי דגמים מה שהופך את העניין ליותר מבלבל מבחינתי.

לדוגמא, ליונדאי I30 יש 4 תתי דגמים של 1400 סמ"ק ו 1600 סמ"ק סדרת inspire או premium או supreme ויש הבדלים ביניהם בתמחור לפי האיבזור.

:-D

• תוכן חדש...