Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה מורידה מחירים או שלא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביקרתי באתר במגזין שאני מאוד אוהב אוטו

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-28584-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D.aspx

עם כותרת מדהימה סקודה מורידה מחירים

ואף כתוב שסקודה מפרסמת מחירון חדש , לא יותר ולא פחות.

ואז מה מסתבר שחלק מהדגמים הם במבצע לזמן מוגבל.

הסקודה פאביה עם 1.4 הישן והיטי הידנית

( הפשוטים שבהם ) .

ודווקא גירסאות הדיזל מתייקרות ב2000 שקלים לפחות חלק מהם

וחלק הארי של רכבי סקודה לא משתנה בכלל.

כלומר אין מחירון חדש רק מבצע לזמן מוגבל של חלק קטן מהדגמים.

אז איפה האמת בכותרת

אגב גם באתר ynet ב10 לאפריל בדף הראשי לפני שבוע מהירו להגיד ששברולט ופולקסווגן מורידים מחירים ... ושוב הסתבר שזה רק הספארק והפולו , כעת שחיפשתי את הכתבה, הכותרת עצמה השתנתה למורידים מחירים השברולט ספארק והפולקסווגן פולו

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4214541,00.html

כותרות מדהימות , אבל צריך לקרוא היטב כדי לראות את האמת.

פורסם

כמו בכול תחום בחיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ראיתי היום בעיתון שהפאביה במבצע תמכר ב69900 והיטי לגרסא הידנית TSI 1.2 ב104900 (אאל"ט).

לגבי היטי זה אחלה מחיר לאחלה רכב.

פורסם

קודם כל, לא צריך להיות נדהם משום כותרת. אתה צריך להבין שכותרת מאפשר מספר מוגבל של מילים וככזו מיועדת למשוך קוראים להכנס לידיעה. אי אפשר לכתוב הכל בכותרת, למשל במקרה הזה כותרת כזו תהיה מסורבלת מדי: סקודה מורידה את מחירי הפאביה והיטי, אך מעלה מחירי גרסאות דיזל. בכל מקרה, אל תקח ללב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה באמת מחיר מצויין ליטי הידנית.

"הרבה" רכב במעט כסף.

אני מאמין שזה מוגבל לכמות היחידות הידניות שהיבואן "תקוע" איתה.

אחרת אין לי הסבר של ממש.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ראיתי היום בעיתון שהפאביה במבצע תמכר ב69900 והיטי לגרסא הידנית TSI 1.2 ב104900 (אאל"ט).

לגבי היטי זה אחלה מחיר לאחלה רכב.

מוזר - בכל הפרסומים באינטרנט שאני נתקלתי בהם מדובר על 110K עבור היטי.

גם פרסומת בעיתון בדר"כ נמצאת באינטרנט.

אשמח ללינק לאחת שכזו.

תודה

פורסם

אכן מחיר ליטי ידני אמבישן (בסיסי) הוא 109900, לגרסאות DSG ו/או elegance (בכירה) ההנחה היא הרבה יותר קטנה - 2000 שקל. התייקרו לא רק דגמי הדיזל אלא גם אוקטביות רגילות (בנזין) !

פשוט אתמול קיבלתי מהם רכב חדש, אז אני במקרה יודע מה הולך בסקודה :-)

פורסם
מוזר - בכל הפרסומים באינטרנט שאני נתקלתי בהם מדובר על 110K עבור היטי.

גם פרסומת בעיתון בדר"כ נמצאת באינטרנט.

אשמח ללינק לאחת שכזו.

תודה

ראיתי בידיעות של יום ראשון בכותרת (שמחלקים חינם). אני לא מצליח למצוא גרסא דיגיטלית.

פורסם

פשוט אתמול קיבלתי מהם רכב חדש, אז אני במקרה יודע מה הולך בסקודה :-)

אדי, איזה דגם צבע??

אגב, ההנחה שאמרת על היטי (לא הידני) של 2000 שקל עדיפה מכלום, כי במקרה של סקודה ומידע אישי ביטי- אין מה לדבר על הנחות (איבזורים מעניינים בהחלט שכן, אבל הנחה במזומן - כנראה שלא בבית ספרם(זה נכון ללפני 5 חודשים-אז אולי השתנה העניין הזה))

פורסם
אדי, איזה דגם צבע??

אגב, ההנחה שאמרת על היטי (לא הידני) של 2000 שקל עדיפה מכלום, כי במקרה של סקודה ומידע אישי ביטי- אין מה לדבר על הנחות (איבזורים מעניינים בהחלט שכן, אבל הנחה במזומן - כנראה שלא בבית ספרם(זה נכון ללפני 5 חודשים-אז אולי השתנה העניין הזה))

אני עוף קצת מוזר, לכן הבחירה שלי תראה לרוב החברים קצת הזויה - פביה ספייס דיזל 1.6 TDI CR ידנית Ambition (אין DSG לדיזל, ואין לי בעיה עם ידנית) במחיר של 122 על הכביש, כולל רישוי ואיתורן סייב. בנוסף, התקינו לי חישוקים קלים (סיניים באיכות לא רעה אך לא מקוריים), בקרת שיוט, פנסי ערפל, חיישני רוורס ודיבורית בלותוס, בתכלס יצא לי דגם הElegance. על התענוג הזה הוספתי עוד 8K. בסה״כ שילמתי 130 על רכב סופר-מיני ! :shock: כאשר יש היום את לאון 1.8 אוטומטית ב-120. צבע - קפה מטאלי. מה שטוב ברכב הזה - הוא פשוט לא צורך דלק. על הכביש 3.6-3.8 ליטרים ל-100 קמ, לפי מחשב הרכב.

• תוכן חדש...