Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה ספיריט ידנית?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני בדרך לקנות מאזדה 3 לא ידנית אחרי שנהנתי עם רנו קליאו ידנית :(

באמת מעניין אותי מה עומד מאחורי הרעיון של מאזדה לא להוציא משפחתיות ידניות.

היות ובעיקר מוכרים לשוק הליסינג שזה שוק של אינטרסים סמויים וגלויים ,אנשים שלא מעניין אותם רכבים וחווית נהיגה רק השורה הסופית אז למה להתאמץ ולמכור משהו אחר ,הסיבה שאני לא אוהב את "דלק מוטרס" זה שמביאים מכוניות הכי משעממות מכול דגם שהיצרן עושה גם במזדה וגם בפורד ,העיקר בפרסומת עושים לנו זוםםםם זוםםם.

איפה מזדה RX 8, איפה פורדים ST ,אוטמט ובנאלי זה מה שמייבאים וזה מה שהעדר קונה ,איזה כיף שעכשיו יונדאי עושים להם בית ספר .

פורסם
ואני בדרך לקנות מאזדה 3 לא ידנית אחרי שנהנתי עם רנו קליאו ידנית :(

באמת מעניין אותי מה עומד מאחורי הרעיון של מאזדה לא להוציא משפחתיות ידניות.

מאזדה (היצרן) מייצר עם תיבה ידנית, אבל הייבואן (דלק מוטורס) לא מוצא לנכון לייבא אותן.

אגב, אם אני לא טועה, הבקליות השקופות של ה3, ברוב עולם מגיעות כאיבזור אופציונלי, ובארץ הן מגיעות בסטנדרט.

פורסם

מכוניות ידניות אפשר למכור בכל סכום שאינו עולה על 75K.

קומפקטיות בגודל מלא אין סיכוי למכור בגירסאות ידניות, ואפילו יונדאי ניסו לייבא לארץ I30 ידניות, ומכרו בקושי 30-40 כאלו.

לדלק מוטורס יש ניסיון רע במיוחד עם הפוקוס MK1 הידניות ששכבו חודשים ארוכים במחסני הערובה, וכנ"ל גם מעט להאנטיסים הידניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

למרות שברמת העיקרון אתה צודק, אני מבטיח לך שאם דלק מוטורס מורידים כמה אופציות מרמת האיבזור TREND ומציעים פוקוס 1600 ידנית ב 99K ש"ח(במקום מחיר נוכחי של 108K ש"ח), הם מוכרים את כל המכוניות שמוקצות למבצע תוך יומיים שלושה.

עם ישראל כבר מזמן הוכיח שהוא מצביע ברגליים על מחירים אטרקטיבים גם אם הרכב קצת פחות מעונה על הדרישות שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי מושג, אני גם חושב ש 108 זה מחיר סביר בהחלט לפוקוס.

אני רק חושב שאם הם היו מוציאים 200-250 יחידות קצת פחות מאובזרות ב 99K ש"ח, הם מעיפים את כולן תוך יומיים למרות טענות נכונות (באופן כללי) ש"הצרכן הישראלי לא מוכן למשפחתית ידנית".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
פאקינג מאזדה 3 2.3 ליטר ידנית!!! OHHH YEAAAA!!!

אומנם 2.3, אבל לא MPS :(. כל כך הייתי רוצה לראות אחת כזו בארץ (פעם הייתה שמועה שאחת כזו אכן קיימת, אבל כולנו יודעים מה המשמעות של המילה "שמועה").

פורסם

אתה מתכוון ל-MPS שהיית רוצה לראות? אם כן, אז גם אני. 2, 3, 6, לא מעניין איזו, רק שתהיה MPS :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתם מזכירים לי את הבדיחה על הארנבת ועוגת הגזר.

ארנבת נכנסת לקונדיטוריה ושואלת אם יש עוגת גזר.

הקונדיטור עונה בשלילה והארנבת ממשיכה לדרכה.

למחרת שוב נכנסת הארנבת ושואלת אם יש עוגת גזר.

שוב התשובה שלילית והארנבת ממשיכה הלאה.

ביום השלישי, לאחר שהארנבת נענתה בשלילה בשלישית, החליט הקונדיטור לאפות כמה עוגות גזר, על מנת לספק את הביקוש התיאורטי.

למחרת שוב נכנסת הארנבת ושואלת אם יש עוגת גזר.

הקונדיטור קיבל את פניה בצהלה.

בוודאי שיש עוגת גזר, אפיתי כמה.

ואז הארנבת משיבה - נכון שעוגת גזר זה איכסה ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חברים,

אכן יש MPS שחורה בארצנו הקטנטונת .

ראיתי את הרכב ערב אחד ליד המתנס של השכונה.

רכב שחור ,מספר לבן עם הכונס הענק מלפנים ושני אגזוזים רחבים שבולטים בחלקו האחורי (עם סאונד מגרגר שזה מה שמשך את תשומת לבי ).

אחחח...

מעלה חיוך לראות כזה רכב בארץ (לשם שינוי מאזדה שנוסעת באמת).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

הגזמת. מאזדה 3 2 ליטר במיוחד בגימור ספיריט, אם היא ביום טוב שלה, תקח את רוב אם לא כל המכוניות שיש על הכביש. זה בדוק, תבדוק אותי, לא משקר, המצאתי עכשיו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מעניין איך רכב כזה נוסע.

יצא לי לינהוג על לנטיס 1800 ידני עם סך הכול 120 כוח סוס אולי פחות וחייב לציין שהרכב מטוס לאומת האוטומט.

אז מעניין אותי לדעת איך זה הרגשה על מנוע 2300 של מזדה ידנית- אני בטוח שהרכב מרגיש חזק.

אני נוהג על על מזדה מנוע 2300 אוטומט והרכב לא מאכזב -בחצי גז הרכב עף, ידני צריך להיות הרגשה אחרת לגמריי :evil:

רז..

פורסם
הגזמת. מאזדה 3 2 ליטר במיוחד בגימור ספיריט, אם היא ביום טוב שלה, תקח את רוב אם לא כל המכוניות שיש על הכביש. זה בדוק, תבדוק אותי, לא משקר, המצאתי עכשיו.

אתה הגזמת ,

תבדוק ולוסטר (ידנית) 1600 138 כוח סוס , ביום טוב תיקח את כל המכוניות בכביש לא את רוב המכוניות בכביש :).

ולא לא המצאתי , זה כבר הזיה :)

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• תוכן חדש...