Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב ככה זה ממש שאלה אחרונה לפני ההתקנה..

כרגע ישלי:

טמפו מקדימה

בהתקנה שתבוא יהיה סאנדאון 100.4 ועוד פרוססור של jl

עכשיו השאלה שלי מה כדאי לי לעשות כי אני נכנס לעניין של התקנה מחדש לקדימה בעקבות התקנה לא נכונה אז חשבתי אולי להחליף את הסט הקידמי..

לדוטק.. השאלה זה אם זה יתן לי שיפור ממשי לעומת הטמפו?

איזה סטים יעבדו טוב על המגבר הזה פסיבי תקציב עד 1000

והאם כדאי לי לשים את הטמפו מאחורה? או שזה לא יתן לי שיפור ממשי..

אני יכול להוסיף להם מגבר אבל זאת עוד הוצאה גדולה של מפצלי מתח..השאלה פה גם אם אני יוסיף כבל 8 g שיש לי כבר ולהעביר כאילו 2 חוטי מתח דבר נכון לעשות?

תודה לכלום וסוף שבוע טוב

פורסם

אני חושב שכדי להתקין מהשיש כבר, לכוון לשחק עם כיוונים ולא לקפוץ לקומפוננט אחר, זה לפי הטעם. לחלק מאנשים גם סטים יוקרתיים לא משהו. עוד משהו, יש סאב ? אני אישית לא אוהב 2 סטים (קדימה,אחורה) עם סאב כמו גם 6/9 . לפי דעתי תנסה מה שיש, לא תוהאב, תנסה להוסיף/להחלים. כמו גם להחליף סט לא כזה סיפור בסופו של דבר מבחינת עבודה

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יש סאב בנתיים של היפונקיס..

בעתיד גם הוא ישודרג לאט לאט

בנתיים אתה אומר לא כדאי להחליף את הסט הקידמי? להישאר עם הטמפו?

פורסם

תשמע, כרגע יש לך סט שהוא דיי טוב אני ממליץ לך להתקין אותו וולעשות כיוונים .

יש לי מורל דוטק אוביישן וחשבתי גם להחליף אותו כי לא הייתי מבסוט מהסאונד במפגש האחרון כיוונו לי את המערכת ואתה פשוט לא מאמין איזה סאונד יוצא משם לעומת מה שהיה.

לכן אל תמהר לזרוק כסף קודם תנצל עד הסוף את מה שיש לך ואחר כך תשדרג.

ולמה התקנה לא יצאה טובה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

זה לא שההתקנה לא יצאה טובה התקנה של חאפרים זרקתי כסף לפח

לא כדאי לשדרג בנתיים לדוטק מקדימה ומפו מאחור ללא הגברה לא יהיה שיפור?

פורסם

לא כדאי להתקין קומפוננט מאחורה מהסיבה הפשוטה שזה יגנוב לך את הבמה הקידמית ויפריע לסאונד מקדימה.

תעשה התקנה נורמלית,תגיע למפגש שיכוונו לך את המערכת ורק אחר כך אם לא תהיה מבסוט אז אם תרצה תחליף.

לפי דעתי זה שטמפו עולה 500 ש"ח לא אומר שהוא סט זול, זה אחד הסטים הטובים שיש למורל.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

בכל מקרה לגנוב את הבמה הוא לא כי הוא לא יהיה מוגבר בשלב זה וגם אם כן בטוח שלט יגנוב את הבמה עם דוטק מוגבר טוב

פורסם

טוב אז תשמע אם אתה נעול על לקנות דוטק בשביל מה אתה מתייעץ??

פורסם

לא באמת שלא נעול מתעייץ רק אמרתי שאני חושב שלגנוב במה הוא לא יגנוב..הטמפו עם הגברה טובה יתן תוצאה רואיה?

פורסם

מתעלק לך על השרשור :D

יש לי גם מורל טמפו והטווטרים שלו צורמים.. אין מגבר אבל הטוויטרים מקבלים 19W מקלריון CZ500 בסוג של אקטיבי... בעיה של כיוונים רק? (החלפתי גם קבל ל10 מיקרו של קרלי מילר משהו כזה)

פורסם

קודם כול לא ניסית אותו מוגבר, אתה בוודאי מגביר בווליום גבוהה בHU כשהסט לא מקבל את ההספק הדרוש וברור שזה יצרום.

דבר שני בתוך הקרוס עצמו אתה יכול להנחית את הטוויטרים ל 0 DB.

עם מגבר ועם HU שתומך בפיצ'רים מתקדמים (כיוון זמן,EQ מתקדם וכו) אתה יכול לכוון אותו בצורה מעולה.

פורסם

יש אותו לחבר עם הגברה וגם אצלו הטוויטרים צורמים, הקרוס אצלי משמש רק למידים. את הטוויטרים חיברתי לרדיו דיסק עם קבל. יש מה לכוון בקלריון? Tc בטוח שאין..

פורסם

יש חבר פורום בשם rudy שמגיע למפגשי צפון, יש לו את הטמפו מוגבר על מגבר פשוט יחסית וכל פעם שאני שומע אני לא מאמין שזה סט מהסדרות הבסיסיות ביותר של מוראל.

שומעים מצויין!

ודרך אגב למה רק המידים מחוברים לקרוס?

פורסם

נכנס החיידק ולא היה תקציב :D במקום שהמידים והטוויטרים יקבלו כל אחד חצי מההספק של היציאה של הרדיו דיסק (9-10w) חיברתי את המידים על היציאות הקדמיות ואת הטוויטרים על היציאות האחוריות.. אין רמקולים אחוריים אבל הקדימה מקבל הספק כפול וחיברתי סאב של מחשב משהו פשוט אבל נותן קצת עומק למוזיקה.

סה״כ שומעים טוב מאד אבל צורם קצת.. למשל בשיר sia ft. David guetta - titanium אי אפשר לשמוע על ווליום נורמאלי ולהנות מהשיר. האיכות של השיר 320kbs וזה קורה גם בשירים של wav ופלאק אז זה לא קשור לאיכות של השיר.

ולגבי הווליום שאני שומע, פחות מ75 אחוז מהווליום של הרדיו דיסק. אין כל כך הגדרות ברדיו דיסק אם אני מנמיך את הטוויטרים זה נשמע מת כזה.. אין משהו אחר לעשות כמו כיוון הטוויטרים פיזית למקום מסויים ברכב?

ואצל הבחור ששומעים טוב כנראה יש איטום ויותר אפשרויות לכיוון..

לפותח השרשור- מצטער על ההתעלקות על השרשור :D

• תוכן חדש...