Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון מאוד ישן, אבל האמת הסרטון פחות עצוב כי הנהג בו ממש מפגר, סטיה כזאת עם ההגה עם במוו הנעה אחורית?

אפילו לא הייתי צריך לראות את סוף הסרטון עד הסוף היה ברור מה יקרה

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תסלחו לי שאני מגעיל וציני.

אבל, אני כבר כל היום מחכה שיתחילו "מה? זה לא התאונה הכי קשה בyoutube, זאת יותר מטורפת!"

אבל זה בינתיים פשוט לא קורה... רק התאונה של הE30... נו... יאללה... קדימה!

אני שונא את הקיץ!

פורסם
לא שצריך להיות בוחן תאונות בשביל להבין שהסיכוי לצאת מההתרסקות הזו בחיים הוא אפסי... אבל גם מי שהעלה את הסרטון ביוטיוב סיפק את הפרט הזה ועוד פרטים נוספים לגבי הנהג (לפי גוגל-תרגם כל מה שנמצא מהנהג הזה אח"כ היה הרגל שלו...).

אוי באמת, כל מה שנמצא זה הרגל שלו

בתבהתרסקות מטוס שעולה באש מוצאים יותר מרגל

זה שככה רשם מעלה הסרטון זה לא אומר כלום

היו כבר תאונות עם פגיעה גדולה מזו אבל קרה שהאדם נכלא או הועף מהרכב במצב שהשאיר אותו בחיים וזה לא נראה בבירור בוידאו

אני לא אומר שהוא חי, אבל עד שלא ראיתם גופה או שאריות ממנה או שגורם רשמי כתב זאת לא ניתן להסיק עובדה בודאות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אולי לא שמתם לב בתאונה הראשונה..אבל רואים שם שהרכב מקדימה לרכב שהלך בתאונה לעזאזאל.מאותת ימינה ונכנס לנתיב הימני בלחץ מה שניראה לי שהוא נסע במהירות יתרה (אני מסופק גם אם היה שתוי)בכל אופן מקרה מצער.. ע"ז נאמר "סוף מעשה במחשבה תחילה"

פורסם

לא מבין/מאמין איך רכב יכול להתפרק כ"כ לגורמים קטנים (סירטון ראשון) ...כאילו שהרכב עשוי מלגו...

פורסם

זה מה שקורה כאשר אתה לא מתנגש בקובית בטון (כמו במבחני הריסוק) אלא בפול-טריילר (כמה שוקל כזה דבר, 20-25 טון?) שדוהר לקראתך ב 80 קמ"ש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אחד התאונות!?!??! אחד ?!?!?

עברית אאוט

ישראלית אין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...