Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מימון זאת דרך מצויינת להרוויח עוד יותר.

גם המוכר מרוויח על הרכב, וגם המוכר מרוויח מההפניה לגורם המממן.

בשורה האחרונה - הלקוח כמובן משלם על הרכב יותר (כולל עלויות המימון).

גם במקרה הזה, כשהרכב יגיע, אי אפשר לדעת מה יהיה מחירו הסופי לצרכן - הלקוח חשוף להתייקרויות.

.

מימון בפריים מינוס חצי? אני לא שם 200K אצל צ'מפיון, עם כל הכבוד. הכסף שוכב בבנק, ומרוויח במקרה הרע מאוד קרוב לפריים מינוס חצי. בהתאמה למקרה שלנו - במקום לשים 60K בידיו של איש זר, קנה רכב חדש ב- 70K, ואו שתקבל הלוואה של 10K ל- XX שנים, או שתיקח הלוואה על הכל ובינתיים ה- 60K שלך יצברו, נניח עוד כמה K בבנק. מבחינתי זה NO BRAINER, אבל אני מסכים שכל אחד מתייחס אחרת לכסף שלו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה חושב שזה זול, אני חושב שהייתי מוסיף את ה-10K ש"ח ונהנה מרכב חדש שיהיה לי הרבה יותר קל למכור אותו עוד 3 שנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
כי ריבית תמיד מובטחת? אנשים לא מפסידים בהשקעות?

בהשקעות סולידיות קשה מאוד להפסיד אבסולוטית, משום שההשקעה הכי סולידית היא מרווח מסוים מהפריים ממילא. מצד שני, ב"השקעה" ברכב - אתה בוודאות "תפסיד" יותר מידי שנה :-)

אתה חושב שזה זול, אני חושב שהייתי מוסיף את ה-10K ש"ח ונהנה מרכב חדש שיהיה לי הרבה יותר קל למכור אותו עוד 3 שנים.

צודק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא רק בתחום המכוניות:

מוכר צריך להבין שמוצר יד שניה (גם אם הוא נקנה לפני 10 דקות), ערכו, בין היתר פסיכולוגית, נמוך הרבה מערכו של מוצר חדש.

מוכר גם צריך להבין שבשביל הבדל של 100, 200, 300, ש"ח או כשעסקינן במכוניות, 2,000, 5,000 ש"ח וכו', קונה ממוצע יוסיף את הפער הזה כדי להנות ממוצר חדש.

מחירו של מוצר יד 2 צריך להיות נמוך משמעותית (!) ממחירו של מוצר זהה כשהוא חדש.

פורסם
בהשקעות סולידיות קשה מאוד להפסיד אבסולוטית, משום שההשקעה הכי סולידית היא מרווח מסוים מהפריים ממילא. מצד שני, ב"השקעה" ברכב - אתה בוודאות "תפסיד" יותר מידי שנה :-)

רכב הוא הוצאה, הוצאה שכבר בחרת לעשות במקרה הזה, את ה 60K אתה הולך להוציא בכל מקרה, השאלה היא אם אתה תצליח לעשות יותר עם ה60K ביד מאשר הריבית של ההלוואה.

דעתי היא, שהסיכוי לעשות פחות על ה 60K מאשר ריבית ההלוואה יותר גבוה מלצאת מרווח. יש אפילו אפשרות להפסיד, ע"ע כל האנשים השקיעו המניית טבע ה"סולידית" בשנתים שלוש האחרונות, או משקיעי האג"חים למיניהם.

פורסם
עזוב, זה כמו אלה שמציעים למכירה דירה במחיר מופרז, ואין להם אפילו עוד לאיפה לעבור, אבל מה אכפת להם לנסות ולמכור - אולי יבוא הפראייר. ההורים של אשתי כבר שנה נתקלים באנשים כאלה בניסיו ןשלה לרכוש דירה ברמ"א החדשה, עד שלפני חודש הגיעו למישהו שבאמת רצה למכור - והסתדרו על המחיר.

אני הייתי מציע בטלפון מראש מחיר של 5-10K פחות אם הרכב עובר בדיקה בלי ריג'רקטים. מי שלא רוצה - לא צריך. קנה חדש ועוד תקבל מימון נוח.

לבן אדם שמתמקח איתי על הרכב עוד לפני שהוא ראה אותו ודיבר איתי פנים מול פנים אני אומר יפה מאוד שלום, ומסיים את השיחה.

איך אתה יכול להציע הצעות עוד לפני שראית את הרכב ודיברת עם הבן אדם?

מגאן 265

פורסם
אני גם מוכר את הקליאו בת ה 4 חודשים שלי...

תאשימו את אשתי ולא אותי :)

איך המחיר ?

שוק המשומשות על הפנים, והשוק של סופר מיני ידנית בת פחות משנה אפילו גרוע מזה. אם תמכור למישהו פרטי אפילו ב10K פחות ממחירון זה יהיה נס פורים. לדעתי אין לך ברירה, אם אתה בכל מקרה מתכוון לקנות רכב חדש במקום הקליאו, לעשות עיסקת טרייד אין ולספוג את ההפסד.

פורסם

זה לא ייאמן. לאחרונה אני רואה הרבה חוצפנים כאלה.

חשבתי לקנות את האיביזה שבמבצע, נכנסתי לראות את מצב השוק שלה, ומה שאני רואה זה נוכלים.

אנשים שבפירוש רואים שהם קנו את הדגם הפשוט ב70K והם מנסים למכור ב80 או 90 אלף.

פורסם

תגידו,מה נסגר איתכם?

נוכלים,חוצפנים - אלה סה"כ אנשים שמנסים לגזור קופון על הרכב,וחושבים שכל העולם ואשתו פראיירים.

בא אדם וקנה רכב X,המחירון שלו Y,והוא דורש ככה וככה (מעל או מתחת למחירון)

בא אדם שרוצה לקנות,ומציע Z עבור הרכב.

מוכר הרכב חי בסרט? אז שיהיה.

קונה הרכב חושב שייקנה ברבע מחיר וירוויח רכב טוב? גם הוא חי בסרט.

ביקוש והיצע רבותיי,זה הכל.

אף אחד לא מכריח מישהו לקנות,לא מאיים עליו עם אקדח,ולא צורח מקלל או כל דבר אחר.

תלמדו לקחת דברים בפרופורציות :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לבן אדם שמתמקח איתי על הרכב עוד לפני שהוא ראה אותו ודיבר איתי פנים מול פנים אני אומר יפה מאוד שלום, ומסיים את השיחה.

איך אתה יכול להציע הצעות עוד לפני שראית את הרכב ודיברת עם הבן אדם?

אם המחיר הוא הדבר החשוב, קונה של רכב לא יכול להקדיש את הזמן לכל מוכר ומוכר, אם הוא לא יודע שהמחיר יתאים לו. לבוא לראות רכב שמראש ברור לך שאין לך מספיק כסף כדי לקנות אותו, מה הטעם?

תזכור, אתה רוצה למכור. זה אינטרס שלך שיבואו לראות את הרכב...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא כל אחד קונה רכב בשביל להחליף אותו עוד חצי שנה (:oops:), ויש אנשים שיקנו את הקליאו ההיא ב8K פחות מחדשה.

למה? סיבה מאוד פשוטה - 8K זה עדיין משכורת-וחצי לרוב האוכלוסיה. אתם אומרים תוסיפו 10 ותקנו חדשה?

אני אומר נקנה בת 4 חודשים ב8K הנחה ונשדרג את הטלוויזיה בסלון. או את סט הכורסאות.. או משהו אחר.. whatever.

בעוד 5~7 שנים כשירצו למכור את הקליאו - למי יהיה אכפת אם זה יד 1 או יד 2? :roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אם המחיר הוא הדבר החשוב, קונה של רכב לא יכול להקדיש את הזמן לכל מוכר ומוכר, אם הוא לא יודע שהמחיר יתאים לו. לבוא לראות רכב שמראש ברור לך שאין לך מספיק כסף כדי לקנות אותו, מה הטעם?

תזכור, אתה רוצה למכור. זה אינטרס שלך שיבואו לראות את הרכב...

האינטרס במקרה כזה הוא משותף. אם אני מפרסם רכב ב 50 אלף, אז אין לי שום אינטרס למכור אותו ב 40.

מישהו שמתקשר אלי, והמשפט הראשון שלו זה - "אני בא עכשיו עם 40 מזומן ולוקח את האוטו. הולך?" זה לא בן אדם שיקנה את האוטו. זה בן אדם שמחפש לעשות עיסקה ולא מעניין אותו מה הרכב, ומה מצב הרכב (כי הוא לא שאל שאלה אחת בכיוון).

בן אדם שמתקשר ושואל שאלות לעניין ומראה רצינות ואחר כך שואל האם יש גמישות במחיר כי התקציב שלו ככה וככה והוא מגיע מרחוק אני בהחלט אגיד לו מה הסדר גודל של כסף שאני מוכן לרדת. הכל תלוי באיך הבן אדם נשמע ומרגיש לי.

להגיד לך את האמת, לא נראה לי שעד עכשיו ככה פיספסתי איזשהוא קונה, רק חסכתי לעצמי כאב ראש וזמן עם כל מיני חרטטנים.

ובנוגע לכל החבר'ה שמבקשים 80 אלף על רכב בן שנה - אני מאמין שהרוב לא מחפשים לעשות כסף במכירה, הם פשוט עשו עיסקה גרועה כשקנו את הרכב מהחברה (להזכירכם עד לא מזמן כל הסופר מיני עלו סביב ה 100 אלף) ועכשיו מוכרים במחירון של לוי יצחק שבמקרה שלהם כנראה די הגיוני לרכב בן שנה, אבל לא הגיוני עקב השינויים שחלו בשוק בשנה הזאת.

מגאן 265

• תוכן חדש...