Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וירוס מסוג abnow - איך נפטרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב שלי נדבק מוירוס מעצבן במיוחד שנקרא abnow. אתם מוזמנים לעשות חיפוש ברשת אחריו, אבל אל תיכנסו לאתר abnow.com כי אולי הוא יידבק גם אליכם :-P

הוירוס עושה hijack לדפדפן ולא מאפשר לבצע חיפוש ברשת - כל חיפוש מוביל לאתר abnow.com.

ה-essentials של מיקרוסופט טוען שהוא מוריד אותו אבל בפועל לא מוריד. כל האתרים שניסיתי עם הוראות הורדה שלו לא עבדו - הורדה ידנית היא מאוד מסובכת והורדה אוטומטית תמיד מובילה לאיזו תוכנה שדורשת תשלום.

מישהו נתקל בזה ויודע איך להחלץ?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא נתקלתי אבל יש תוכנה שעדיין לא אכזבה אותי: Malware Byte's AntiMalware

התוכנה הזו כבר 7 שעות סורקת את המחשב שלי, מצאה בינתיים 10 בעיות אבל היא עדיין לא רוצה להגיד לי מהן או להראות לי על מה לעזאזל לוחצים בשביל לטפל בהן...

זה צריך לעבוד: http://www.hijackthis.de

מצטער, לא מבין איך האתר הזה אמור לעזור לי.

Tdss killer של קספרסקי. חינמי ומוריד את הזבל שאף אחד אחר לא.

מוריד. כששבע התוכנות האחרות שסורקות לי את המחשב יסיימו לעבוד, אני אפעיל גם את זה :|:?

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

spybot search and destroy-חינמית, ותתפוס את הממזר הקטן ותנקנק אותו.

דרך שניה שבה ניתן לטפל עם קצת התעסקות ברג'יסטרי:

To perform manual removal of Abnow.com, you should do the following:

Delete Abnow.com files and folders:

* %Program Files%\Abnow.com\Abnow.com.exe

* %UserProfile%\Desktop\Abnow.com.lnk

* %UserProfile%\Start Menu\Abnow.com\Abnow.com.lnk

* %UserProfile%\Start Menu\Abnow.com\Help.lnk

* %UserProfile%\Start Menu\Abnow.com\Registration.lnk

* %UserProfile%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Abnow.com.lnk

Remove Abnow.com registry entries:

* HKEY_CURRENT_USER\Software\13376694984709702142491016734454

* HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “13376694984709702142491016734454?

פורסם

לגבי hijackthis זו תכנה מעולה שעזרה לי במקרה כמו שלך.

בלינק שנתתי לך בצד ימין למעלה יש לך direct download, שמה אתה מוריד תכנה שעושה לך סריקה מסויימת שפולטת קובץ TXT שאותו אתה מעלה לאתר, ובעצם מתבצע ניתוח.

בסוף הניתוח אתה מקבל רשימה של דברים והתכנה ממליצה מה להסיר, ודרכה גם אתה מסיר את המזיקים.

ממליץ לך בחום לנסות.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

הטרויינים הללו,תמיד הצלחתי להסיר רק באמצעות שיחזור מערכת.

כיצד נדבקת ? והאם יש לך אנטיוירוס שפועל ברקע(חוץ מהמייקרוסופט) ?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
לגבי hijackthis זו תכנה מעולה שעזרה לי במקרה כמו שלך.

בלינק שנתתי לך בצד ימין למעלה יש לך direct download, שמה אתה מוריד תכנה שעושה לך סריקה מסויימת שפולטת קובץ TXT שאותו אתה מעלה לאתר, ובעצם מתבצע ניתוח.

בסוף הניתוח אתה מקבל רשימה של דברים והתכנה ממליצה מה להסיר, ודרכה גם אתה מסיר את המזיקים.

ממליץ לך בחום לנסות.

פעלתי לפי ההוראות אבל היא לא מצאה שום דבר מסוכן.

הטרויינים הללו,תמיד הצלחתי להסיר רק באמצעות שיחזור מערכת.

כיצד נדבקת ? והאם יש לך אנטיוירוס שפועל ברקע(חוץ מהמייקרוסופט) ?

אני לא יודע איך נדבקתי. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא שלחצתי בטעות על איזה לינק שקפץ לי באתר של טורנטים. רק האנטיוירוס של מיקרוסופט עובד ברקע. הוא לא כל כך אוהב שאחרים מפריעים לו (לא נותן להתקין את AVG למשל).

malware-bytes.jpg

הגעת למסך הזה?

בסוף כן. התוכנה טענה שהיא הורידה הכל אבל לא ראיתי שם את abnow.

אחרי שהתוכנות סיימו את העבודה שלהן עשיתי ריבוט, ואפילו שאף אחת מהן לא אמרה שהיא מצאה את abnow, עכשיו החיפוש ברשת עובד לי. אם זה יחזור לא לעבוד אני אנסה דברים אחרים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...