Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה ספיריט ידנית?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו ראיתי בפייסבוק תמונות של מישהו שאני מכיר, מאזדה 3 ספיריט(אולי סתם יש לה סנרוף,ושינוי ג'אנטים, אין לי מושג) בפירוש עם גיר ידני.

היה דבר כזה בכלל? הביאו כאלה? מהמעט שאני רואה זה אולי בין המאזדות 3 היחידות(אם לא היחידה) בתצורה כזאת בארץ

פורסם

אם אתה מכיר אותו למה אתה לא שואל אותו. בכל אופן, אני מהמר על תמונה מגוגל.

פורסם

אם אני לא טועה, הייתה בארץ מאזדה 3 גרסא אמריקאית או משהו בסגנון, ידנית. בכל אופן, או תשאל את הבחור או אתה גם מוזמן להעלות תמונה לפה וננסה, ע"פ הסביבה לראות אם זה בארץ או בחו"ל. אבל הפתרון ההגיוני הוא לשאול אותו.

פורסם

למיטב ידיעתי, קיימת בארץ מאזדה 3 דור ראשון כסופה מנוע 2.3 ידנית. (מנוע זהה למותקן במאזדה 6)

מצורף לינק שפרסמתי עוד ב2009:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2361555&postcount=33

attachment.php?attachmentid=181279&d=1260087965

attachment.php?attachmentid=181280&d=1260087965

attachment.php?attachmentid=181281&d=1260087965

attachment.php?attachmentid=181282&d=1260087965

attachment.php?attachmentid=181283&d=1260087965

אשמח לגלות שקיימת עוד ידנית.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לפני כמה שנים היה דיפלומט אמריקאי בארץ. עם מאזדה 3 גרסאת טורינג עם מנוע 2.3 יבוא מארה"ב, הוא רצה עליה אז 13k דולר, הקאץ' הוא שלרוב הם מוכרים רק. לדיפלומטים אחרים ולא לאזרחים

פורסם

ואני בדרך לקנות מאזדה 3 לא ידנית אחרי שנהנתי עם רנו קליאו ידנית :(

באמת מעניין אותי מה עומד מאחורי הרעיון של מאזדה לא להוציא משפחתיות ידניות.

• תוכן חדש...