Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2006

rele
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לייעוץ.

ראיתי היום יאריס sol 1.3 אוטומטית משנת 2006 שעשתה 75000 ק״מ.

מדובר ביד שניה, הגברת הנוכחית מחזיקה ברכב 4 שנים, עושה רושם אמין ביותר, טיפולם קבועים במוסך המורשה והכל נראה סבבה.

מוכנה לסכם על מחיר מחירון - 55k.

אבל... אבא שלי נדהם. הוא אמר שזו שטות להוציא כל כך הרבה כסף על רכב בן 6 שנים. אפשר היום להשיג רכבים בני שנה שנתיים שנתיים באותו המחיר (אמנם בקטגוריה אחרת: מיני). או להוסיף קצת ולקבל סופר מיני בת שנתיים כולל אחריות.

הוא אומר ששנים-שלושה ביקורים במוסך עם הרכב הישן יותר יכסו את ההפרש.

אמרתי לו את המשפט המקובל, שטויוטה יאריס לא רואה מוסך. אבל איכשהו זה נשמע קצת הזוי...

מה דעתכם? ללכת על זה? או לחפש רכב מיני/סופרמיני משנתון יותר מתקדם??

(אני מחפש רכב אוטומטי שישמש רוב הזמן אדם אחד, בנסיעות עירוניות ברובן אבל לא רק).

ת-ו-ד-ה מראש על כל התייחסות...

פורסם

הקילומטרז' נמוך מאוד. אם הרכב שמור יכול להיות שהוא שווה את המחיר שלו.

אבל... וזה אבל גדול,

במחיר הזה נכנסות לך כמה מכוניות צעירות יותר ואם אתה מוכן לקנות מליסינג - צעירות עוד יותר, שגם כנראה לא יראו מוסך כל כך בקרוב.

ליאריס הישנה יש שוק מעולה, אבל אני הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי רוכש סופר מיני בת 6 ב-55,000 שקל.

אבל שוב - אם יש היסטוריית טיפולים מתועדת והרכב עובר בדיקה בלי בעיות מיוחדות, הק"מ הנמוך היה קונה אותי

פורסם

בגדול אני מסכים עם אבא שלך. ומוסיף שזה המון כסף לרכב בן שש מקטגוריית ה"סופר מיני"- כמעט "מיני" (ללא כל ייחוד מסוים, לא באבזור ולא בבטיחות וגם לא במוסך).

בטח לאור המצב היום שיש המון מתחרות ואפילו שהדרישה שלך היא לרכב אוטומטי- שזה מייקר את העניין, גם שם לא תתקשה למצוא רכב חדש יותר, עם ק"מ נמוך יותר, במחיר הזה.

אם היא תוריד כ5000 ש"ח אז זה כבר הופך לקנייה סבירה.

ד"א לפי הדרישות שלך, רכב מקטגוריית ה"מיני" הוא יותר ממספיק.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אבא שלך צודק,

המחיר מופרז, והמחירון של היאריס מופרז כי יודעים שיש את הפראיירים שיסכימו לשלם כל כך הרבה על אוטו שלא מצדיק את המחיר (בסדר, האוטו אמין, אבל יש מכוניות לא פחות אמינות באותו מחיר וחדשות יותר).

אני הייתי עושה מאמץ ורוכש אפילו סופר מיני ידנית חדשה. (בתנאי שאפשר ידני)

אם לא ידני, אז אפשר סופר מיני אוטומטית משומשת בת שנתיים - 4 שנים במצב מצוין (אפילו בפחות מהתקציב שלך), או בחריגה קלה למצוא מכונית מיני אוטומטית חדשה כמו i10.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין דבר כזה לא רואה מוסך,היא אמנם רכב אמין אך גם יכול להיכנס למוסך,אל תצפה שתיקנה ולא תיראה מוסך כמה שנים,בכול זאת רכב כבר בן 6.

נסעתי על ידנית כזאת (לא נהגתי) אין בה משהו מיוחד שווה כזה מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה על התשובות. באופן כללי, אתם חושבים שהמיתוס סביב היאריס מוגזם?

מוגזם לחלוטין,

לדעתי מכוניות כמו גטס, סיריון ושות' לא פחות אמינות ממנה,

אולי פחות טובות בצריכת הדלק אבל בתקציב שלך תקבל אחת ממודל 2008-2009 במצב מצוין. אולי אפילו תשאר עם עודף.

ליאריס יש מחיר ממש מוגזם ולא הגיוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היאריס מאוד אמינה אבל גם לקסוס. המחיר , אגב, לא רחוק....

הרכב ישמור על מחיר יותר טוב מרוב הרכבים שזה לא בהכרח יתרון בשוק הליסינג של היום. רק לסבר את האוזן, מאזדה 3 שנת 2008 עולה רק קצת יותר בכל מגרש ליסינג.

לרוב קניית רכב היא לא שיקול רציונלי , אז לך עם הלב

פורסם

stivi - לא לגמרי הבנתי. אם הרכב ישמור על מחיר יותר טוב משאר הרכבים - זה לא יתרון?? או שאתה מתכוון שבגלל שוק הליסינג יהיה קשה למכור אותו במחיר סביר?

פורסם

הכוונה שבמחיר של יאריס ( סופר מיני ) אפשר לקנות משפחתית בסגנון מזדה 3 משנתון יותר גבוה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הכוונה שבמחיר של יאריס ( סופר מיני ) אפשר לקנות משפחתית בסגנון מזדה 3 משנתון יותר גבוה.

כן, אבל הרבה אנשים לא צריכים או רוצים משפחתית. ועדיין - כמובן שמחיר היאריס מוגזם לכל הדעות. אח שלי מתכנן לבדוק את זה בחודשים הקרובים כשהוא ימכור את היאריס 2002 שלו - 11 שנה במשפחה. אם מעניין אתכם - למיטב זכרוני הייתה תקלה אחת בלבד לאורך כל השנים הללו, ועוד כמה ענייני בלאי (בולמי זעזועים, בלמים וכדומה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שאמרו כאן - אין דבר כזה לא רואה מוסך.

וטיפולים שוטפים חובה לעשות כך או כך.

לדעתי המחיר מאוד גבוה לרכב בן 6, אז אפשר להוסיף ולקנות רכב משנתון גבוה יותר או להוריד ולקנות משהו שמבחינת עלות/מחיר משתלם יותר.

55K על רכב בן 6 זה לא הכי משתלם.

פורסם

לדעתי, היאריס רכב בטיחותי ונוח, אך משעמם למדי. גם בעיצוב וגם בחוויית הנהיגה.

באותו המחיר, בדוק אופציות כמו

הונדה ג'אז מ2006

סוויפט החדשה מודל 2007

פיג'ו 206 מ2008

ומקטגוריה "נמוכה" יותר, יונדאי i10 מ2009-10

ומליסינג השכרה תוכל להשיג גם דייהטסו סיריון 2008/9 בפחות מ50K.

ענת

אוויס

• תוכן חדש...