Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם מישהו יודע איך אפשר לקנות באיביי גרמניה ממוכרים אשר שולחים רק בתוך אירופה.

האם יש למישהו כתובת של חברת שילוח עם כתובת בגרמניה שאפשר לתת למוכר והם שולחים לארץ?

פורסם

האם שאלת את המוכר האם הוא יכול לשלוח לארץ? קרה לי לא מעט פעמים שהם הוי מוכנים לשלוח גם לארץ, למראת שבביד צויין משלוח רק לגרמניה, אבל לא תמיד המשלוח היה משתלם כלכלית. כמוכן תשים לב שהם לא תמיד עובדים עם PAYPAL

פורסם

יש שתי חברות לפחות שנותנות כתובת וירטואלית באירופה

http://www.tntworldshop.co.il/

https://bongous.com/

שים לב , יש כאלה ששולחים רק לכתובת של paypal ... אז תוודא את זה או שתוסיף את הכתובת הוירטואלית לpaypal

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה על הטיפ rukzak לא שאלתי,אשאל להבא.

לגבי ירון האם יצא לך לעבוד עם אחת החברות הנ"ל? האם אתה ממליץ על אחת מהן? האם יש דברים מיוחדים שצריך לשים לב

בזמן ההיתקשרות איתם?

פורסם

לא מעט פעמים, פנייה אישית ובקשת משלוח לארץ התקבלה בחיוב אצל מוכרים שלא שולחים לארץ.

תפנה בצורה מנומסת ונחמדה, אני בטוח שזה יעלה את הסיכויים שיסכים לשלוח

כבר חתמתי...

פורסם

אני עבדתי עם bongous.com במשך תקופה ארוכה, אומנם ככתובת בארה"ב ולא מאירופה אבל אני מניח שזה זהה (החברה במקור אמריקאית)

כאשר עובדים במסלול של מנוי , ניתן לצבור אצלהם חלפים ולבצע משלוח אחת לתקופה ואז אם שולחים מעל 13 ק"ג המחיר הוא בערך 6$ ל כחצי ק"ג במשלוח מיידי עם DHL שזה מחיר מצויין עבור סוג המשלוח הזה. (המחיר לק"ג יורד ככל שהחבילה גדולה יותר)

השירות שלהם מעולה ומהיר. קח בחשבון חברה אמריקאית עובדת לפי הספר , לטוב ולרע. בלי חריגות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

שלום לך

אני רכשתי המון חלקים בגרמניה

יש חלקם נצים ימח שמם שלא מוכנים בכלל למכור

רובם לא מקבלים תשלום בפייפל

אבל יש כאלה שאם אתה שואל אותם כן מקבלים ונותנים כתובת לתשלום מחוץ לאיביי לא מומלץ

אבל לי באופן אישי לא היתה בעיה שמשהו לא הגיע (יקים)

במידה והוא לא מקבל פיפל ולא שולח לישראל וכן מוכן למכור

אתה יכול להעביר כסף דרך הדואר לחשבון פרטי וסטר יוניון

ולשלוח חברת איסוף ממליץ על TNT יש להם שרות מדלת לדלת

לסגור יבוא כאן בארץ יותר נוח עם השפה שרות מעולה

אני שלחתי כסף גם במעטפה לפעמים הסיכון שווה עם מדובר בעד 30 יורו כי העברה עולה בסביבות 100 שח בדואר

המשלוחים מגרמניה באופן כללי קצת יקרים

וקווה שעזרתי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
שלום לך

אני רכשתי המון חלקים בגרמניה

יש חלקם נצים ימח שמם שלא מוכנים בכלל למכור

רובם לא מקבלים תשלום בפייפל

אבל יש כאלה שאם אתה שואל אותם כן מקבלים ונותנים כתובת לתשלום מחוץ לאיביי לא מומלץ

אבל לי באופן אישי לא היתה בעיה שמשהו לא הגיע (יקים)

במידה והוא לא מקבל פיפל ולא שולח לישראל וכן מוכן למכור

אתה יכול להעביר כסף דרך הדואר לחשבון פרטי וסטר יוניון

ולשלוח חברת איסוף ממליץ על TNT יש להם שרות מדלת לדלת

לסגור יבוא כאן בארץ יותר נוח עם השפה שרות מעולה

אני שלחתי כסף גם במעטפה לפעמים הסיכון שווה עם מדובר בעד 30 יורו כי העברה עולה בסביבות 100 שח בדואר

המשלוחים מגרמניה באופן כללי קצת יקרים

וקווה שעזרתי

שלום,

סליחה על הקטנוניות. אני מניח שהתכוונת למילה נאצים ולא למילה נצים. יש הבדל עצום בין השניים. אבל לא זאת הנקודה. משום מה ישראלים חושבים שכל מי שלא מוכר או לא רוצה קשר איתם הוא אנטישמי. בהילקח בחשבון את אחוז החבילות שחוזרות למוכר בגלל חוקי יבוא נוקשים ביותר של חלקים או פריטים אחרים אני לא מאשים אותם כלל וכלל. מה אמור מוכר מחו"ל להרגיש שהוא מוכר לישראלי פריט של מאושר להיכנס לארץ כי הוא לא מודע לחוקים כאן ואז נאלץ לשלם משלוח חזרה אליו על הפריט? למה כל הכאב ראש הזה בכלל. יותר פשוט לרשום "לא מוכרים לישראל" וזהו זה. אבל כמובן, אנחנו העם הנבחר, עם הסגולה, האור לגויים ולכן מי שלא אוהב אותנו או לא רוצה למכור לנו באיביי הוא אנטישמי מוצהר. פשוט עצוב מאוד שישראלים חושבים שהם אלה שבסדר וכולם לא.

לגביי תשלום בווסטרן יוניון או הפקדות לחשבון הבנק או אחרים, לא רעיון טוב כי ברגע שהעברת כסף למישהו זהו זה, אין לך אחריות מאף אחד, לא מאייביי ולא מאף אחד אחר. יכול לקרות שמוכר עם 100 אחוזי פיידבק מחליט שהוא רוצה "לשרוף" את חשבון האיביי שלו ולברוח עם הכסף. שים לב שאיביי עצמם מדגישים שאין אחריות על תשלומים במזומן. לא מומלץ לשלם על פריט מחוץ לאיביי? ולשלוח כסף במזומן או דרך וסטרן יוניון זה כן בטוח?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ובכן, מה הוחלט? :lol:

צחוק בצד, יש חברה מומלצת ? הן מבחינה כלכלית והן באמינות . יש לי מוצר שאם לא אמצא חברה אצטרך לשלם הרבה יותר , לכן אשמח לעזרה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
ובכן, מה הוחלט? :lol:

צחוק בצד, יש חברה מומלצת ? הן מבחינה כלכלית והן באמינות . יש לי מוצר שאם לא אמצא חברה אצטרך לשלם הרבה יותר , לכן אשמח לעזרה.

TNT

http://www.tnt.com/express/iw_il/site/home.html

לא איכזבו הם אוספים ומביאים רק לבית העסק

מכיוון שאני רשום בבית הם מביאים אלי עם תרצה עזרה תגיד לי אני יבדוק איתם

אבל לפני בדוק עם המוכר משתף פעולה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...