Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

אני צריך לקבל החלטה מה אתם אומרים להיות או לא להיות פורד פוקוס 2007 ?

תודה רבה !

בני

פורסם

אתה רוצה שמישהו יחליט בשבילך? באשכול הקודם שלך קיבלת כל מיני עצות, תבדוק באשכולות שאחרים שאלו על רכב כזה ותבין מה הדעה של האנשים

תוכל לחפש אשכול שלי שבזמנו התלבטתי בין פוקוס 2006 למאזדה 3 2004, אני רק ארמוז לך שכמה מהפוקוסים שהתענייתי בהם עדיין מוצעות למכירה, תעשה את החשבון לבד

פורסם

האוטו טוב, הוא לא מיועד לאנשים שמחפשים מטוס כי הוא די כבד אבל מבחינת סחירות הוא סחורה מתה

אם אתה קונה מודל 2007 תוריד 20 מהמחירון ותקח, תחזיק כמה שנים ושים מודעה שנה לפני שאתה מתכוון למכור

פורסם

ומה לגבי בלאי וחלפים? האם האוטו אמין? האם האוטו יסחוב נסיעה של פעם בשבוע בדרך עם עליה משמעותית?

פורסם

השאלה הזאת רצינית?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתקופה שאני חקרתי על הרכב רוב הדעות אמרו שהוא אמין, קצת כבד, ושותה דלק (למרות שהבנתי שהצריכה די סבירה)

לאחי יש I10 והוא נוסע בה לקרית שמונה עם 3 אנשים והאוטו "סוחב"

לחברה שלי יש אבאו והוא "סוחב"

אין סיבה שהפוקוס שמבחינתי נחשבת טובה יותר משני הקופסאות פח עם מנוע של מכונת כביסה לא יסחוב בעליות

פורסם

לדעתי, אם היא עונה על הדרישות שלך, לך על זה..

יש לנו את הפוקוס סה"כ נותנת תמורה טובה לכסף, אין לה בעיות מיוחדות,

היא מרווחת יחסית, בטיחותית, צריכת דלק סבירה.

עליות - "סוחב" כמו כל רכב משפחתי עם מנוע 1600

פורסם

אתה טועה, ממש לא סוחב בעליות כמו כל רכב משפחתי, הפוקוס עגלתית וסרבנית, עד שלא תנהג ותשוו, לא תדע עד כמה ההבדל משמעותי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

יש לי פוקוס 2007. הרכב הזה הוא אופציה מצוינת לרכב משפחתי בתקציב סביר. הרכב נוח, אמין וגם סוחב בסדר גמור, בעיקר אם אתה לא גר באזור הררי. צריכת הדלק סבירה בהחלט.

• תוכן חדש...