Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי את החוק ההזוי לגבי הסחר,אבל במהלך החיפוש מצאתי חוקים מצחיקים שנשארו איתנו מתקופת המנדט עד לפני כמה שנים.

למשל שוטר יכול להורות לאזרח להרים מסמרים או זכוכיות מהכביש לצורך מעבר בטוח של רכבים.

ועוד הרבה חוקים מצחיקים בסגנון

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זאת דיוק הבעיה , במדינות באירופה וצפון אמריקה יש תקנה (אני לא יודע אם זה מחוקק בחוק שלהם) שיש לחנות את הרכב כאשר הפנים לכיוון היציאה.

דרך אגב גם בצבא חובה לחנות לכיוון היציאה ( זאת אומרת שנכנסים לחניה ברוורס וכאשר יוצאים אנחנו בכיוון התנועה).

בצורה הזאת אתה נמנע משטחים מתים ומוריד את הסיכון ביציאה מהחניה,אני עושה זאת באופן טבעי בכול מקום כולל חניונים של קניונים וכו..

זה מאוד נוח

(דרך אגב כמו הרבה חוקים לא הגיוניים שקיימים במדינה זה לא אומר שצריך להתעלם מהם,כי מבחינת הביטוח הוא האשם היחידי)

יש חוק עוד מהמנדט הבריטי,שאומר שרק סוחר בעל תעודת סוחר יכול למכור רכבים,זה אומר שאם היינו מקיימים את החוק הזה כול אחד שרוצה למכור את רכבו צריך לעשות זאת דרך סוחר מורשה בלבד, (תתאר לעצמך מה היה כאן ) תקנה זאת קיימת בהרבה מדינות באירופה.

אז יש עוד אלמנט שגם קשור לתרבות הישראלית.

אם אני מגיע לחניה ואין מסביבי מכוניות - אני חונה עם הפנים החוצה.

אם יש מסביבי מכוניות ואני קולט חניה פנויה אז מתחילה תחרות על החניה (כשבמצב נורמלי ולא חולני כמו שלנו, ברגע שנהג קלט שמישהו הגיע לפניו לחניה, הוא אמור כבר להתנדף משם), אז אם אני אתחיל לפנות ולתמרן כדי להיכנס ברוורס, הוא ימצא פירצה וייכנס לחניה, אז אני כבר נכנס כמו שאני ותופס אותה וזה לא עם הפנים החוצה.

אבל אני חוזר למה שאמרתי - נהג שיוצא ברוורס מחניה, הוא לא רואה כלום ואין לו דרך להיות בסדר, להסתכל ולצאת. ככל שהוא יוצא יותר, שדה הראיה שלו משתפר. מהנהג שיוצא מהחניה אני מצפה שלא ייצא בפול גז (כמו אישה חחיחיחיחעחחעחעחעחעחע), ונהג שמתקרב ומבחין בנהג שיוצא, שיאט וישים לב. אני פשוט לא רואה דרך אחרת. אלא אם כן כמובן יש איתך מישהו שיכול להיות מחוץ לרכב ולצעוק לך אם אתה יכול לצאת, אבל זה לא בהכרח תמיד קיים, ולדעתי זה גם לא נכון עקרונית אפילו שזה יכול לעזור, כי לדעתי נהג אחד צריך לנהוג ברכב ושיקול הדעת המלא והבלעדי צריך להיות רק שלו.

פורסם
אז יש עוד אלמנט שגם קשור לתרבות הישראלית.

אם אני מגיע לחניה ואין מסביבי מכוניות - אני חונה עם הפנים החוצה.

אם יש מסביבי מכוניות ואני קולט חניה פנויה אז מתחילה תחרות על החניה (כשבמצב נורמלי ולא חולני כמו שלנו, ברגע שנהג קלט שמישהו הגיע לפניו לחניה, הוא אמור כבר להתנדף משם), אז אם אני אתחיל לפנות ולתמרן כדי להיכנס ברוורס, הוא ימצא פירצה וייכנס לחניה, אז אני כבר נכנס כמו שאני ותופס אותה וזה לא עם הפנים החוצה.

אבל אני חוזר למה שאמרתי - נהג שיוצא ברוורס מחניה, הוא לא רואה כלום ואין לו דרך להיות בסדר, להסתכל ולצאת. ככל שהוא יוצא יותר, שדה הראיה שלו משתפר. מהנהג שיוצא מהחניה אני מצפה שלא ייצא בפול גז (כמו אישה חחיחיחיחעחחעחעחעחעחע), ונהג שמתקרב ומבחין בנהג שיוצא, שיאט וישים לב. אני פשוט לא רואה דרך אחרת. אלא אם כן כמובן יש איתך מישהו שיכול להיות מחוץ לרכב ולצעוק לך אם אתה יכול לצאת, אבל זה לא בהכרח תמיד קיים, ולדעתי זה גם לא נכון עקרונית אפילו שזה יכול לעזור, כי לדעתי נהג אחד צריך לנהוג ברכב ושיקול הדעת המלא והבלעדי צריך להיות רק שלו.

בתרבות הישראלית אין אפשרות להתחרות,בכל פעם דברים מפתעים אותי מחדש

אבל זה עדין לא אומר שבגלל חוצפה של אנשים אני צריך להיות לחוץ לתפוס חניה בצורה פזיזה העיקר שלא יקחו לי את החניה.

עדין לא קרה לי שמשהו נדחף לחניה שאני ממתין לה,אני נוהג המון.

לצערי בגלל שאנשים לא רכשו מיומנות בחניה ברוורס כמו שתארתי ,לכן לוקח להם הרבה זמן והדבר גורם להפרעה.

בכל מקרה לא משנה מה מבחינת הביטוח חברנו אשם כאשר אולי לבחור שנסע מהר היה אשמה תורמת

פורסם

תמיר מאיפה אתה בארץ?

אני בעבר הייתי מתגורר בטבריה ושם באמת לא יצא לי שנדחפו לי לחניות, בשנה וחצי האחרונות אני מתגורר באזור המרכז, פה התגנבו לי לחניות עשרות פעמים, כמו שאמרו למעלה,התקדמתי בשביל להיכנס ברוורס והופה מישהו נדחף לחניה למרות שהאיתות פועל

פורסם

אני גם מאיזור המרכז

אבל עדין לא נתקלתי בתופעה באופן אישיי,רק שמעתי עליה

יכול להיות בגלל שאני אדם מפחיד :-o

סתם כנראה שנפלתי על אנשים שמבינים

פורסם
בתרבות הישראלית אין אפשרות להתחרות,בכל פעם דברים מפתעים אותי מחדש

אבל זה עדין לא אומר שבגלל חוצפה של אנשים אני צריך להיות לחוץ לתפוס חניה בצורה פזיזה העיקר שלא יקחו לי את החניה.

עדין לא קרה לי שמשהו נדחף לחניה שאני ממתין לה,אני נוהג המון.

לצערי בגלל שאנשים לא רכשו מיומנות בחניה ברוורס כמו שתארתי ,לכן לוקח להם הרבה זמן והדבר גורם להפרעה.

בכל מקרה לא משנה מה מבחינת הביטוח חברנו אשם כאשר אולי לבחור שנסע מהר היה אשמה תורמת

זה לא לתפוס בצורה פזיזה. מי שתופס בצורה פזיזה זה הנדחף. הכוונה שאני נכנס לחניה עם כיוון הנסיעה שלי ואין בכך שום סיכון. פשוט אם אתה מתחיל לתמרן עלולים לתפוס את החניה ולי זה קרה.

אבל שוב אנחנו חוזרים לתרבות הישראלית. פה אין לאנשים סבלנות בכלל ואין סבלנות וסובלנות כלפי האחר. אם באופן כללי יש התייחסות מזלזלת לנשים ביחס לנהיגה, אז בישראל זה מוגבר. אם אני מתקרב לרכב שחוסם לי את הכביש כי הוא חונה, אז אני לא אתקרב אליו יותר מדי כדי להשאיר לו "מרחב לעבוד", ולא אצפור ולא כלום ומצדי שיהיה הכי גרוע בחניות ושייקח לו קצת יותר זמן. סבלנות, מה יקרה ? אם אני אצמד אליו או אצפור לו או אפריע לו בכל דרך שהיא זה יכול רק להזיק. סבלנות לנשים, סבלנות לנהגים חדשים, סבלנות לזקנים, סבלנות לנהגים פחות בטוחים, ובקיצור סבלנות כלפי אחרים ולכולנו יהיה טוב יותר. כל פעם שרשמתי סבלנות הכוונה כמובן לסובלנות שזה לא פחות חשוב.

פורסם
לא מצאתי את החוק ההזוי לגבי הסחר,אבל במהלך החיפוש מצאתי חוקים מצחיקים שנשארו איתנו מתקופת המנדט עד לפני כמה שנים.

למשל שוטר יכול להורות לאזרח להרים מסמרים או זכוכיות מהכביש לצורך מעבר בטוח של רכבים.

ועוד הרבה חוקים מצחיקים בסגנון

אזרח יכול להורות לשוטר לשבת על פטיש וכו ? .

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

פורסם

מה היה קורה אם לא הייתה מדווח לחברת ביטוח את כול ה"סיפור" הזה שלך שיצאתה ברוורס

אלא הייתה אומר שהגעתה לאוטו או שקמתה בבוקר ומצאתה אותו עם פגיעות ואתה לא יודע מי עשה לך את זה..

אני חושב שהיו מפצים אותך

פורסם

bgfc

חברת הביטוח שלו תפצה אותו בכל מקרה שיפעיל את הביטוח שלו (בניכוי השתתפות עצמית והפסד של הנחת העדר תביעות בעתיד), הוא סבר שהוא יכול לתבוע את חברת הביטוח של הנהג השני.

• תוכן חדש...