Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע אני רוצה לקחת את הרכב בפעם הראשונה לפוליש .

הבנתי שפוליש עוזר להוריד שריטות וכתמים שהצטברו עם השנים.

לכן שמעתי על מקום שנקרא קאר ספא ,רציתי לדעת האם המקום מומלץ?ועל איזה טיפולים אתם ממליצים לעשות לרכב מכל אלה (תסתכלו בלינק)

http://www.carspa.co.il/carwhashes.htm

תודה!

פורסם

"קאר ספא" זו רשת. אני מכירה את אלה שביהוד, אבל רק מההיבט של שטיפה חיצונית (ברכב הקודם שלי), שהיתה די טובה. אני לא חושבת שהייתי מפקידה בידיהם את הרכב לפוליש, במקומות האלה יש תמיד הרגשה של פס ייצור ועובדים שלא באמת מעניין אותם הרכב שלך. מכון דיטיילינג יהיה כתובת טובה יותר.

אח"כ, אם תרצה לעשות חידוש ווקס כל תקופה (חצי שנה-שנה), אפשר כבר לעשות גם במכון שטיפה שאתה מכיר וסומך עליו.

בכל מקרה, מה שאתה מחפש זה כנראה פוליש+פלסטלינה+ווקס (נראה כמו ה"קריסטל שיין" בקישור שנתת). פוליש מחדש את שכבת הצבע, הפלסטלינה מנקה ומטשטשת שריטות, והווקס בסוף- כשכבת הגנה ולגימור מבריק.

שים לב שאם לרכב שלך יש צבע "שרוף" ו/או מתקלף- אסור לעשות פוליש.

בהצלחה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני גם שמעתי על הקאר ספא ביקורות טובות,לכן אני סומך עליהם ואני מעוניין לעשות את זה שם..

אבל לא ברור לי העניין שאמרת על צבע "שרוף" או מתקלף איך אני מזהה עם יש את זה ברכב ,בעיקרון לפי מה שראיתי פרט לשריטות וכתמים, אין צבע שרוף או צבע שהתקלף גם אם כן היה ונניח לא שמתי לב יכול לקרות משהו??!

אגב,כמה זמן אמור לקחת הפוליש+הפלסטלינה והווקס?כי כששאלתי במקום בת"א אמרו לי שזה לוקח כמה שעות טובות ובקאר ספא אמרו לי שזה יקח בערך שעה וחצי?איך זה יכול להיות?

תודה רבה!

פורסם

במוכנים מקצועיים של ניקיון הרכב מה שנקרא דייטליניג החברים משקיעים המון עבודה על הרכב שלך והחומרים איכותיים ולכן זה לוקח המון זמן והמחיר בהתאם. בקאר ספא שדרך אגב ביצעתי שמה לרכבי פוליש במכונה ע"י בחור נחמד שלא זוכר את שמו שהשקיע לי שעתיים ברכב, סה"כ הייתי מרוצה אומנם זה היה בתחילת דרכי עם הרכב (יד שניה וכבר סרוט משטיפת מכוניות), דרך אגב מאז קניתי מכונה ואני עושה זאת בעצמי במידת הצורך. אם רכבך כבר הרבה זמן על הכביש והצבע דהוי במעט קאר ספא ייספקו אותך, אחרת תלך למכון מקצועי תשים בין 500 שקל לשמיים הם הגבול ותעשה טיפול שלא תשכח לרכבך.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

לרכב שלי עשיתי פוליש, פלסטלינה, ווקס ורחצה פנימית במכון דיטיילינג. הם עבדו לי כמעט 4 שעות על האוטו, והתוצאות היו נחמדות+.

אחרי חצי שנה עשיתי פלסטלינה+ווקס במכון שטיפה שאני לקוחה קבועה שלו. הם עבדו חצי שעה על האוטו, והתוצאות היו מדהימות. בדיעבד, הפלסטלינה ו/או הווקס היו איכותיים יותר בפעם השניה, כי התוצאות בתחום הזה היו שמיים וארץ לעומת הפעם הראשונה.

ההפרש במחיר בין השניים גדול מאוד (כ-500 ש"ח), אם כי לא בר השוואה, כי בראשון עשיתי גם רחצה פנימית ופוליש, למרות שזה עדיין הפרש מאוד גדול במחיר.

אין בזה כמובן כדי להעיד על כל מכוני השטיפה והדיטיילינג, אבל יודע מה: מכיר? סומך? מחיר טוב? לך על קאר ספא. במקרה הכי גרוע עוד חצי שנה-שנה תיכנס למכון דיטיילינג ותשפר עוד קצת. רע לא ייצא מזה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

למה לא לעשות לבד?

פלסטלינה מאיביי זה עניין של 20$ אחת טובה, וכמו שאתה תעשה שום עובד בשום מקום לא יעשה לך...

אז כן זה לא קל ולוקח זמן אבל התוצאות מדהימות ותחושת הסיפוק עוד יותר.

כמובן שגם ה500 600 שקל ישארו בכיס (סתם זרקתי מחיר, אין לי מושג כמה זה עולה בימינו)

• תוכן חדש...