Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

הרבה זמן אני מחפש טלויזיה שתתאים לתקציב שלי ולעין שלי.

תמיד התחברתי לפלזמות ולא לLCD למינהם שם השחור לא נראה לי טבעי והפקסלים לא נראים לי מושלמים {לא מדובר בסדרות הגבוהות של 8-9-10 אלף שקל ל42"}

מצאתי בעולם הקולנוע טלפויזיה פלזמה של פנסוניק. הדגם הוא X30

לא מצאתי את הדגם הזה באינטרנט,מצאתי את זה

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11947

שחזרתי למוכר בעולם הקולנוע ושאלתי האם זה X30 או X30 עם תוספות, הוא המשיך להגיד לי שזה X30 והוא לא מכיר דגם אחר,

באתר שרשמתי למעלה ראיתי אפשרות להוספת מתאם WIFI בדגם של הX30 שהם מוכרים, שאלתי את המוכר, אין לו מושג לגבי זה.

ראיתי פה שרשורים המדברים על עולם הקולנוע \ יבוא מקביל \ דגמים נחותים המסתתרים מאחורי האותיות הקטנות.

האם זהו דגם נחות?

שוב, לא איתרתי את דגם X30 לכשלעצמו.

{הדרישות שלי מהTV:

42" - מרחק צפייה 3 מטר מהקיר

חיבור למחשב

חיבור לPS3 -HDMI

וזהו,את כל הצרכים שלי אני מוריד מהנט.

אם יהיה לה חיבור WIFI-זה בונוס מטורף בשבילי.

אם לא,אז המחשב יחובר אחר כבוד בHDMI

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

ראשית, א"פ ה"חוקים היבשים" "42 למרחק של 3 מטר זה יותר מדי. במידה ואתה לא מתכוון לצפות בשידורי טלויזיה רגילים אז לא תהיה לך בעיה של איכות.

לגבי החנות: לא מכיר אותה אבל את LAST PRICE (שהיא בעצם רק חנות אינטרנטית של חנות וותיקה בשם חשמל אריה בחיפה) אני כן מכיר ואפשר לסמוך על המוצרים ועל השירות של החנות.

במידה ואותה טלויזיה נמכרת בחנות אחרת במחיר נמוך משמעותית משהו פה מסריח.

פורסם

החוק הזה מטופש/לא נכון

ולא ממליץ על פלאזמה אם תמצא לד שנכנס בתקציב

ושים לב לאחריות שאתה מקבל, אחריות של יבוא מקביל מספקים מסויימים = ללא אחריות בכלל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני יכול להמליץ מנסיון אישי על ה43D490 של סמסונג, היא בטווח שלך. אני מאד אוהב אותה, ויהיה לך גם תחת מימד אקטיבי מרשים למדי.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

42 אינץ' ל-3 מטר זה אם אתה נהנה לאסוף בולים ולהביט בהם עם זכוכית מגדלת.

מכיוון שהתקציב מגביל אותך, זה מה יש.

בכל הקשור לעדיפות הפלזמה - אני אתך. לא ממליץ על לד בינתיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שלום

הדגם שהוא מתכוון זה זה

http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=222&ArticleID=1122

המחיר שיש בקישור שנתת הוא יקר מאוד במחיר הזה קניתיLCD פנסוניק לפני חודש

את הפלאזמה שאתה מחפש ראיתי סביב ה2000 אם אני לא טועה.

אני טועה לגבי המחיר(כנראה שראיתי מבצע כלשהו) בבקשה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792262

מניסיון של פלאזמה וLCD 42'' של פאנסוניק אני ממליץ בחום לא להתפשר על החברה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

מניסיון של פלאזמה וLCD 42'' של פאנסוניק אני ממליץ בחום לא להתפשר על החברה

אבל אמרו בפרסומת: מי שמבין קונה פנסוניק

אשמח אם תשתף מדוע לא.

{אני חסיד של סוני,אבל הפרוטה לא מצויה בכיסי כרגע לקנות סוני}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

סליחה אבל טלויזיות של פנסוניק נחשבות טובות מאוד. אין פה שום פשרה על האיכותי (לפחות לא מבחינת היצרן. אני לא מדבר על הדגם הספציפי שאין לי שום היכרות איתו).

פורסם

טלויזיה 55 אינץ LED של פילוט עולה 5,000 ש"ח. מתאים לך? חדשה בקרטון.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לא הבנתם אותי נכון.....

אני בעד פנסוניק ובגדול....

כמובן שסוני,פיוניר טובות קצת יותר אבל הממון....

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

תהרגו אותי, לא מבין את כל מי שאומר שטלויזיה מסויימת במרחק מסויים זה גדול מדי.

יש לי טלוויזיה של 52 אינץ' על מרחק של 2.5 מטר (מדדתי הרגע) ומרגיש לי שיכולתי ללכת על לפחות 65. קניתי 52 מטעמי תקציב בלבד.

היו לי עד עכשיו 37, 47 ו52, ותמיד, תמיד, אחרי כמה ימים זה מרגיש קטן מדי. הלוואי שהייתי מרגיש כמוכם, היה חוסך לי כסף.

טלויזיה 55 אינץ LED של פילוט עולה 5,000 ש"ח. מתאים לך? חדשה בקרטון.

חשבתי לקנות טלויזית יצרן מדבקה גדולה, אבל מספיקות שלוש דקות של צפיה בשביל להבין שזה לא גליק גדול. קצב העדכון נוטה להיות חרבנה, יש מריחות, הצבעים קצת מתים והשחור לא שחור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...