Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב חדש 0 קילומטר מהיבואן לובנסקי.

הרכב חדש וכבר גיליתי שיש בעיה בהילוכים, הם לא ניכנסים חלק וההגה לא חוזר למקום במאה אחוז.

כשהלכתי לבדיקה אצלהם הם אמרו לי בגלל שהרכב חדש זה ככה, והוא צריך להישחק כדי שיהיה חלק ...

האים זה הגיוני שאני צריך לישחוק את ההילוכים כדי שיכנסו חלק?

תוך כמה זמן אני ראשי להחזיר את הרכב אם אני לא מרוצה?

אמרו לי שאים יש בעיה הם יתקנו.

לא יותר הגיוני להחליף לי רכב, כי זה רכב חדש?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. לא יחליפו לך את הרכב נקודה

2. איזה רכב זה ?

3. האם נסעת לפני כן על רכב דומה ? רכב מבחן ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

גם אצלי ב-C1 שנת 2011 הם לא נכנסים חלק לגמרי כמו שהם נכנסים במכונית יותר יקרה. אני מניח שזה משהו בהילוכים ש"חסכו" בו כך שהם לא נכנסים חלק כמו שאני זוכר (לא היה לי רכב ידני מאז) שנכנסו בג'טה למדתי עליה נהיגה לפני שנים לא מעטות :)

פורסם
גם אצלי ב-C1 שנת 2011 הם לא נכנסים חלק לגמרי כמו שהם נכנסים במכונית יותר יקרה. אני מניח שזה משהו בהילוכים ש"חסכו" בו כך שהם לא נכנסים חלק כמו שאני זוכר (לא היה לי רכב ידני מאז) שנכנסו בג'טה למדתי עליה נהיגה לפני שנים לא מעטות :)

אז לפי מה שאתה אומר שיש סיכוי שעוד בערך שלוש ארבע שנים יכול להיות שהגיר ילך בכלל השחיקה של ההילוכים

או אפילו ליפני

פורסם

התיבה של ה107 היא לא הכי נעימה שנהגתי בה, אני התרגלתי אליה בסוף, תנסה לנסוע ב107 אחרת ולראות אם הבעיה היא רק בשלך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

קובי

אני אנסה לענות לך שוב, גם אני מחזיק 107 (טוב, C1), אכן ההילוכים לא הכי משתפי פעולה, בעיקר כשהשמן עדיין קר ובעיקר בהעברה לשני, תנסה לעשות הרצה כמו שצריך, תשתדל לא להעביר בכוח או בצורה לא מתואמת (שים לב שיש בור ענק בין שני לשלישי), אין לך סיבה לחשוש יותר מידי, המנוע והגיר תוכננו ונבנו ע"י טויוטה, והגיר יושב גם על הC1 וגם על האייגו שעשתה עליה לארץ.

סה"כ הרכב מאד חביב אחרי שמתרגלים למערכות הפשוטות והזולות, תתנחם בזה שיש לך תיבה ידנית, הרובוטית לא משהו ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

כל הרכבים שיש והיו לנו תמיד היו ידניים,

אני לא מרגיש משהו מיוחד או קושי בהעברת הילוכים ב C1,

אולי אתה רק צריך להתרגל.

so far so good so what

פורסם
כל הרכבים שיש והיו לנו תמיד היו ידניים,

אני לא מרגיש משהו מיוחד או קושי בהעברת הילוכים ב C1,

אולי אתה רק צריך להתרגל.

טוב אני מבולבל עכשיו

לא אמור להיות ככה ?

כי ליאור יש לו גם את הc1 והוא אומר שגם אצלו זה לא ניכנס חלק

פורסם
התיבה של ה107 היא לא הכי נעימה שנהגתי בה, אני התרגלתי אליה בסוף, תנסה לנסוע ב107 אחרת ולראות אם הבעיה היא רק בשלך.

רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך

נראה לי שאתה צודק אני ילך ליבדוק רכב אחר ואז נדע

תודה

פורסם

גם אני לאחרונה חשבתי שיש לי את הבעיה הזאת בC1.

עד אחרי שניסיתי לראות מה קורה אם אני מנסה להכניס את ההילוך לראשון לקראת עצירה במהירות של 60 קמ"ש (זאת הייתה הבעיה העיקרית שלי עם הגיר)

אז הבנתי שבעצם זה לא אפשרי למרות שהייתי עם הקלאץ'. מאז אני פשוט לא מנסה.

שים לב שהרכב מעביר הילוכים בצורה חלקה בזמן עצירה.

אני חייב לציין שאין לי הרבה ניסיון בנהיגה על ידני, בעצם זה הרכב הראשון הידני שנהגתי עליו מאז גיל 17.

בכל מקרה, הגיר לדעתי עובד סבבה, רק צריך לא להכניס אותו למצבים קיצוניים כגון אלה.

ולפתוח השרשור, שים קצת תמונות של הרכב שירווה לנו קצת נחת.

Polo 2012

פורסם

לא התכוונתי להעליב או לרדת על הרכב, מתנצל אחי.

אחרי כמה נסיעות מבחן שביצעתי בסגמנט הזה, הגעתי למסקנה שהפנדה נותנת את התמורה הכי טובה למחיר. אבל זו דעתי בלבד.

פורסם
גם אני לאחרונה חשבתי שיש לי את הבעיה הזאת בC1.

עד אחרי שניסיתי לראות מה קורה אם אני מנסה להכניס את ההילוך לראשון לקראת עצירה במהירות של 60 קמ"ש (זאת הייתה הבעיה העיקרית שלי עם הגיר)

אז הבנתי שבעצם זה לא אפשרי למרות שהייתי עם הקלאץ'. מאז אני פשוט לא מנסה.

שים לב שהרכב מעביר הילוכים בצורה חלקה בזמן עצירה.

אני חייב לציין שאין לי הרבה ניסיון בנהיגה על ידני, בעצם זה הרכב הראשון הידני שנהגתי עליו מאז גיל 17.

בכל מקרה, הגיר לדעתי עובד סבבה, רק צריך לא להכניס אותו למצבים קיצוניים כגון אלה.

ולפתוח השרשור, שים קצת תמונות של הרכב שירווה לנו קצת נחת.

למה להכניס לראשון ב-60 קמ"ש? לא הבנתי את מטרת הפעולה

פורסם
למה להכניס לראשון ב-60 קמ"ש? לא הבנתי את מטרת הפעולה

גם אני לא הבנתי למה להכניס לראשון ב60?

ואני מדבר כשאני רוצה סתם דוגמה עכשיו לנסוע רוורס יש קצת קושי להכניס את ההילוך

וכמובן גם ראשון ושני

ואז בנסיעה כשאני כבר על בערך 40 / 50 הכל רגיל וגם לא הכי חלק

• תוכן חדש...