Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי ביקש שאני יעזור לו למצוא רכב, וחשבנו על אחד מרכבי הסופרמיני במועדון ה-70 אלף משומש.

ציפינו לראות רכבים בני שנה, חצי שנה וכו' במחירים של בערך 60 אלף שקל. אז ציפינו.

בפועל אנשים מוכרים שם בדיוק את אותם דגמי הורדת מחיר, במחירים של 2000 שקל פחות ממחיר חדש, כאלה שמוכרים ב-60 אלף שנתון 08, וגולת הכותרת, כאלה שמוכרים אפילו הרבה מעל(!) המחיר של רכב חדש.

כאילו, אני לא אומר שאף אחד בכמה הוא צריך למכור, זכותו של כול אחד לעשות מה שבא לו, אבל אני באמת תוהה, האם הם מצליחים למכור? האם באמת שיש אנשים כול כך פראיירים שמצליחים להשחיל להם כאלה מחירים?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שהרבה מאותם האנשים לא מעודכנים לגבי המבצעים, וקונים מחירון לוי יצחק ומפרסמים את המחיר.

הרי אף אחד לא רוצה להפסיד בגלל מבצע אלפי שקלים,אותו דבר גם להיפך,יש אנשים שמוכרים במחירים דומים עקב כך שהם יודעים שיש זמן הספקה ארוך לאותו דגם,או שאנשים לא יודעים שיש מבצע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתה בישראל חביבי,אני בטוח ששמעת על שיטת מצליח,יש מבצע בעל הרכב אומר נימכור ניקנה חדש יותר באותו המחיר,אולי יבוא איזה פראייר שלא מודע לקיום המבצעים(כמו אנשים מבוגרים למשל).

פורסם
אתה בישראל חביבי,אני בטוח ששמעת על שיטת מצליח,יש מבצע בעל הרכב אומר נימכור ניקנה חדש יותר באותו המחיר,אולי יבוא איזה פראייר שלא מודע לקיום המבצעים(כמו אנשים מבוגרים למשל).

מה קורה כשמפרסמים בצד אבל?

לא בהכרח הדוגמא הכי טובה כי מדובר בדגם ספורט, אבל מוצעות שם מספיק איביזות ב70 אלף.

Screen-Shot-2012-03-10-at-11.30.jpg

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

הרבה לא מצליחים למכור.

מה גם שאתה יכול לנסות להוריד אותם ב10K ככה, כי לרוב הם מפרסמים הרבה מאוד זמן.

עוד ההיבט שיכול להצדיק קניה מאנשים כאלה, אם נגיד הרכב שנמכר ביד 2 עבר פחות מ10KKM בשנה אחת, ומוכרים אותו כמה אלפים פחות מהמחירון, יש אנשים שיעדיפו לקנות אותו בגלל שאין להם כוח לחכות כמה חודשים (כמעט שנה במצב של היום).

פורסם
הרבה מעל(!) המחיר של רכב חדש.

5 א"ג שלי.

אנשים חושבים שהם חיים ברוסיה הסובייטית, איפה שצריך לעמוד עשר שנים בתור כדי לקנות לאדה עם מנוע 1300, וגם לתת שוחד למנהל החנות כדי לקבל רכב שלא עבר טוטאל לוס, ובהתאם לתור שלך. לכן הם דורשים על רכב יד שניה מעל מחיר הרכב החדש.

ויותר מזה, אנשים בטוחים שיש להם ביד איזה רכב ספורט אספנות אקזוטי נדיר במיוחד (איביזה, רחמנא ליצלן, שלוש דלתות, תהיה עדין עם הגז, שלא תעבור את מהירות האור בטעות), כאילו לא יורדות מפסי ייצור כמה מליוני איביזות זהות בשנה.

בקיצור, הדרך היחידה לרסן אנשים כאלה זה לא לקנות מהם, ולא להתקשר אליהם, ככה הם ייקבלו שכל. חוץ מזה, בשנים הקרובות צפויה הצפה של מגרשי ליסינג באיביזות (לפי כמות שזה נמכר לליסינג, צ'מפיון עובדים גם עם ליסינג להזכירכם). והנקודה שלי היא שאם השוק מוצף ברכבי ליסינג עם הנחה, אחריות, ופריסה לתשלומים נוחים, אז אין סיבה לקנות דגם זהה לא מליסינג.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ההגיון של למכור רכב משומש במחיר מלא של רכב חדש (או יקר יותר מחדש), הוא נכון כשמדובר במועדי אספקה רחוקים מאוד.

אם אספקה של חדש היא בעוד חצי שנה והמחיר כיום הוא 60,000, הרי שאין שום בטחון שבעוד חצי שנה כשהרכב יגיע, הוא עדיין יעלה את אותם 60,000. במקרה כזה, המזמין יצטרך להוסיף ולשלם יותר, או לבטל הזמנה.

גם אם מחיר הרכב לא יתייקר, העובדה שיש לך אפשרות לקבל רכב כמעט חדש ומיידית, אל מול לקבל רכב חדש בעוד חצי שנה, היא זאת שצריכה להילקח בשיקולים אם לשלם יותר או ולהנות הרגע, או לשלם קצת פחות ולחכות זמן רב.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עזוב, זה כמו אלה שמציעים למכירה דירה במחיר מופרז, ואין להם אפילו עוד לאיפה לעבור, אבל מה אכפת להם לנסות ולמכור - אולי יבוא הפראייר. ההורים של אשתי כבר שנה נתקלים באנשים כאלה בניסיו ןשלה לרכוש דירה ברמ"א החדשה, עד שלפני חודש הגיעו למישהו שבאמת רצה למכור - והסתדרו על המחיר.

אני הייתי מציע בטלפון מראש מחיר של 5-10K פחות אם הרכב עובר בדיקה בלי ריג'רקטים. מי שלא רוצה - לא צריך. קנה חדש ועוד תקבל מימון נוח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
תקבל מימון נוח.

מימון זאת דרך מצויינת להרוויח עוד יותר.

גם המוכר מרוויח על הרכב, וגם המוכר מרוויח מההפניה לגורם המממן.

בשורה האחרונה - הלקוח כמובן משלם על הרכב יותר (כולל עלויות המימון).

גם במקרה הזה, כשהרכב יגיע, אי אפשר לדעת מה יהיה מחירו הסופי לצרכן - הלקוח חשוף להתייקרויות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם אספקה של חדש היא בעוד חצי שנה והמחיר כיום הוא 60,000, הרי שאין שום בטחון שבעוד חצי שנה כשהרכב יגיע, הוא עדיין יעלה את אותם 60,000. במקרה כזה, המזמין יצטרך להוסיף ולשלם יותר, או לבטל הזמנה.

בשביל זה חותמים על זכרון דברים. כמו שאתה מתחייב לקנות את הרכב, המוכר גם מתחייב לך למכור אותו במחיר הנקוב ולא יותר מזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ישראלים מוצאים על כל דבר אפשרות להרויח כסף, היה לא מזמן ביד 2 מישהו שמנוי לידיעות שהציע את הזכות לקניית פיג'ו 207 בהנחה, מיותר לציין שהוא רצה 5,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אם תתעלם ממחירי המבצע, עדיין מחירי המשומשות מופקעים, דוגמא, סוזוקי סוויפט 2007 בת כמעט 6 מוצעות ב 60 אש"ח 60% ממחירה כחדשה, יאריס 2005 בת 8 שנים עם פחות מ 150K מוצעת ב 50K מחצית ממחירה כחדשה, זה לא ריאלי ומי שקונה במחיר זה יפסיד בירידת ערך יותר ממי שהוציא אותה מחברה.

פה ושם צצים כמה אנשים שלחוצים למכור, בד"כ ברכבים ידניים, ואתה מקבל רכב בן שנתיים ב30K הנחה, לכל מי שבשוק לסופר מיני עממית 30K זה המון כסף. אבל הקונצנזוס של ירידת הערך עדיין בנוי על מספרים של לפני 5 שנים, כשרכב חדש היה פחות נגיש, ונפח הייבוא היה מחצית מעכשיו, השוק עוד לא הגיע לשיווי משקל.

פורסם
אני גם מוכר את הקליאו בת ה 4 חודשים שלי...

תאשימו את אשתי ולא אותי :)

איך המחיר ?

זה בדיוק הבעיה ב למכור רכב כול כך חדש,המחיר מאוד קרוב לרכב חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חבר שלי ביקש שאני יעזור לו למצוא רכב, וחשבנו על אחד מרכבי הסופרמיני במועדון ה-70 אלף משומש.

ציפינו לראות רכבים בני שנה, חצי שנה וכו' במחירים של בערך 60 אלף שקל. אז ציפינו.

בפועל אנשים מוכרים שם בדיוק את אותם דגמי הורדת מחיר, במחירים של 2000 שקל פחות ממחיר חדש, כאלה שמוכרים ב-60 אלף שנתון 08, וגולת הכותרת, כאלה שמוכרים אפילו הרבה מעל(!) המחיר של רכב חדש.

כאילו, אני לא אומר שאף אחד בכמה הוא צריך למכור, זכותו של כול אחד לעשות מה שבא לו, אבל אני באמת תוהה, האם הם מצליחים למכור? האם באמת שיש אנשים כול כך פראיירים שמצליחים להשחיל להם כאלה מחירים?

הפוסט הזה מתאים יותר לפורום שעוסק בדיג.

פורסם
בשביל זה חותמים על זכרון דברים. כמו שאתה מתחייב לקנות את הרכב, המוכר גם מתחייב לך למכור אותו במחיר הנקוב ולא יותר מזה.

מדובר ברכישת רכב מסוכנות - והמחיר מקובע רק עם התשלום המלא. לכן הקונה מסתכן באחת משתי צורות: או שהוא מספק בתשלום מקדמה, ואז יש פוטנציאל לעלית (ובמידה קטנה - גם לירידת) המחיר, או שהוא משליש את כל הסכום לידי הסוכנות, מפסיד ריבית על הסכום ומסתכן באובדן כולו במקרה של התמוטטות כלכלית. וכמובן - במקרה של מימון אי אפשר להקדים את התשלום בגלל בעיות של בטחונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...