Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אוטו בצבע כחול כהה.

והלקה בגג מתקלפת.

רציתי לדעת איזה טיפול צריך לעשות כדי למנוע את ההמשך של הקילופים כי בהתחלה היה קילוף קטן ועכשיו זה התפשט.

זה רק בגג.

הייתי היום בשטיפה ואמרו לי לבוא יום אחד לעשות פוליש (CBS?) משהו כזה, וווקס וזה ימנע את זה.

אמרתי להם אם אפשרי לתקן את צבע בגג ואמרו לי שכן וזה עולה סביבות החמש מאות שקל.

עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות פוליש ווקס לבד? ותיקון גם? אם אני לא טועה לחבר שלי יש מכונה כזאת בבית, האם זה ממש מקל ויותר טוב מעבודה ידנית?

איזה חומרים לקנות? מה הכי מומלץ?

ומה הטיפולים שצריך לעשות ? מה שהוא אמר? פוליש CBS (יש כזה דבר?) ווקס? זה מספיק?צריך לעשות שכבת לקה?

תודה רבה לעוזרים!!

פורסם

אם הצבע כבר נשרף, שום דבר לא יעזור, רק צביעה של הגג מחדש.

לזה התכוונו, כשדיברו על 500 שקל.

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך לפנות לבעל מקצוע מכיוון שבשימוש לא נכון במכונת פוליש או בשימוש בחומרים לא מתאימים תוכל לגרום ליותר נזק מאשר תועלת.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

נכון. אין מה לעשות - כשהלקה נפגעת הפתרון היחידי הוא צביעה מחדש ושלא ימרחו אותך בסיפורים. אין טעם לעשות תיקון לקה נקודתי כי התופעה תימשך ויום בהיר אחד תראה שפתאום נקודה אחרת מתחילה להתקלף.

500 ש"ח זה מחיר זול (מדי) לצביעת גג, זה יותר בכיוון של 1,000.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע שהפתרון היחיד הוא צביעה אבל יש אפשרות למנוע את זה? (בחלקים אחרים וגם בעתיד)

אני ממליץ לך לפנות לבעל מקצוע מכיוון שבשימוש לא נכון במכונת פוליש או בשימוש בחומרים לא מתאימים תוכל לגרום ליותר נזק מאשר תועלת.

מאיפה אתה בארץ?

אזור נס ציונה.

נכון. אין מה לעשות - כשהלקה נפגעת הפתרון היחידי הוא צביעה מחדש ושלא ימרחו אותך בסיפורים. אין טעם לעשות תיקון לקה נקודתי כי התופעה תימשך ויום בהיר אחד תראה שפתאום נקודה אחרת מתחילה להתקלף.

500 ש"ח זה מחיר זול (מדי) לצביעת גג, זה יותר בכיוון של 1,000.

איתמר.

כן אני יודע שצביעה זה הדרך לתקן אבל יש אפשרות למנוע את זה?

והמון אנשים אמרו לי שלצבוע את הגג יעורר חדש שעשיתי תאונה עם האוטו ואני מנסה "להעלים" אותה.

האם זאת תופעה מוכרת?

מה הייתם עושים? לא מתקנים את הגג?

• ספונסר פורום
פורסם

אני הייתי פונה לערן מסדנת קרבון סטודיו ומתייעץ איתו לגבי הצבע ובנוסף אולי לשים מדבקת קרבון על הגג במקום לצבוע.

• תוכן חדש...