Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמערכת על מצב CD החלק השמאלי הקדמי מצפצף ( הטוויטר והמיד ) שומעים את זה שהווליום על 1 או 2 ,שמרימים ווליום זה עדיין מצפצף אבל המוזיקה מטשטשת ,שהווליום על 0 אין צפצופים .

מה שמוזר זה שבמצב FM זה לא מצפצף כלל ,וגם במצב CD רק החלק השמאלי מצפצף .

ניסיתי להכניס דיסק אחר וזה עדיין מצפצף ,ניסיתי כמה פעמים לכבות ולהדליק וזה גם לא עזר .

אני מצרף וידאו שהעלתי להמחשה :

http://www.youtube.com/watch?v=DjEUdwrhAEM

- קומפוננט מורל טמפו 6

- מגבר JBL GTO1004

- מחוברים לפאנל המקורי דרך מנחת של אודיסן 4 ערוצים.

נ.ב שמתי לב לזה רק היום אחר הצהריים ( לא יודע אם זה היה לפני ) .

לפני זה העלתי קצת גיין בערוץ הקדמי אני לא יודע אם זה קשור כי הצד הימני הקדמי לא משמיע שום צפצוף .

מקווה שתעזרו לי :?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אי אפשר לערוך אז אני רושם בתגובה חדשה :

זה כמעט 100% בטוח מהיום , מה שהיה זה שהעלתי טיפה גיין מקדימה לא היה משהו משמעותי חוץ מזה .

נזכרתי כי יש את הצפצופים עדיין גם שמעבירים שיר ויש את השניה שתיים השהייה עד שהשיר מתחיל והייתי שם לב אם זה היה עד היום .פתאום בדרך הביתה הורדתי ווליום ושמעתי צפצופים זה מוזר מאוד אני לא יודע למה זה קשור בכלל .

פורסם

כנראה שהציפצוף היה שם, פשוט ברגע שהעלת את הגיין הוא התחזק והתחלת לשים לב אליו. הוא יכול לנבוע כמה סיבות, בעייה בHU, רעש שמתלווה לאות דרך הכבל RCA, רעש מהמגבר.

דבר ראשון שכדאי לך לעשות לדעתי, זה לנסות להחליף בין הצדדים בRCA, לבדוק האם הרעש עובר צד.

פורסם

בדקתי עכשיו את מה שאמרת ושהחלפתי בין ה RCA אכן הצפצוף עבר לצד ימין ,מוזר שזה רק בצד אחד ורק ב CD .

בדקתי עוד משהו ,הורדתי את הגיין חזרה למה שהיה מקודם אולי אפילו פחות מזה ,והצפצוף עדיין נשמע ככה שהייתי שם לב אליו אם זה היה בעבר.

פורסם

המקורי של מאזדה 3 ,כן מה שמוזר זה שזה רק בצד אחד ורק ב CD מבין וזה בוודאות מהיום.

למה אם זה עבר צד אז זה לא במגבר ?הרי אם הצפצוף עבר צד אולי הכבל עצמו לא טוב?

זה לא יכול להיות משהו במנחת ? איזה משהו בחוטים אולי משהו מהם לא שזור טוב או איזה משהו באמצע אני לא יודע זה דבר מאוד מוזר .

זה מתחיל להטריף אותי אז אם בבקשה מישהו יודע מה הבעיה הוא עושה מצווה .

פורסם

דבר ראשון , לא ציינת שאתה עובד עם מנחת.

דבר שני, על מנת לדעת בוודאות צריך לבדוק לעומק, קשה לאחבן דרך האתר, אבל אם הבעיה עברה צד היא לא במגבר. ברגע שהחלפת צד, לא שינית כלום במגבר, רק שינית את האות הנכנס, ולכן ברגע שהבעייה עברה צד סימן שהיא נמצאת באות הנכנס.

לפי היגיון, גם ברגע שאתה שומע רדיו האות עובר באותה דרך, (מנחת, RCA) ולכן אם הבעיה במנחת או בRCA היא אמורה להיות קיימת.

ברגע שאתה אומר שהיא לא קיימת ושהיא מופיעה רק כאשר אתה מפעיל CD, אפשר להסיק שכנראה הבעיה בHU (היא הרי מופיעה רק כשאתה משנה בו משהו).

בכל אופן, קשה לאחבן דרך מסך המחשב,זאת רק השערה.

פורסם

מה שאני מבין זה ככה:

1. לHU אין יציאת מגברים אלא הוא מחובר דרך מנחת.

2. הבעיה עוברת צד אם אתה מחליף בין הצדדים של הRCA.

3. זה קורה רק כאשר יוצאת מהHU אות מהCD.

אז - בעיה בHU? - לא חושב ככה, התופעה עוברת צד עם החלפת כבל RCA.

אבל - זה כנראה קשור לחוזק הסיגנל שיוצא מהCD.

השאלות הן:

---------

האם למנחת שלך יש יכולת לכוון רגישות כניסה? אם כן - אם אתה מנמיך בצד בה יש את הבעיה את הרגישות - האם הרעש נעלם?

אם כן - תוריד את שני הצדדים במנחת באותה כמות.

------

באיזה צד החלפת בין הצדדים של הRCA - בצד של המנחת? או בצד של המגבר?

מה קורה אם אתה מחליף בצד השני? - התופעה עדיין עוברת צד?

-------

היות ואני מכיר מנחתים לא מאתמול שלשום - אם אתה מזיז את המנחת מהמיקום שהוא נמצא בו עכשיו או משחק בעדינות עם החוטים שלו - הבעיה נעלמת? מחריפה?

עד עכשיו אלו הן בדיקות שבהן אתה לא זקוק להחליף שום דבר - עכשיו נתחיל עם מה אפשר לעשות בכדי לבודד את הבעיה אבל כן צריך להחליף דברים.

1. נתק את הRCA מהמגבר - תיקח נגן MP3 עם כבל PL לRCA ותחבר ישירות למגבר במקום הHU (תתחיל בווליום נמוך בנגן!)

האם יש עדיין סממנים לבעיה? אם אין - יופי, עברת בדיקת שפיות שזה לא המגבר חס וחלילה.

2. נתק את כבל הRCA ותסלול במקומו אחד באוויר - מסלול ישיר בתוך הרכב מהמנחת למגבר - האם הבעיה עדיין קיימת?

אם לא - תסלול את הכבל החדש ותראה אם הבעיה עדיין קיימת - אם לא, הסתדרת.

אם כן - זה משהו במסלול שבו עובר הכבל RCA והישן תקין כנראה - תמצא מסלול אחר הסתדרת.

אם אחרי כל זה עדיין ישנה בעיה - זה או המנחת או הHU או החיווט בינם ומכאן לבידוד הבעיה הדרך קצרה מאוד.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האם למנחת שלך יש יכולת לכוון רגישות כניסה?

לא.

באיזה צד החלפת בין הצדדים של הRCA - בצד של המנחת? או בצד של המגבר?

מה קורה אם אתה מחליף בצד השני? - התופעה עדיין עוברת צד?

החלפתי במגבר ,במנחת לא ניסיתי.זה משנה ?

היות ואני מכיר מנחתים לא מאתמול שלשום - אם אתה מזיז את המנחת מהמיקום שהוא נמצא בו עכשיו או משחק בעדינות עם החוטים שלו - הבעיה נעלמת? מחריפה?

אני אבדוק את זה.

עד עכשיו אלו הן בדיקות שבהן אתה לא זקוק להחליף שום דבר - עכשיו נתחיל עם מה אפשר לעשות בכדי לבודד את הבעיה אבל כן צריך להחליף דברים.

אני אבדוק את החלק הראשון ואחרי זה נמשיך בחלק הזה .

קודם כל תודה רבה ,אני אבדוק הכל במהירות ואחזור עם תשובות.

פורסם

אוקיי אז כמו שאמרתי חזרתי עם תשובות במהירות ,

שהחלפתי צדדים ב RCA של המנחת גם הצפצוף שינה צד .

ניסיתי לשחק גם עם הכבל RCA עצמו להרים להזיז לשנות לו קצת את המסלול אבל הצפצוף המשיך.

ניסיתי לשחק עם החוטים במנחת להזיז ימינה שמאלה וכו' ( כשהם מחוברים לא פתחתי את הברגים ) במנחת וזה לא השפיע על כלום ,שוב לא פתחתי את הבורג והוצאתי והכנסתי את החוטים.

2. נתק את כבל הRCA ותסלול במקומו אחד באוויר - מסלול ישיר בתוך הרכב מהמנחת למגבר - האם הבעיה עדיין קיימת?

אם לא - תסלול את הכבל החדש ותראה אם הבעיה עדיין קיימת - אם לא, הסתדרת.

אם כן - זה משהו במסלול שבו עובר הכבל RCA והישן תקין כנראה - תמצא מסלול אחר הסתדרת.

לא הבנתי למה התכוונת פה : זה משהו במסלול שבו עובר הכבל RCA והישן תקין כנראה

פורסם

אני אנסה , אבל זה לא מוזר אבל שכבר חודשיים + ה RCA היה איך שהוא עכשיו ורק עכשיו פתאום הוא סופח רעשים וכו' ?

פורסם

זה שאתה מחליף צד והבעיה זזה מרמז על בעיה בכבל או בחד המחברים שלו.

בגלל זה ביקשתי ממך להחליף לסירוגין גם בצד השני של הכבל כדי לראות אם זה מחבר ספציפי או לא.

הcd כנראה עובר איזה סף רעש שהכבל חושף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ירדתי עכשיו שוב לאוטו וניתקתי את כל ה RCA מהמגבר ומנמנחת והשתמשתי בזוג RCA השני שמשמש את הסאב וחיברתי אותם בהתאמה לערוצים של הבמה הקדמית והצפצוף עדיין היה קיים ,מה זה אומר?

שוב ,הבעיה הזאת צצה רק היום ככה שזה לא מובן לי איך משהו פתאום השתבש כי קשה לי להאמין שזה משהו בחיווט או ב RCA כי זה ככה כבר חודשיים קצת יותר .

פורסם

אני לא מבין איך זה החליף צד - תבדוק את זה שוב לגבי החלפת הצד.

האם גם בכבל השני זה קורה??? או שבכבל השני הבעיה עקבית על צד אחד?

-------- בשלב הזה אני מציע לך לעשות בדיקת שפיות וזה פשוט לשלול את כל מה שהולך מהמגבר עד הרמקולים.

נגן MP3 - כבל PL לאזניות ולראות לפחות שהבעיה שלך מתחילה איפשהוא מכבלי הRCA לכוון יחידת הראש.

אבל אם אתה אומר שזה קורה רק כשCD מנגן - כנראה שיחידת הראש היא באמת האשם המרכזי - אני רק לא מבין איך זה עבר לך צד (אולי אתה צריך לוודא את זה כאן כי זה לא הגיוני).

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...