Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
150K ללנדקוזר בלי מיסים. והם עוד מקבלים הנחות.

100K להיילקס בלי מיסים.

משטרה לא קונה רק רכב, גם צבא לא.

הם קונים רכב + אחזקה - כלומר הם קונים מראש חבילת אחזקה ל-X שנים לרכבים הללו.

כל המחירים שתזרקו כאן לאוויר הם לא ממש רלוונטים.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע עד כמה להאמין לשמועות האלה.

אבל מישהו יודע אם המשטרה התחילה לרכוש גם ניידות יד שנייה?

הטויוטה קאמרי שמשרתות בכביש הערבה, הוחלפו עכשיו במאזדה 6 ופאסאט מלפני מתיחת הפנים שהם עברו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תרגע קצת , המשטרה מקבלת הנחות ובטוח שלא קונה במחיר של צרכן פרטי.

זה לא מעניין אותי, מצידי שתקבל אותם גם בחינם, אני מדבר על עיקרון.

למה הם צריכים לנד קרוזר למשטרת תנועה, אם אפשר להסתדר עם קורולה שעולה פחות מחצי.

אתם רוצים הסבר, הנה:

לבכירים קנו את הלנד-קרוזרים.

מישהו פתח עיניים, והם רוצים לשמור על פרופיל נמוך, אז הם שמו מדבקות של משטרת תנועה וכל זה.

פורסם
ביום שתזיז את הישבן ותלך להתנדב למען הציבור, תוכל אולי להרשות לעצמך לכתוב עוד.

בינתיים תן כבוד.

למי ששכח זה פורום רכב. כאן זה המקום להתלהב מרכבים, מכל מיני סיבות.

אני בטוח שאם כל אחד מכם היה מקבל רכב "שווה" בעיניו מהעבודה, הוא היה מתלהב.

ואם מישהו ראה שוטר אמריקאי, עם הניידת המשופצרת והשוטגאן הממותקן בדשבורד

מקדימה, הוא יודע שהווסאח זה חלק מהפוזה הנזקקת לשוטר.

וגם אם לא, אין בין זה (להנות מזה שאתה נוהג על רכב מרשים) לבין היכולת לבצע את

העבודה שלך כמו שצריך, שום קשר שלילי, בהכרח.

ווסאח יא וואסח!

תראו את הקאפריס האמריקאית החדשה, (שימו ב לשאטגן והM4)

2011-Chevrolet-Caprice-police-car-6.jpg?cda6c1

למה לעזאזל הבזבזנות המסריחה הזאת.?

למה שוטר צריך לנד-קרוזר או פורד אדג', אלה רכבים של 300K ש"ח?!

מה רע בטויוטה היילקס, גם היא יקרה (200K), אבל ניחה, מבין שאתה צריכים סוסי עבודה.

בזבזנות מגעילה של המיסים של האזרחים התמימים, שהממוצע שאני רואה על הכבישים זה רכב של 20K מקסימום לכל פועל (חוץ מרכבי חברה).

גועל נפש זה מה יש במדינה הזאת.

היו צריכים להביא לכל השוטרים טויוטה קורולה ב120K, גם לשטח היא נכנסת, לא קורה לה כלום.

ניר תרגע, תוריד הילוך ותפעיל וונטה, המשטרה צריכה רכבי שטח כגון ההיילקס והקרוזר להתמודד עם

עבריינות שטח, שב"חים, טרקטרונים, פשיעה חקלאית וכ'ו - זה שהם לא מצליחים למלא את תפקידם

כי פה שוטר שמוציא אלה, מוצא את עצמו מנסה לתת הסברים למח"ש, זה דבר אחר, אבל רכבי שטח

הם צריכים, אל תצפה ששוטר יעבוד לך עם אופני הרים ופנס לד מהבהב של 3 וולט,

האדג' באמת מיותרת, זה לא רכב שטח ואפילו לא קרוב,

אם הם היו לוקחים "סופה 3" או JEEP J8 הייתי מבין, אבל להבין את הרעיון שמאחורי האדג' - קטונתי,

לגבי הקרולה, החדשות לא יכולות להכנס לשטח כי הן יפגעו במיכל הדלק ובגחון, ואולי גם בגיר,

הישנות (95) אמינות יותר והגחון פחות נמוך, ואני בעצמי עשיתי עם קרולה שבילים,

אך עדיין זה רחוק מלהיות רכב שטח, - שלא תבין אותי לא נכון, אני בעד ששוטרי התנועה

יסעו עם קורבטים (עם כל זה שאני מתעב אותם), ושוטרים שצריכים רכבי שטח יסעו עם דודג' ראם,

אתה יודע למה? גם כדי לתת שירות טוב, וגם אחרי כמה שנים הרכבים האלו יוצאים למכרזים במחיר

שוק הכרמל, (ויש לי חבר שקנה סופה 2 מהמשטרה - חוץ מבולמים גמורים היא בסדר)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אתם בוחרים להסתכל על השוטרים, המתנדבים והמשטרה בעין לא נעימה, משתדלים להצר את הראיה לראיית צינור שמסתכלת רק על מה שרע. אז אם שוטר או מתנדב מרביץ מהירות, אבל גם עוזר לאזרחים, ולא פעם שמעתי תודה רבה, ואתם בוחרים רק לראות את הרע - אז חבר'ה - צר לי.

צר לי לחשוב ששוטר במדינה הזו, שגם עוזר בחלק מהמקריםלמה רק חלק? קח דוגמה מהסלוגן האמריקאי to protect and serve, ולא רק מזמבר בדו"חות, ולא רק מתעלל באזרח הקטן, ייחשב כמי שעשה פשע גדול בכל פעם שיעשה משהו, אז חבל.

תאמינו לי, שאם היה לי רכב פרטי משלי, גם איתו הייתי נוהג איך שאני נוהג. אני לא מתלהב מהכחולים שיש לי על הגג. אולי אני מרשה לעצמי טיפה יותר, אבל לא חותך אנשים, לא עוקף בלי לשים ז**, לא מתנהג בביריונות. קצת סותר את עצמך

אני שלם עם מה שאני עושה זאת בדיוק הבעיה, כי אני יודע שאני לא פוגע באף אחד. אם מישהו נפגע, אני מתנצל. אבל אני אף פעם לא פגעתי באףף אחד בצורת ההתנהגות או הנהיגה שלי.

שבת שלום.

שמע לא יודע מי אתה מה אתה, מהשלוש תגובות שלך שקראתי פה, אני מקווה בשבילך שאתה מתנדב מתחת לגיל 20. אתה בהחלט נשמע כמו אחד כזה. לא רוצה להכליל אבל לצערי הרב בתקופה האחרונה זאת המשטרה שאני פוגש בכבישים. וזאת בדיוק הבעיה. אם אלה אחראים על אכיפה במדינה אז שאלוהים ישמור.

אתה לא רואה שוטר אמריקאי (כל ההשוואות פה נעשו כך) שמתלהב מהשוטגאן או מהבולר בחזית הקפריס. קצת ייצוגיות.......

ואגב לפי מה שאמרת אם ההנחיה במשטרה היא לא לעזור לאזרח (גם אם זה להחליף גלגל) אז זה מסביר בדיוק מה מדיניות המשטרה - אותי זה קצת מדאיג.

אברה קדברה

פורסם

אם הם היו מקבלים אותם בחינם העקרון שלך היה הולך לפח , זה דבר ראשון.

שנית , כל משטרה צריכה רכבי שטח , כי לא הכל כל הפשעים מתרחשים בכבישים ועל אדמה שטוחה.

בא בנאדם , אומר שיש שמועה בתחנה , והוא "הבין" שיש כבר כמה ניידות שנרכשו , מבלי לראות אחת ומבלי לקבל שום אישור או אסמכתא , ואתה ועוד רבים פה קופצים בזעקות וצעקות.

אני גם לא בעד הרכב הזה וחושב שיש אלטרנטיבות טובות יותר (ולא טויוטה קורולה) , אבל לא אני ולא אתה נדע מה השיקולים של המשטרה אם וכאשר יכניסו רכב חדש לצי.

אולי פורד זכו במכרז? אולי יש למשטרה מחיר הכי נוח מכל שאר החברות? אולי ואולי ואולי.

בקיצור , תרגע קצת וקח הכל בפרופורציה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

ניר תרגע, תוריד הילוך ותפעיל וונטה, המשטרה צריכה רכבי שטח כגון ההיילקס והקרוזר להתמודד עם

עבריינות שטח, שב"חים, טרקטרונים, פשיעה חקלאית וכ'ו - זה שהם לא מצליחים למלא את תפקידם

כי פה שוטר שמוציא אלה, מוצא את עצמו מנסה לתת הסברים למח"ש, זה דבר אחר, אבל רכבי שטח

הם צריכים, אל תצפה ששוטר יעבוד לך עם אופני הרים ופנס לד מהבהב של 3 וולט,

האדג' באמת מיותרת, זה לא רכב שטח ואפילו לא קרוב,

אם הם היו לוקחים "סופה 3" או JEEP J8 הייתי מבין, אבל להבין את הרעיון שמאחורי האדג' - קטונתי,

לגבי הקרולה, החדשות לא יכולות להכנס לשטח כי הן יפגעו במיכל הדלק ובגחון, ואולי גם בגיר,

הישנות (95) אמינות יותר והגחון פחות נמוך, ואני בעצמי עשיתי עם קרולה שבילים,

אך עדיין זה רחוק מלהיות רכב שטח, - שלא תבין אותי לא נכון, אני בעד ששוטרי התנועה

יסעו עם קורבטים (עם כל זה שאני מתעב אותם), ושוטרים שצריכים רכבי שטח יסעו עם דודג' ראם,

אתה יודע למה? גם כדי לתת שירות טוב, וגם אחרי כמה שנים הרכבים האלו יוצאים למכרזים במחיר

שוק הכרמל, (ויש לי חבר שקנה סופה 2 מהמשטרה - חוץ מבולמים גמורים היא בסדר)

"שירות טוב".

תאמין לי שאף שוטר לא יכנס לשטחים כמו אנשי האיתוראן: http://www.youtube.com/user/miikbr/videos

ואם כן יכנסו, אז עם חיפוי של אנשי יס"מ.

אני אמרתי, קחו היילקס, למה אתם צריכים לנד-קרוזר, שבשביל האזרח הפשוט זה תוספת של 100K שח.

והם עושים את אותה עבודה, אף שוטר לא הולך לטפס הרים וגבהות, תאמין לי.

לא יודע, אם לא מעצבן אותכם לראות איזה זורקים את המיסים שלכם לפח, אז כנראה למישהו פה חסר בורג.

ולקנות רכב מהמשטרה זה לא הכי חכם, גם אם מדובר על אוקטביה בת 5 שעולה 10K. (כמעט לכל הרכבים, המנועים פעלו אינספור שעות, למרות שהק"מז' לא גבוהה).

ועוד משהו, הקורולה החדשה יכולה ליסוע בשטח, אמנם לא שטח רציני, אבל בשבילים אפשר להרביץ איתה.

תמצא חבר עם רכב חברה ותראה.

הכי מעצבן אותי, גם אני מתנדב פעם ב., שלא באים לאסוף אותי מהישוב הסמוך לעיר בא אני מתנדב.

זה נסיעה שב1 בלילה אני עושה אותה ב10 דקות, הרבה יותר מהיר וקצר וחסכוני מאשר להגיע לשכונות הרחוקות באותה עיר. (רק 8 ק"מ בערך).

יום אחד כאשר אני יהיה עצבני מאוד (משהו שאין כמעט סיכוי שהוא יקרה), אני יגיד להם את זה, "מה אכפת לכם, הדלק לא של אבא שלכם".

למרות שהפסקתי להתנדב, היחס הוא 1 שעה חשובה, על 10 של בזבוז זמן.

עוד יותר מעצבן אותי שכאשר עושים מחסום, כל מי שפוחד עובר בדרך עפר כי 30 מטר בסמוך לכביש. אז למה לעזאזל יש מחסום?

בקיצור רציתי אקשן קיבלתי עצבים.

פורסם

ניר, זאת הנקודה שבה אתה צריך לעצור ולהפסיק לדבר שטויות

באמת נראה לך הגינוי שקורולה תנהל מרדף בשטחי צהלים והסביבה?

נראה לך באמת שבשטחי הערבה זה אפשרי?

תן להגיון לדבר ולא לצרות העין.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

עצוב שזה הפנים של המשטרה שלנו.

אני יכול לספר לכם רק על משטרת רחובות שבטלפון אחד לאחד משוטרים התחנה מבטלים דו"חות

משחררים אנשים שנוהגים בשלילה כן כן בש-ל-י-ל-ה מול העיניים שלי.

ושלא נדבר מה קורה שמה עם השחמ"יות שמוצאות את עצמם בניידת לבד כל הלילה עם שוטר חרמן(נשוי לרוב).

1+1 קטן ואתם יכולים להבין מה קורה בתוך הניידת.

התייחסות מגעילה ביותר בתוך התחנה.תנסו אותי ותיכנסו לשמה לבקש סתם איזה טופס ותראו את גיהנום הבירוקרטיה וטיפשות חוגגים שמה.

המוסד הזה רקוב מהיסוד. כמו רוב המוסדות שלנו בארץ.

מצטער על הפריקה הייתי חייב פשוט השוטר הזה פה מוציא אותי מדעתי.:evil:

כולם יודעים שיש טיפה בים אבל רק מעטים יודעים שבכל טיפה יש ים

פורסם
אם כבר ניידות משטרה אז כאלה...

הסאאב 9-5 החדשה בשירות משטרת שבדיה.

מצוייד במנועים 2300 טורבו 250 כ"ס או 2800 טורבו 306 כ"ס. גם חסכוני, גם מהיר, גם ירוק ולא מזהם.

מילא השוודים, הם מנסים לסייע ליצרן בפשיטת רגל ושם הם נוסעים על אתנול ...

בסינגפור עיקר הניידות הן טויוטה קורולה.

אין היגיון שבישראל, כשהבנזין מגיע לכ-8 שקלים לליטר, גוף ממשלתי יסע ברכב עם מנוע גדול כשאפשר מצוא חלופות זולות יותר לתפעול שוטף, עם מנוע דיזל.

פורסם
ברצוני לברר סוגיה בקשר לשרשור הנ"ל...

ישבו טובי המוחות של משטרת ישראל ועשו איזון בין הצרכים הנחוצים בניידת משטרה, תקציב זמין, עלויות תפעול ותחזוקה שוטפת, אמינות לאורך זמן והגיעו למסקנה כי FORD EDGE זה הרכב שהם צריכים !? :screwy:

Huston we have a big big problem

טוב, לפחות הם לא החליטו לרכוש משיהו בסגנון תמונה מספר- 1 (האמר) .

אני אישית הייתי ממליץ להם לעשות רכש של ניידות בסגנון תמונה מספר- 2 (הרכב של סטיב ארקל) , אבל זה רק אני :lol:

לעניין התמונה עם ההאמר: זה רכב שהוחרם מסוחר סמים, והשריף החליט "לגייס" אותו למשטרה. סוג של יראו וייראו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
\

אני לא מרביץ מהירויות כי בא לי, אלא רק בכביש ריק מאדם וכשאני רואה שהכביש פנוי בהמשך. אם אני לא רואה את הכביש, אני נוסע נורמאלי. אבל מי שמכיר את הכביש מצומת כפר אדומים עד לחופים הצפוניים של ים המלח, יודע שהכביש שם מאפשר להרביץ הרבה מעבר ל-120. כשיש אזרחים אני נוסע כחוק, ומשמש דוגמא - מה שרוב השוטרים לא עושים. רוב השוטרים באים בגישה ש"אני השוטר ואני אעשה מה שבז** שלי!".

אני מקווה שאת אותה הנחה שאתה עושה לעצמך, אתה עושה לכל הנהגים שמאיצים בכבישים ריקים ופתוחים:roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תפסיקו לחשוב שאני מחלק דו"חות. הדבר היחיד שאני עושה זה מזהיר. לא אכפת לי ממהירות, כי לא מהירות הורגת. טמטום של נהג הורג. אני נוסע בעיקר על רכב אחד (אוקטביה) ואני מכיר את המגבלות של הרכב, את החסרונות והיתרונות, ועקב כך אני יכול לשלוט בו טוב יותר.

אני ל-א מחלק דו"חות. אני שונא את זה. אני לא רוצה לקבל דו"ח, אז אני גם לא נותן. לשוטר יש מכסה. לי אין. אני שם ז** על דו"חות, כי לא זה מה שיעזור. רק חינוך יעזור. וכשאין חינוך טוב, אז אין מה לעשות. אז פה ושם אני מזהיר ופוקח עיניים. חוץ מזה אני מנסה לשמור על חיי ועל חיי הנהגים שסביבי.

וכן - אני מעלים עין מנהג שנוסע במהירות, כי אני לא מחפש את זה. אבל חציית פס לבן, עקיפות מסוכנות, אור אדום וכד' - אני נכנס בכל הכח. הכי חזק.

דוגמא חיה מהיום לטמטום של הנהג הישראלי - מי שעלה מים המלח לכיוון י-ם יכול היה להיתקל באיזור השעה 17:00 בפקק אדיר מצופת כפר אדומים לצומת מישור אדומים. נתבקשתי בקשר להתחיל להכווין תנועה, וקיבלתי אישור לעקוף מהשוליים תוך הפעלת אמצעים לפי הצורך. התנועה הקדימו אותי (לא על אותו גל) ויחד איתם הכוונתי. עצר נהג ערס טיפוסי עם כל הג'מעה מאחורה, ואמר לי "שוטר מניאק, למה אתה עוקף את כל הטור?" מה, אתה לא רואה שאני מכווין תנועה? מה אתה טיפש?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

"שוטר מניאק...."

במדינה נורמלית הוא היה יושב עכשיו במעצר (לא אמרתי כלא) ומחכה לאישום בגין העלבת עובד ציבור.

וזאת בדיוק הבעיה, אין היחסי גומלין הנורמליים שצריכים להיות בין שוטר לאזרח:

- השוטר לא מעל החוק ולכן אם הוא עוקף מהשוליים כנראה שיש לו סיבה לכך.

- שוטר הוא דמות סמכותית ואין לאזרחים זכות להגיד להם שהם מניאקים.

שני הדברים הכ"כ בסיסיים האלה לא קיימים פה.

Bimmer

פורסם
תתחדש, נסיעה טובה.

כמו כל שמועה היתי לוקחת הכל בערבון מוגבל, עד שלא רואים בעיניים שום דבר לא קיים.

ושאלה לי אליך, לא הבנתי מה זה "והוואסח. אוי הוואסח".

מי שאחראי להחזרת הוואסח בגדול ללקסיקון הם בובה של לילה (תוכנית סטירה בערוץ הספורט, בטח הרוב מכירים).

רציתי לפרסם קישורים לדוגמאות ביוטיוב אבל אני לא יכול..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...