Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתיחת הקארטינג באשדוד...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר דיברת באשכול הה על "אלפא קארטינג" אז יש מודעה בעיתון "רייטינג" שבה רשום:

"מייקל שומאכר ממליץ אלפא קארטנינג" עכשיו או שאני טועה או שהם מנסים לעבוד על הקהל נהגים שיש להם.

אני חושב (הכתבה ערערה את הבטחון שלי) שלאותו מייקל בכלל קוראים מיכאל אני צודק?(חושב שכן)

אגב במודעה הייתה תמונה של שומאכר.

גם אני קטן ומקווה שלא מדבר שטויות אבל אם דיברתי אז תגידו לי.

אלפא קארטינג מייבאים את הקארטים של מיכאל שומאכר [מייקל ומיכאל זה אותו הדבר].

בלינק הבא תוכל לקרוא קצת יותר: http://www.alfakarting.co.il/galleryDetails.asp?cat=26&id=5&name=מבקרים%20את%20שומאכר

קארטים מתצורת מיכאל שומאכר נמצאים כבר בסניף הקריון בקרית ביאליק, ובקרוב בסניף הרצליה בקניון שבעת הכוכבים.

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
027_out_track.jpg

האם זה בארץ ???

"לקוח מהאתר של אלפא קארטינג".

הלווווווווווואי שזה היה בארץ! זה נראה ממש ממש יפה והפיתולים חבל על הזמן.

באור יהודה זה בתוך חניה לשעבר של אולם אירועים, עם מסלול בגודל רבע מהמסלול הזה.....

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אלפא קארטינג מייבאים את הקארטים של מיכאל שומאכר [מייקל ומיכאל זה אותו הדבר].

בלינק הבא תוכל לקרוא קצת יותר: http://www.alfakarting.co.il/galleryDetails.asp?cat=26&id=5&name=מבקרים%20את%20שומאכר

קארטים מתצורת מיכאל שומאכר נמצאים כבר בסניף הקריון בקרית ביאליק, ובקרוב בסניף הרצליה בקניון שבעת הכוכבים.

אלון

זה אומר שיש אנמשים שממש עובדים ומייצרים קארטים עם השם שומאכר עליהם
פורסם
אוקיי אוקיי להרגע ולרדת לי מהגב ומיד!:wink: כן יש גאות ותפסתם עליי גל....

לא זלזלתי בקארטינג. (הייתי בנחשונית בכיתה ו' במסלול סגור לפני 7 שנים בערך על מכוניות קצת יותר גדולות מהקרטינג היום, נהגתי שם דרך הבית ספר, זה קארטינג? אם כן אהבתי את זה מאוד).

רק חשבתי שעלות של 30-40 שקל ל10 דקות זה קצת מוגזם, צריך להאריך את הזמן או להוריד מעט את העלות לדעתי.

אמרתי שהייתי בקארטינג שפתחו באור יהודה, וזה נראה כמו חדר משחקים לילדים שמתרוצצים עם אסימונים. שבסופו יש עוד המון ילדים שמסתובבים עם כרטיס כניסה לקארטינג, המסלול הוא קטן והמכוניות הן עם הגבלת מהירות (חבר שלי אמר שהסירו אותה אבל לא בטוח).

פשוט המקום נראה לא מקצועי והמסלול קטן.

אין לי בעיה עם קארטינג ואני חושב שזה דווקא יפה, אולי במקומות אחרים כמו נתניה או אשדוד המסלול יותר גדול המכוניות יותר טובות והמקום יותר מהנה ואין לי בעיה פעם לקפוץ לביקור.

אני מצטער אם הובנתי לא נכון.

יוסי.

בוא תבין משהו ידיד טוב שלנו...

ה"קארטינג" שנסעת עליו הוא בעצם סוג של באגי...

והעלות של 40 -55 שקל ל- 10 דקות זה ממש כלום (דרך אגב העלו את המחיר באשדוד ל45) כי באירופה בימים שפה היה המחיר בין 35 ל40 שם זה עלה 70 שקל ל-10 דקות, פה יש טעות להרבה אנשים שחושבים ש10 דקות זה כלום, זה לא אוטו עם מזגן הגה כוח וכל זה זה מאוד מאמץ ואני יכול להעיד על עצמי שכל פעם שאני מסיים מקצה אני ממש אבל ממש עייף ואני יוצא מהקארט מזיע בטירוף ומרגישים את הידיים מה זה מרגישים!!, אז אל תזלזל תבוא תעשה סיבוב ואז תראה על מה אנחנו מדברים....

וזה שהמסלול קטן זה לא אומר שזה לילדים זה אומר שיש ברדך כלל הרבה פיתולים וזה כבר לא משחק ילדים...

בקיצור בואו נקבע פה יום שכמה מחבריי הפורום נלך לקארטינג ואז אנשים יראו מה זה...

עד אז שיהיה לנו שבוע טוב(עד כמה שאפשר, לחזור מרגילה לשבוע בצה"ל זה לא הדבר הכי קל:? )

ממני focus RS :wink:

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

יש לי חדשות...

הקארטינג באשדוד הולך לפתוח ליגה בחודש הבא, אם יש אנשים שמעוניינים אז שילכו למקום וירשמו....

את האמת לא שאלתי על מחירים אבל אני ישר נרשמתי, אני יעדכן לגבי מחירים... אני יודע שהמירוצים ייתקימו בימי שישי בערך פעם בחודש...

אז אני ישמח לשמוע ממכם אם מישהו מעוניין בכלל...

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
יש לי חדשות...

הקארטינג באשדוד הולך לפתוח ליגה בחודש הבא, אם יש אנשים שמעוניינים אז שילכו למקום וירשמו....

את האמת לא שאלתי על מחירים אבל אני ישר נרשמתי, אני יעדכן לגבי מחירים... אני יודע שהמירוצים ייתקימו בימי שישי בערך פעם בחודש...

אז אני ישמח לשמוע ממכם אם מישהו מעוניין בכלל...

http://www.ilansite.com/forum

תפרסם את זה שם...

אני מבטיח לך שיהיו הרבה שיתענינו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...