Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסיוויק 05 ES (63000 KM(

שני בעיות שקצת לא ברורות לי:

1. "לתקן זווית היגוי, הגה קשה ולא חוזר, חופש נקישות במתלה"

2. "ניקוי/החלפה מערכת קירור שמן גיר, רעש וחופש ממערכת הנעה, רעש מיסבי גלגלים"

למישהו יש מושג מה המשמעות של 2 הסעיפים האלו?

תודה רבה.

פורסם

לפי דעתי: כיוון פרונט,טיפול שמנים, החלפת רצועת אביזרים, וזהו בעצם.

שייבדקו לך מייסבים בגלגלים, ואת החופש במתלה אם יש בכלל (רוב הסיכויים שזה סתאם כסת"ח).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני ממש לא בטוח ש"הגה קשה ולא חוזר" זה כסת"ח. זה לא משהו מקובל.

צריך לבדוק את זה ואת החופש והנקישות במתלים. זה כנראה קשור אחד לשני ושניהם קשורים לכוון פרונט.

מכון פרונטים טוב יפתור לך את כל החידות. (אבל כנראה לא יסכים לתקן בעצמו את ההגה, רק לאבחן).

לתיקון הזה יש עלות כספית לא מבוטלת, שצריכה ליפול על המוכר, בהתאם למיקוח ביניכם. (אם הוא כבר הרבה מתחת ל"מחירון", הוא עשוי להתעקש שהבעיה הזו כבר מגולמת במחיר שלו, וכיוב').

כמו כן- לבדוק קולר שמן גיר. אם שם זה לא סתם כסת"ח (אין לי מושג איך הם הגיעו למסקנה שהוא תקול/סתום/מלוכלך) אז זו בעיה שצריך לפתור בדחיפות. (קולר גיר זה לא זול, אבל גיר שלם שנתפס מחום זה יותר יקר :))

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...