Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זו לא הפעם הראשונה ולצערי גם כנראה לא האחרונה בנושא.

אלא שהפעם חל שינוי לעומת הפעמים הקודמות.

כמו במחזה סוריאליסטי, אנסה לתאר את הריטואל שנשקף מחלון משרדי, כמה מאות מטרים מסוללת היירוט:

אזעקה, הטווס והתוכים בשטח צווחים באמוק והחתולים מייללים. ברקע, הכביש המהיר שוקק ולא עוצר גם לשמע האזעקה,

הכביש הפנימי מתמלא כלי רכב שעוצרים, טרקטור בשדה, עשרות מטרים בלבד מסוללת המיירטים ממשיך לחרוש, מספר חרדים שנוהגים לשוטט בפרדס הסמוך, גם נעצרים ולפתע שיגור מיירט, שריקה, להבה ושובל עשן ולעיתים יותר ממיירט אחד ולאחר כחצי דקה מפגש אי שם בשמיים, משאיר פטריית עשן, פיצוץ עמום וחזרה לשגרה.

נכון, פה ושם לא צלחו היירוטים אבל הפעם כפי שציינתי - חל שינוי לטובה.

תודה לכל המחזקים ואכן, אירוע של רכבי אספנות בדרום תמיד מבורך.

יוסי נדיבי

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעלה שרשור ישן...

שוב אנחנו אתכם, חברינו לתחביב בדרום, מייחלים ומקווים לסיום מהיר ומוצלח יותר של ה"סיבוב" הנוכחי.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

א.נהשירשור לא ככ ישן.

ב.אני בצפון ןליבי בדרום. (שני בנים באזור החם)

שאלה מקצועית לחברי הפורום:

בעזה עדיף ניקוי חול או עם סודה?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

תודה.:-D

אשדוד.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

תודה, חברים

ומכוון שחשוב לנו פה לשמור על שגרת חיים כלשהי... גם היום בבוקר כמו כמעט בכל יום דהרה לה W116 שלנו בת ה-34 לכיוון שדרות בלי לפחד ובלי לגמגם ומעליה טילים ויירוטים. לא מפחדים!

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

מחזק אתכם בשעה לחוצה זו .

מאחל שהשקט ישוב סוף סוף ולתמיד או אם נהיה ראליים יותר במזרח התיכון אז לפחות

שיהיו איזה 7 שנים טובות :-)

חיזקו ואימצו !! !! !!

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תושבי הדרום המותקפים,צר לי מאד על המצב שאתם נתונים בו זה זמן רב וביתר שאת היום .מאחל לכם ימים שקטים ובטוחים יותר.

תנחומים למשפחות ההרוגים והחלמה מהירה לפצועים.

חילי צה"ל חיזקו ואימצו ושובו בשלום.

אריק

פורסם

צוות פיברגלאס מצטרף למפגן התמיכה לחברנו המותקפים בדרום ולכלל מיליון(!) האזרחים הנמצאים תחת איום הרקטות העזתיות.

למרות הפסימיות ולמרות שכבר היינו בסרט הזה, כולנו תקווה שאולי הפעם הזו - תהיה הפעם האחרונה.

ואם היה לנו איזה משהו לתרום לכם מהמחסן שלנו, ככה שיעזור לכם ברגעים הקשים או כנגד הקאסמים המרושעים, היינו עושים זאת בחפץ לב! :-)

ליבנו ומחשבותינו איתכם.

צוות הפיברקלאב...

אתם מוזמנים להיכנס לשרשור שלנו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

תושבי הדרום מחזקים עכשיו גם את תושבי גוש דן. לילה שקט.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

ובהזדמנות זו, בנוסף לאיחולי השקט לחברינו בדרום, אבקש להמנע מכל סוג של אמירה פוליטית.

בתקווה לימים שקטים וטובים יותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
צוות פיברגלאס מצטרף למפגן התמיכה לחברנו המותקפים בדרום ולכלל מיליון(!) האזרחים הנמצאים תחת איום הרקטות העזתיות.

למרות הפסימיות ולמרות שכבר היינו בסרט הזה, כולנו תקווה שאולי הפעם הזו - תהיה הפעם האחרונה.

ואם היה לנו איזה משהו לתרום לכם מהמחסן שלנו, ככה שיעזור לכם ברגעים הקשים או כנגד הקאסמים המרושעים, היינו עושים זאת בחפץ לב! :-)

ליבנו ומחשבותינו איתכם.

תודה שהצעתם לתרום לנו , וכן , אתם בהחלט יכולים לתרום :lol: :lol: :lol: אני רוצה ציפוי פיברגלאס בממ"ד . אולי זה ישתיק בקצת את הבומים.

אני כותב פוסט זה מהממ"ד כשאני כבר בתוך שש אזעקות רצופות.

ובאמת !

תודה לכולם על המחשבה והתמיכה בנו.

אנחנו מוכנים לספוג הכול , ושיקח כמה זמן שיקח עם כל הקושי.

נקווה רק שהפעם זה ייגמר כמו שזה צריך להגמר.

באיחולי שבת שקטה אצלינו , ומרעישה בציד השני.

צביקה מרגלית

פורסם
תודה שהצעתם לתרום לנו , וכן , אתם בהחלט יכולים לתרום :lol: :lol: :lol: אני רוצה ציפוי פיברגלאס בממ"ד . אולי זה ישתיק בקצת את הבומים.

אני כותב פוסט זה מהממ"ד כשאני כבר בתוך שש אזעקות רצופות.

ובאמת !

תודה לכולם על המחשבה והתמיכה בנו.

אנחנו מוכנים לספוג הכול , ושיקח כמה זמן שיקח עם כל הקושי.

נקווה רק שהפעם זה ייגמר כמו שזה צריך להגמר.

באיחולי שבת שקטה אצלינו , ומרעישה בציד השני.

צביקה ידידי,

אין לי הרבה במה לנחם אותך/כם מקווה שהשקט ישוב במהרה,

העזרה היחידה שאני יכול להציע לך, חדר ומיטה חמה בביתי עד יעבור זעם

נקווה לשבת שקטה

שבת שלום

עדי

עדי גולדנברג 13399

• תוכן חדש...