Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה אתה לא רוצה להיות חבר מועדון ה-5 ?

זה לא מסיבות שליליות , פשוט אני אדם די עסוק ואין לי צורך בחברות הנ״ל , מה שכן לפני כמה שבועות היה לי זמן והחלטתי לבוא למפגש בכייף ונתקלתי במחסום העליה לרחבה כשאני בא עם רכב אספנות ולא עם איזה אימפרזה טורבו של ילד מתלהב וסרבו לתת לי להכנס , אז פשוט שמתי גז ונסעתי לביתי לישון שנ״צ בזמן האיכות החופשי שלי ....

אני פשוט חשבתי שאם אתה בא עם רכב אספנות למפגשים זה אינטרס משותף לכולם.... אך כנראה טעיתי....

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
והחלטתי לבוא למפגש בכייף ונתקלתי במחסום העליה לרחבה כשאני בא עם רכב אספנות ולא עם איזה אימפרזה טורבו של ילד מתלהב וסרבו לתת לי להכנס......חשבתי שאם אתה בא עם רכב אספנות למפגשים זה אינטרס משותף לכולם.... אך כנראה טעיתי....

לא חושב שצריך לקחת זאת באופן אישי.

המפגש הוא לא של "רכבי אספנות". זה מפגש של "מועדון החמש". אך טבעי שאם יש מפגש של ארגון מסוים, אז רק אלו שקשורים לאותו ארגון משתתפים בו. נראה לי שמועדון החמש פתוח גם בפניך ובהצטרפות למועדון תוכל להשתתף במפגשים.

אני יכול למשל "להתלונן" מהצד השני - רכב האספנות שלי עדיין לא במצב נסיעה וכאשר אני מגיע עם הרכב ה"חדש" אני נאלץ לחנות בצד, כמנודה....:roll:

פורסם
בזמן קיום ארוע הקורבטים על הרחבה התקיים במקביל מפגש מאולתר בחנייה שבו השתוללו בצורה מאוד מסוכנת תוך כדי תחרויות בין קהל צופים משולהב, אני חניתי על הרחבה קרוב לכביש בצד הדרום מערבי שלה ויכולתי לשמוע הערות של עוברים ושבים שטענו שחייבים להזמין משטרה להפסיק את ההשתוללות שתיגמר באסון בחנייה.

אני מאמין שארוע זה היווה גורם מרכזי להחלטת המשטרה/הנהלת נוקיה, זה לא נכון ולא הוגן לתקוף את מועדון החמש בגין ארועים שכאלו.

לכל אורך השנים מפגש מועדון החמש "משך" לידו מפגשים מאולתרים מסוג אחר שלא מתאימים להוואי המוטורי של שימור הרכבים.

זו המציאות.

הייתי במפגש הזה שציינת בהודעתך אחרי כשנה שלא באתי למפגשים ומהקטע הזה באמת הזדעזעתי! לפחות פעם אחת אני וחבר היינו בטוחים שעוד שניה דורסים אותנו. בחניה זה הרגיש כמו מפגש שכונתי בכפר קאסם.

בהחלט מבין את ההחלטה הזאת (אני לא חבר מועדון החמש ולא מחזיק ברכב אספנות אך תמיד נהנתי לבוא בתור צופה).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טומי אם אתה לא מאלו שמתלהמים בגלל זה שלא הכניסו אותם.

אפשר להחנות בצד לכמה דק' ולקבל אישור בעל פה מהאחראים ולהיכנס.

אני יודע שנחום מאשר לאנשים כמוך שמגיעים פעם ב.. להיכנס לרחבה.

(פעם הבאה אם אתה יודע שאתה מגיע תוכל גם לאשר כניסה מראש).

כל מה שאני כותב כאן הוא לא חובה של המועדון, אבל המועדון כן מנסה לקרב אספנים ומאשר חריגים.

פורסם
זה לא מסיבות שליליות , פשוט אני אדם די עסוק ואין לי צורך בחברות הנ״ל , מה שכן לפני כמה שבועות היה לי זמן והחלטתי לבוא למפגש בכייף ונתקלתי במחסום העליה לרחבה כשאני בא עם רכב אספנות ולא עם איזה אימפרזה טורבו של ילד מתלהב וסרבו לתת לי להכנס , אז פשוט שמתי גז ונסעתי לביתי לישון שנ״צ בזמן האיכות החופשי שלי ....

אני פשוט חשבתי שאם אתה בא עם רכב אספנות למפגשים זה אינטרס משותף לכולם.... אך כנראה טעיתי....

היי תומר, כפי שכתבו לך, סביר שבאופן חריג היו מאפשרים לו ביקשת (מאמין שיכולתי לדאוג לזה :-)).

לעניין ההצטרפות למועדון החמש, המועדון מהווה כוח אל מול הרשויות בגודלו ופועל רבות לטובת האספנים, הישגים רבים שמאפשרים לנו כיום להנות מהתחביב הם תודות למועדון החמש, אני לא יכולתי להרשות לעצמי להחזיק רכבי אספנות אלמלא מחירי הביטוח והמבחן השנתי (שלמזלי נעשה פעם בשנה) הנמוכים.

מועדון החמש מייצר גם מפגשים חברתיים כדוגמת נוקיה אך לא רק, הוא דואג לציבור האספנים לממש את תחביבם.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני מבין שביום שישי הקרוב יש מפגש מיני בנוקיה, אז אספנים כמוני לא

יוכלו לבוא כי אנחנו לא חברים?

או כמו מסכנים תתנו לנו חד פעמי שיש ארוע של מיני להיכנס?

פורסם
באמת היה ג'ונגל בחניון לפני שבועיים. ערסים שמתפרעים עם המכוניות שלהם. אני לא מבין אבל את הקשר לרחבה בה חנו מכוניות האספנות והאופנועים.

כל רחבת נוקיה מרושתת במצלמות,

כנראה צפו במה שמצולם והגיעו להחלטה הזו.

ל'

כרגיל המשטרה / הנהלת המקום במקום לטפל במתפרעים ביד קשה מפילים את התיק על האספנים.

ולשם שינוי לא מבין את המתלוננים על הסדרי החניה למפגש של חברים במועדון ה-5 על ידי שאינם חברים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מבין שביום שישי הקרוב יש מפגש מיני בנוקיה, אז אספנים כמוני לא

יוכלו לבוא כי אנחנו לא חברים?

או כמו מסכנים תתנו לנו חד פעמי שיש ארוע של מיני להיכנס?

היית חוסך את ההערה הצינית שלך ואת המסכנות שלך אם היית קורא את ההודעה של המועדון בעיון ולנוחותך הציטוט.

אגב, אם אתה מרגיש מסכן כשהגוף שאתה לא חבר בו מזמין אותך בכבוד לאירוע שלו, אתה לא חייב...

בעלי רכבים מתוצרת מיני מיינור מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש)

מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אכן טעית אבל קח את הדברים בהבנה.

המפגש בתל אביב הוא הגדול במפגשי המועדון ובעית החנייה רצינית .

להבדיל במפגשים אחרים אין בעיה כזו ואילו היית מגיע אל אחד מהם היית נכנס כאחד האספנים .

אל לך לכעוס על מדיניות שמקלה עם חברי מועדון החמש .

אל אחת נשמעו קולות יללה על הטבה שנתנה לחברי מועדון החמש ולא לכלל אספני המדינה

שכאן שכחו את תקנת רכב אספנות שאכן מקלה עם כולם !

או טסט אחד בשנה שכן מקל על כולם .

מפגשי שישי הם מפגשי חברי מועדון ולא בהכרח נועדו לקהל הרחב מיום הווסדם .

נכון שמפגש של מכוניות עתיקות מושך קהל שאוהב ונהנה אולם לא לצורך תצוגה לקהל נועד המפגש .

מכאן שטובת חברי מועדון החמש שעבורם המפגש היא בראשונה .

ארועים הפתוחים לקהל הרחב הם ארועי ראלי יפו ירושלים לדוגמא שהכניסה לקהל חפשית , (רק שימצאו חנייה לרכבים שלהם )

או ארועים אחרים המתפרסמים כארועים לקהל הרחב .

מצד שני , אינני מבין את המשטרה .

אם יש מי שמשתולל בנהיגתו תוך סיכון הזולת מדוע אין נוקטים נגדו כיד החוק ?

הדבר דומה לייבוא החלפים , במקום להעניש את מי שמבריח , מדווח דיווחי כזב על חלפים בייבוא אישי ,

מענישים את הכיתה כולה ........

ככה זה , הכי קל בחיים .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

אם הבנתי נכון את הסדרי החניה החדשים.

אז מהיום אין בעיה לכל רכב אספנות להיכנס רק שלהבדיל מהחברים הוא יצטרך לשלם בכניסה ואולי יחנה 10 מ' מהמקום.

פורסם

חברים עם כל הכבוד למועדון החמש ולמפגש המשטרה לא צריכה להיות מאבטחת של המקום כל שבוע, בת"א יש מספיק מה לעשות לשוטרים גם בלי כמה חבר'יה משתוללים שיש בחניון של נוקיה!

אולי מתישהו באמת יעשו פשיטה עם בוחני רכב וכו' אך ישנו סיכוי שגם חברי מועדון החמש בעלי רכבים כאלו ואחרים ופגעו מכך כי המשטרה לא תתעסק מי, על מה ולמה הוא שייך!

תמיד נהנתי מהמפגשים וגם מהרכבים הבנויים והמשופרים שהיו מגיעים, אבל ישנה דרך וצורה להגיע ואיך להתנהג כשאתה מגיע. באמת בנס אף אחד לא נפגע עדיין!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

כיום כאשר סרטון ב יו טיוב מהווה הוכחה מספקת להרשעה בפלילים.

מה יותר פשוט מאשר להסריט את המתפרעים ולהעביר למשטרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן סידורי החניה החדשים בנוקיה, מאפשרים לחברי המועדון להיכנס לחניון במקום, שבאחזקת "אחוזת חוף", ללא תשלום.

הכניסה לתוך מפרץ החניה שהוקצה לחברי מועדון החמש הינה דרך מחסום נייד הנשלט, אתמול, ע"י חבר המועדון.

חניה נרחבת וגדולה, הקהל הרב שבה לצפות ברכבים היה רב, כך שהייתה חגיגה לעיניים.

הבעיה הינה בנסיעה מהמחסום למקום החניה וחזרה ליציאה החוצה - נסיעה מסוכנת בגלל הקהל הרב, ילדים עם אופניים הורים עם עגלות ילדים שזה ממש מסוכן לנוע ללא הכוונה.

אני משוכנע שאם הזמן החידוש ירגע והמקום יהיה נוח ונעים להיות בו.

עניין המשתוללים - אינו החל בנוקיה וגם אם נעבור למקום אחר זה יקרה, אלא אם נעבור למתחם סגור ,אז תופעה זו תעלים והרי אנו רוצים שבני ישראל יראו את המכוניות ואת המורשת והמסורת לשימור רכבים ישנים, לכן, תופעה זו לא תיפסק, אלה עם משטרת ישראל תשים עליה יד ותעניש את המשתוללים.

מאחל לכולנו חג פסח שמח והנה מהתחביב.

מצא משה

• תוכן חדש...