Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני בעל הונדה סיויק 98

שכן פגע עם רכבו ברכב שלי בעת שהרכב שלי שהיה חונה בחנייה

הנזק הוא בטמבון הקידמי שלי (מעיכה גדולה)

השכן שלי הודיע לחברת הביטוח שלו על התאונה.

אני מבוטח בביטוח חובה וצד ג' בלבד, (לשכן שלי יש ביטוח מקיף).

השכן שלי אמר כי עלי להודיע לחברת הביטוח שלי (לא כל כך הבנתי למה אין לי מקיף)

מה עלי לעשות בכדי להכניס את הרכב למוסך על חשבון חברת הביטוח של השכן שלי?

מול איזה ביטוח אני פועל או מה סדר הפעולות עד לתיקון המיוחל?

**יש לציין שהשכן מודה שפגע ברכב חונה והוא אשם

תודה מראש

פורסם

אתה פועל מול חברת הביטוח של השכן , אבל רשאי לתקן בכל מוסך שתרצה ולא דווקא במוסך שתופנה על ידי חברת הביטוח.

כמובן שאם המוסך שאליו הופנית נראה לך, אתה יכול לתקן גם אצלו ואז ההתחשבנות היא בין המוסך לבין חברת הביטוח ישירות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אמרת שיש לך ביטוח צד ג'.

אם כך פנה לסוכן שלך (או למוקד השירות של החברה הישירה בה אתה מבוטח) ודווח על המקרה.

הם ידאגו לך לשמאי, וגם ינחו אותך בהליכים.

בעקרון, אתה מכניס את הרכב לכל מוסך שתבחר (אם אתה מהמרכז, אני ממליץ על מחלקת הפחחות של הונדה סנטר בת"א, או על מוסך גלית . שניהם יקרנים (שזה לא ממש צריך להיות אכפת לך) ועושים עבודה מעולה.)

כשהרכב במוסך, אתה מזמן שמאי לפי בחירתך (רצוי שמאי פרטי ולא אחד ש"מומלץ" ע"י חברת הביטוח. נסה את אלי אמרן שמסתובב פה בפורום) .

לאחר שהשמאי מוציא דו"ח, המוסך יחל בתיקון הרכב. אצל "גלית" , למשל, התיקון אורך זמן רב יחסית (כי הם עושים עבודה יסודית...) ,אבל אתה מקבל מהם רכב חליפי, על חשבונם, אם הם משביתים לך את הרכב ליותר מ-48 שעות.

בתום התיקון , אתה משלם בהמחאה דחויה ל-60 יום , ומעביר את הקבלה על התשלום (דרך הסוכן/מוקד שלך) לחברת הביטוח של הפוגע. חברת הביטוח מחוייבת לשלם לך את מלוא הסכום לפני שיגיע מועד הפרעון של ההמחאה הנ"ל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• ספונסר פורום
פורסם
אמרת שיש לך ביטוח צד ג'.

אם כך פנה לסוכן שלך (או למוקד השירות של החברה הישירה בה אתה מבוטח) ודווח על המקרה.

הם ידאגו לך לשמאי, וגם ינחו אותך בהליכים.

בעקרון, אתה מכניס את הרכב לכל מוסך שתבחר (אם אתה מהמרכז, אני ממליץ על מחלקת הפחחות של הונדה סנטר בת"א, או על מוסך גלית . שניהם יקרנים (שזה לא ממש צריך להיות אכפת לך) ועושים עבודה מעולה.)

כשהרכב במוסך, אתה מזמן שמאי לפי בחירתך (רצוי שמאי פרטי ולא אחד ש"מומלץ" ע"י חברת הביטוח. נסה את אלי אמרן שמסתובב פה בפורום) .

לאחר שהשמאי מוציא דו"ח, המוסך יחל בתיקון הרכב. אצל "גלית" , למשל, התיקון אורך זמן רב יחסית (כי הם עושים עבודה יסודית...) ,אבל אתה מקבל מהם רכב חליפי, על חשבונם, אם הם משביתים לך את הרכב ליותר מ-48 שעות.

בתום התיקון , אתה משלם בהמחאה דחויה ל-60 יום , ומעביר את הקבלה על התשלום (דרך הסוכן/מוקד שלך) לחברת הביטוח של הפוגע. חברת הביטוח מחוייבת לשלם לך את מלוא הסכום לפני שיגיע מועד הפרעון של ההמחאה הנ"ל.

להודיע לחברת לחברת הביטוח שלך אתה חייב גם אם אתה לא אשם,

דאג לקבל מחברת הביטוח שלך טופס אי הגשת תביעה זה יזרז לך את קבלת הפיצוי מחברת הביטוח של השכן שלך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
להודיע לחברת לחברת הביטוח שלך אתה חייב גם אם אתה לא אשם,

דאג לקבל מחברת הביטוח שלך טופס אי הגשת תביעה זה יזרז לך את קבלת הפיצוי מחברת הביטוח של השכן שלך.

אלי שלום האם אתה שמאי באיזור ירושלים?

התהליך עצמו למרות שאין לי כל אשמה הרכב שלי חנה בחניה נראה ארוך ומייגע.

• ספונסר פורום
פורסם
אלי שלום האם אתה שמאי באיזור ירושלים?

התהליך עצמו למרות שאין לי כל אשמה הרכב שלי חנה בחניה נראה ארוך ומייגע.

צור איתי קשר טלפוני ביום ראשון נראה איך אוכל לעזור לך.

אלי אמרן 0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...