Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת הקארטינג באשדוד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת בדחיפות,

אני צריך את הטלפון של המקום

או מיקום מדוייק כדי לברר ב-144 או משהו

ואם למישהו יש את השעות פעילות היום

זה גם יעזור..

ראיתי עד 01:00.. הכוונה הייתה ל-1 בלילה או בצוהוריים?

תודה:idea:

את הטלפון ממש אין לי אבל המיקום הוא קניון "סי מול"....

היום ומחר הם פתוחים עד 1 בלילה 01:00:wink:

דרך אגב השיא שופר ל22:07 ארז הזה פשוט תותח!!!

Peugeot 107 2012 :-D

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
"אלפא קארטינג" חיפה:

אורך מסלול: 360 מ' (בדוק)

שיא מסלול: 23.11 (מדוד)

מהירות ממוצעת: 60 קמ"ש (תעשו חישוב)

אולי הכוונה לקארטים של MS שראיתי בעיתון הגה שהגיעו ולהם כ-3 כ"ס יותר, מה גם שזהו מסלול שונה ממה שדיברתי עליו.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
את הטלפון ממש אין לי אבל המיקום הוא קניון "סי מול"....

היום ומחר הם פתוחים עד 1 בלילה 01:00:wink:

דרך אגב השיא שופר ל22:07 ארז הזה פשוט תותח!!!

תודה..!

שמתי לב שזה 01:00.. אבל לא רציתי שתיהיה אפשרות שמי שכתב את זה טעה..

כי אז זה היה סתם לשרוף דלק בת ים - אשדוד ו- אשדוד -בת ים (הא וחולון ראשון כדי לאסוף חברים..)

:-P

hope for the best, expect the worse.

פורסם

שלום לכולם...

יום שבת הייתי שוב בקארטינג ושיפרתי בקצת את השיא האישי שלי...

השיא הקודם שלי עמד על: 22:248 ומהירות של 48.5

השיא הנוככי שלי עומד כרגע על: 22:217 ומהירות של 48.6, שיפור קל...

אבל הדבר הכי משמעותי הוא שהשיא מסלול שוב נשבר על ידי ארז, כרגיל, והשיא מסלול עומד על 21:89!!!!

לזה אני בחיים לא יגיע..!!

ול- JUK ספר איך היה ומה התוצאות שעשית...:wink:

פורסם

הממ..

לא יצא לי ללכת בסוף...

זה בעיה.. כי אני לא תמיד יכול לקחת את הרכב (של המשפחה..)

לכמה שעות..

אולי אולי יום שישי הזה יצא לי ללכת..

הפעם אני מנסה לתכנן כמה ימים מראש..

מקווה שיצא לפועל

לגבי כמה שאני יעשה..

זאת תיהיה הפעם הראשונה שאני ילך לקארטניג מזה כמה שנים.. אל תצפה לשיאים מרשימים..:roll:

hope for the best, expect the worse.

פורסם

לא קראתי את כל חמשת העמודים, אבל באור יהודה נפתח קארטינג חדש.

לא נרשמתי למסלול כי זה נראה לי טיפשי למדי לשלם 30 שקל בשביל לנסוע 10 דקות במכוניות קטנות במסלול קטן עם קסדה וילדים בני 10 שמתרוצצים בכל מקום.

ב30 שקל דלק אפשר לנסוע הרבה יותר מ10 דקות ואפשר ולהגיע למהירויות הרבה יותר גבוהות במכוניות הרבה יותר מהירות:)

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא קראתי את כל חמשת העמודים, אבל באור יהודה נפתח קארטינג חדש.

לא נרשמתי למסלול כי זה נראה לי טיפשי למדי לשלם 30 שקל בשביל לנסוע 10 דקות במכוניות קטנות במסלול קטן עם קסדה וילדים בני 10 שמתרוצצים בכל מקום.

ב30 שקל דלק אפשר לנסוע הרבה יותר מ10 דקות ואפשר ולהגיע למהירויות הרבה יותר גבוהות במכוניות הרבה יותר מהירות:)

(בהנחה שמדובר אכן בקארטינג אמיתי ולא צעצועים)

צודק מאה אחוז יוסי ,

הכי טוב זה לנסוע מאה קמ"ש בסובארו DL עם כיסא שוכב אחורה ויד שמאל בשעה 12 על ההגה.

אתה הרי כבר נהג F1 לפחות , ועברת את כל מה שנהג מירוצים מקצועי צריך. :?

כמות השטויות שאתה כותב וחוסר הידע שלך הם פשוט מדהימים. איפה דארווין איפה?

פורסם
(בהנחה שמדובר אכן בקארטינג אמיתי ולא צעצועים)

צודק מאה אחוז יוסי ,

הכי טוב זה לנסוע מאה קמ"ש בסובארו DL עם כיסא שוכב אחורה ויד שמאל בשעה 12 על ההגה.

אתה הרי כבר נהג F1 לפחות , ועברת את כל מה שנהג מירוצים מקצועי צריך. :???:

כמות השטויות שאתה כותב וחוסר הידע שלך הם פשוט מדהימים. איפה דארווין איפה?

אולי בשבילך אני עדיין ילד. אבל כבר מזמן עברתי את השלב של לנסוע על מכסחות דשא עם 4 גלגלים ועוד להתלהב מזה.

יש לי סובארו לאונה ואני גאה במכונית הזו,לא נתקעתי איתה ואני לא מצפה להתקע איתה.....אין לי ממש מה לחפש בקארטינג....אבל עם האמינות של BX שבילתה כנראה את רוב חיה במוסכים אפשר להבין מה אתה מחפש בקארטינג......

חוץ מילדים שמתרוצצים עם ברד ואסימונים למכונות מחוץ לקארטינג, וילדים בני 12 נכנסים בכל פניה בצמיגים, אין לי ממש זכרון טוב משם. בכל מקרה יצא לי לצפות לא פעם בקארטינג בספורט 5 וזה דיי נראה יפה, אבל על מה לוקחים 40 שקלים ל10 דקות? לא נראה קצת מוגזם?

בכל זאת אני מעדיף מכוניות אמיתיות ולא צעצועים.

יוסי.

פורסם

אולי בשבילך אני עדיין ילד. אבל כבר מזמן עברתי את השלב של לנסוע על מכסחות דשא עם 4 גלגלים ועוד להתלהב מזה.

אני אסביר לך את זה פעם אחת ולתמיד - אתה בשבילי פחות מילד. עם ילד אפשר לשבת ולהסביר לו , והסקרנות הטבעית שלו תוביל אותו קדימה. הוא גם יקשיב למישהו שעשה דבר או שניים יותר ממנו בחייו , ולא יתעקש על דרכו הנלוזה.איתך כבר אי אפשר להגיע לשום מקום (לא מקום ששוה להיות בו ,בכל אופן).

יש לי סובארו לאונה ואני גאה במכונית הזו,לא נתקעתי איתה ואני לא מצפה להתקע איתה.....אין לי ממש מה לחפש בקארטינג....אבל עם האמינות של BX שבילתה כנראה את רוב חיה במוסכים אפשר להבין מה אתה מחפש בקארטינג......

מה לעשות , ו(חוסר) הנסיון שלך הוא כזה שמאפשר לך מקסימום לצפות מרכב לא להיתקע איתו (ואולי "לפרפר" כשהחבר'ה לידך , גיבור גדול שמתלהב משטויות של ילדים :evil: ). אין לך מה לחפש בקארטינג ,אין לך מה לחפש בקורס נהיגה מתקדמת . האמת אין לך מה לחפש ליד שום הגה , אולי מלבד אלה שמותקנים על הצעצועים בקניונים שמופעלים באמצעות 2 שקלים. משום מה יש איזה אחד שהניח שאתה מסוגל לתפעל כלי רכב בכבישי ישראל. מה לעשות ,ברבע שעה אפשר להטעות אנשים...:???: .

לגבי האמינות ? אתה בטח לא מכיר את הרכב שלי , אין לך מושג מה עבר עליו ולמה הוא מסוגל , וכמה פעמים נתקעתי איתו (רמז -אחת ,וגם זה אחרי עבודה לא טובה שלי) . הוא בטח עדיף על העגלה המוטורית שאתה מתנייד בה ,והאמן לי , כבר ראיתי סובארואים מתפרקים בתנאי לחץ . זה שרוב הנהגים במכוניות אלה נוסעים בהן כמו ילדות לא אומר שהן אמינות כ"כ.

חוץ מילדים שמתרוצצים עם ברד ואסימונים למכונות מחוץ לקארטינג, וילדים בני 12 נכנסים בכל פניה בצמיגים, אין לי ממש זכרון טוב משם. בכל מקרה יצא לי לצפות לא פעם בקארטינג בספורט 5 וזה דיי נראה יפה, אבל על מה לוקחים 40 שקלים ל10 דקות? לא נראה קצת מוגזם?

אה. צפית. וואלה ,הכי טוב לצפות. אני צפיתי בפורמולה 1 ,האמת ? משעמיים. עם יד קשורה מאחורה אני לוקח את השומאכר הזה...:???:

אם אין לך מושג ירוק ,עדיף לסתום. אני מכיר לפחות מאה איש שעוקפים אותי בכל קארט ,בכל מצב ,בכל שעה ובכל מקום , השתתפתי כבר בכמה עשרות מקצים ,כולל מירוץ סיבולת (50 דקות על הקארט רצוף ,הייתי מעוניין לראות אותך) ועדיין אני לומד דברים שאפילו לא חלמת עליהם.

אולי 40 ש"ח לעשר דקות זה קצת מוגזם (תלוי מה התמורה. בנחשונים/נתניה משלמים 55 ש"ח על אותן 10 דקות , וזה שווה הרבה יותר מהרצליה למשל ,שם לוקחים 45 , אבל נותנים לך קארט שלא נוסע (אלא אם אתה הולך למוקי ומבקש באופן מיוחד לסדר את העניינים)), ואולי בשביל אלוף כמוך ילידים בני 12 שנכנסים בצמיגים זה כלום (תרשה לי לחדש לך , יש כמה וכמה ילדים בגיל קרוב ל-12 , שנוהגים פי אלף יותר טוב ממה שאתה אי פעם תדע ,אבל העיקר שאתה נוהג ב-DL :???: ) ,אבל תרשה לי לחדש לך - אתה בתחתית סולם המזון המוטורי.

בכל זאת אני מעדיף מכוניות אמיתיות ולא צעצועים.

סובארו ליאונה DL , מכונית אמיתית , לגברים אמיתיים. YEAH RIGHT . (עשה טובה , לך לשוק כפר ענא , ליד סעיד , ותשאל את העירקים הזקנים שיושבים שם עם התה עם נענע - מה זה "טפנו ב-ווצ'ק" ):???:

יוסי.

ותרשה לי להזכיר לך את אחד הפתגמים הטובים יותר של חז"ל : "אל יתהלל חוגר כמפתח "...
פורסם

לRS FOCUS

אני מחשיב אותי כמו המון אחרים כחובב מושבע של כל מה שקשור למוטוריקה, לאחרונה גם גיליתי את הצד הדו גלגלי שבעניין - צד חזק ביותר לכל אלה שעדיין לא יצא להם,

את השיאים שלך עשית עם קארט סגור בתנאים שכל אחד שיגיע שלא מכיר את המרשלים יקבל?

כי היום הייתי וזה כבר פעם רביעית שביקרתי בקארטים בארץ פעם ראשונה באשדוד ותמיד הגעתי 1 עם זמנים טובים מאוד, חוץ מזה שאני לא מבין איך עשית 22 שניות(לא שאני לא מאמין) אני נהגתי מצויין היום ועשיתי 24.3 עם 43.8 קמ"ש, ואני יודע שזה עניין של זמן והיכרות עם המסלול.

וסתם לידע כללי, יש לאן להגיע מהתחרויות של הקארטינג בארץ? ברמות של חו"ל

ואם בכל זאת אני רוצה להכנס לזה, לא קצת מאוחר בשביל הגיל שלי (20-)

כל הנושא לא מופנה רק לאר אס פוקוס, כל תגובה תתקבל בשמחה

אגב, חוץ מחיוך רחב היום יצאתי עם כתף שמאל תפוסה לפנים!!!

פורסם
לRS FOCUS

אני מחשיב אותי כמו המון אחרים כחובב מושבע של כל מה שקשור למוטוריקה, לאחרונה גם גיליתי את הצד הדו גלגלי שבעניין - צד חזק ביותר לכל אלה שעדיין לא יצא להם,

כי היום הייתי וזה כבר פעם רביעית שביקרתי בקארטים בארץ פעם ראשונה באשדוד ותמיד הגעתי 1 עם זמנים טובים מאוד, חוץ מזה שאני לא מבין איך עשית 22 שניות(לא שאני לא מאמין) אני נהגתי מצויין היום ועשיתי 24.3 עם 43.8 קמ"ש, ואני יודע שזה עניין של זמן והיכרות עם המסלול.

ואם בכל זאת אני רוצה כל הנושא לא מופנה רלהכנס לזה, לא קצת מאוחר בשביל הגיל שלי (20-)

ק לאר אס פוקוס, כל תגובה תתקבל בשמחה

אם לא תנהג על קארט פתוח יהיה לך קשה מאוד להגיע לשיא המסלול, שכרגע הבנתי, עומד על מתחת ל-22 שניות.

כשאני ביקרתי במקום עם עוד חבר [שנוהג לפחות, רמה אחת יותר טוב ממני], נהגנו במקצה עם עוד 4 אנשים שלא ידעו כל כך את מלאכת הנהיגה [די הפריעו בלשון עדינה], חבר שלי עשה 22.4 ואני עשיתי 23 במקצה הראשון והיחיד שנהגנו בו. כמובן שנסענו על קארטים פתוחים. אני בטוח שעם עוד מקצה או 2 נוספים היינו מגיעים ל-22 נמוך [לפחות חבר שלי].

המסלול עצמו מאוד טכני ביחס למסלולים אחרים, ובשל כך הוא גם מאוד מעייף.

מתחרויות קארטינג בארץ, אי אפשר להגיע כל כך רחוק [אלא אם כן יש לך הרבה כסף], כי כל העסק רחוק מלהיות מקצועני, רוב האנשים שמשתתפים במירוצים [וזה כולל את ה-2 פעימות] עושים זאת בשביל ההנאה ובעיקר כתחביב [יקר]. אולי חלק מהילדים הכישרוניים שמתחרים היום, יזכו להיות קצת יותר מקצוענים מאלה שמתחרים עכשיו בגלל "חוק הספורט המוטורי" ההולך ומתקרב לחקיקה, שאולי יכניס קצת כסף לענף הזה. ויקדם את הספורט הזה קדימה.

לא רוצה לבאס אותך או משהו דומה, אבל זה המצב כרגע בארץ, להגיע רחוק מזה יהיה לך מאוד קשה, אבל לך תדע, אי אפשר לדעת. אם לא תנסה ,לא תדע אף פעם.

המלצה שלי, תעשה קורס, תלמד קווים נכונים, חוקי מירוץ, נהיגה הגנתית ועוד, ותתחיל להתחרות. אני מבטיח לך [בתור חובב מוטריקה] שאתה תהנה מהעניין.

ושיהיה בהצלחה

אלון

נ.ב: mcyossi ,אתה רק עושה צחוק מעצמך בכל פעם שאתה רושם משהו, במקום ללמוד, אתה הולך עם הראש בקיר וחבל. ושתדע לך עוד דבר, אתה רק מראה את המנטליות הישראלית במיטבה, במקום לפרגן לאנשים אחרים, אתה מביע את דעתך בצורה מזלזלת. אם רק היה לך מושג מה קארטינג יכול לתרום ליכולות הנהיגה שלך, היית מדבר אחרת.

איך אמר חבר שלי אתמול "אל תתרברב על דברים שאין לך חצי מושג עליהם" יאשה והטלטלים

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
לRS FOCUS

ואם בכל זאת אני רוצה להכנס לזה, לא קצת מאוחר בשביל הגיל שלי (20-)

כל הנושא לא מופנה רק לאר אס פוקוס, כל תגובה תתקבל בשמחה

את השיאים שלי עשיתי על קארט פתוח כמובן אבל בפעמים הראשונות יצא לי לנסוע על קארט סגור ואז עשיתי תוצאה של 22.7, לגבי השאלה שלך תחרויות קארטינג בארץ כן יכולות לתת לך משהו לאירופה אתה לומד הרבה ואז מתחיל להתחרות באירופה (מה שארז ליבן עשה ועושה) ואז כן יש לך סיכוי, ולבחור עם הDL שמזלזל גם שומאכר וגם כל נהג מירוצים שיש היום ואתמול ושלשום התחיל מקארטינג כולל נהגי ראלי...

בקיצור אם אתה אוהב את הספורט הזה אז לך על זה זה יתן לך הרבה גם ליום יום:wink:

פורסם
את השיאים שלי עשיתי על קארט פתוח כמובן אבל בפעמים הראשונות יצא לי לנסוע על קארט סגור ואז עשיתי תוצאה של 22.7, לגבי השאלה שלך תחרויות קארטינג בארץ כן יכולות לתת לך משהו לאירופה אתה לומד הרבה ואז מתחיל להתחרות באירופה (מה שארז ליבן עשה ועושה) ואז כן יש לך סיכוי, ולבחור עם הDL שמזלזל גם שומאכר וגם כל נהג מירוצים שיש היום ואתמול ושלשום התחיל מקארטינג כולל נהגי ראלי...

בקיצור אם אתה אוהב את הספורט הזה אז לך על זה זה יתן לך הרבה גם ליום יום:wink:

אם כבר דיברת באשכול הה על "אלפא קארטינג" אז יש מודעה בעיתון "רייטינג" שבה רשום:

"מייקל שומאכר ממליץ אלפא קארטנינג" עכשיו או שאני טועה או שהם מנסים לעבוד על הקהל נהגים שיש להם.

אני חושב (הכתבה ערערה את הבטחון שלי) שלאותו מייקל בכלל קוראים מיכאל אני צודק?(חושב שכן)

אגב במודעה הייתה תמונה של שומאכר.

גם אני קטן ומקווה שלא מדבר שטויות אבל אם דיברתי אז תגידו לי.

פורסם

אוקיי אוקיי להרגע ולרדת לי מהגב ומיד!:wink: כן יש גאות ותפסתם עליי גל....

לא זלזלתי בקארטינג. (הייתי בנחשונית בכיתה ו' במסלול סגור לפני 7 שנים בערך על מכוניות קצת יותר גדולות מהקרטינג היום, נהגתי שם דרך הבית ספר, זה קארטינג? אם כן אהבתי את זה מאוד).

רק חשבתי שעלות של 30-40 שקל ל10 דקות זה קצת מוגזם, צריך להאריך את הזמן או להוריד מעט את העלות לדעתי.

אמרתי שהייתי בקארטינג שפתחו באור יהודה, וזה נראה כמו חדר משחקים לילדים שמתרוצצים עם אסימונים. שבסופו יש עוד המון ילדים שמסתובבים עם כרטיס כניסה לקארטינג, המסלול הוא קטן והמכוניות הן עם הגבלת מהירות (חבר שלי אמר שהסירו אותה אבל לא בטוח).

פשוט המקום נראה לא מקצועי והמסלול קטן.

אין לי בעיה עם קארטינג ואני חושב שזה דווקא יפה, אולי במקומות אחרים כמו נתניה או אשדוד המסלול יותר גדול המכוניות יותר טובות והמקום יותר מהנה ואין לי בעיה פעם לקפוץ לביקור.

אני מצטער אם הובנתי לא נכון.

יוסי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...