Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חושב לרכוש רכב דרך ליסינג פרטי אצל שלומו סיקס.

יש אפשרות לקחת רכב מיד ראשונה בליסינג פרטי בסכום כסף מינימלי, לשלם תשלומים חודשיים במשך 30 חודשים ואז להתקדם לרכב חדש יותר.

בשלומו סיקס אומרים לי: האם אני מתקדם אחרי תקופה לרכב חדש אני לא מוסיף שום כסף, רק אם אני רוצה לרכוש את הרכב אז אני צריך לסגור את כל העסקה ולשלם את כל הכסף.

השאלה שלי: האם באמת לא צריך להוסיף עוד איזה סכום ברגע שאני מתקדם לרכב הבא?

האם יש מישהו שעושה כבר ליסינג פרטי ויש לו כבר ניסייות בזה

השמח לקבל הודאות שלכם ותודה מראש!!!

פורסם

אם אחרי 3 שנים אתה חייב להשלים ( נגיד) 35 אלף ש"ח בשביל לרכוש את הרכב, המקדמה עבור הרכב הבא (נגיד) 35 אלף ש"ח,

הם מוכנים לזכות אותך במחיר המחירון עבור הרכב הנוכחי, והמחירון שלו 70 אלף ש"ח - לא תצטרך להוסיף שום דבר בשביל המקדמה עבור הרכב הבא.

אבל, אם אחרי 3 שנים המחירון של הרכב יהיה 60 אלף ש"ח, תצטרך להוסיף 10 אלפים ש"ח.

אם המחירון שלו יהיה 55 אלף ש"ח, תצטרך להוסיף 15 אלף ש"ח כמקדמה.

זה העיקרון..

כדאי לבחור רכבם ששומרת טוב יותר על המחירון ולקרוא טוב-טוב את כל החוזה, בעיקר על התחייבותם בנוסע המחירון אחרי 3 השנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפני מספר ימים התנהל כאן דיון ער ביוזמת מישהי שהגיעה לסוף 3 השנים. ממליץ לך לקרוא בו.

הפיתוי של ה"ליסינג הפרטי" הוא הבטחה לאפשרות להחליף את הרכב בחדש בעוד 3 שנים. מה ששוכחים לומר לך שזו חתונה קתולית עם סוכנות הליסינג.

הבעיה ב"ליסינג הפרטי" היא שבעצם אינך יודע איך העסקה תסתיים: אתה מגיע לשלב סיום ההלואה ואין לך כל דרך לדעת באיזה סכום תזכה אותך חברת ההליסינג. מלכתחילה אין דרך לדעת מה יהיה מחיר המחירון, וכאשר תגיע להחזיר את הרכב ימצאו בו פגמים אשר יורידו את ערכו לצורך זיכוי לעסקה הבאה (אבל לא למקרה שתחליט לרכוש אותו).

בעיה נוספת היא שההסכם מחייב אותך לקבל החלטה לאחר 3 שנים. ומה אם הלו"ז האישי שלך יקבע צורך בהחלפת רכב דווקא לאחר 4 שנים? ומה אם תרצה לרכוש רכב שאינו מוצע על ידי אותה סוכנות ליסינג?

בקיצור - לדעתי עדיף לקחת הלואה בנקאית (שתפרש ל-5 שנים לפחות), לרכוש רכב אשר ירשם על שמך ולא על שם חברת הליסינג) ולדעת מראש מה עלות העסקה (במגבלה של שינויי ריבית, אם המסלול שבחרת הוא מסלול ריבית משתנה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו כל דבר בחיים - תלוי בעסקה.

בעקרון כדאי לקנות בליסינג פרטי כלי רכב שחברת הליסינג קונה אותם בהנחה גדולה ומעבירה את ההנחה ללקוח בצורה ריבית ותשלומים מופחתים.

לדוגמא:

חברת ליסינג גדולה הציעה השבוע את הדגם היוצא של הקיה ריו כך שסך כל התשלומים בעסקה כולל אופציית הרכישה היא 83990 ש"ח בלבד.

מכונית נוספת שחביבה על חברות הליסינג הפרטי היא הקיה פורטה המוצעת בעסקאות שסך כל התשלומים בהם הוא פחות מ-110000 ש"ח כאשר המחיר אצל היבואן הוא כ-120000 ש"ח.

המכונית נשוא הדיון ש-sperial הזכיר הספיקה לנסוע כמעט פי 2 מהמרחק שנקבע בהסכם הליסינג המקורי - במקרה כזה תמיד עדיף לממש את אופציית הרכישה בכדי לא לשלם קנס מופקע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי, קישרתי את השרשור לא בגלל הרכב הספציפי, אלא בגלל המלכודת שאליה נקלעה פותחת השרשור. עדיף להמנע מכך מלכתחילה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
צבי, קישרתי את השרשור לא בגלל הרכב הספציפי, אלא בגלל המלכודת שאליה נקלעה פותחת השרשור. עדיף להמנע מכך מלכתחילה.

אין באמת מלכודת למעט זה שהרכב רשום יד ראשונה ליסינג.

אתה יודע בדיוק כמה יעלה לך הרכב (אף אחד לא מכריח אותך לבצע עסקת ליסינג נוספת במקום פשוט לקנות את הרכב אחרי 3 שנים).

מה אתה לא יודע ? כמה יהיה שווה הרכב בעוד 3 שנים (זאת במידה שאתה רוצה למכור אחרת זה לא מעניין) אבל את זה אתה גם לא יודע שאתה רוכש רכב מהיבואן.

בקיצור השאלה כמה הנחה מקבלים , אם מקבלים הנחה של של מעל 15% אז כנראה שזה יהיה שווה אחרת כדאי באמת לקחת הלוואה מהבנק ולקנות ישירות מהיבואן.

פורסם

שאול - מה שאתה כותב נכון בתנאי שבכונתך לרכוש את הרכב בתום 3 שנים.

הבעיה היא שהפיתוי בעסקת הליסינג הפרטי הוא האפשרות להחליף את הרכב בחדש בתום התקופה. במצב זה יש חוסר ודאות מוחלט לגבי העלות ומאידך אין גמישות לדחית ההחלטה. כאשר אתה רוכש רכב ממקורותיך העצמיים או הבלואה בנקאית הרי שאם כעבור 3 שנים התנאים אינם נוחים - אתה פשוט נשאר עם הרכב בלי צורך לשלם סכום גדול (כאשר בד"כ מי שעושה עסקאות ליסינג כאלה הואב דיוק אותו אדם המתקשה לגייס את אותו סכום).

פורסם
שאול - מה שאתה כותב נכון בתנאי שבכונתך לרכוש את הרכב בתום 3 שנים.

הבעיה היא שהפיתוי בעסקת הליסינג הפרטי הוא האפשרות להחליף את הרכב בחדש בתום התקופה. במצב זה יש חוסר ודאות מוחלט לגבי העלות ומאידך אין גמישות לדחית ההחלטה. כאשר אתה רוכש רכב ממקורותיך העצמיים או הבלואה בנקאית הרי שאם כעבור 3 שנים התנאים אינם נוחים - אתה פשוט נשאר עם הרכב בלי צורך לשלם סכום גדול (כאשר בד"כ מי שעושה עסקאות ליסינג כאלה הואב דיוק אותו אדם המתקשה לגייס את אותו סכום).

פיתוי ? אדם בוגר צריך לעמוד בפיתוי.

אחרי 3 שנים פשוט רכוש את הרכב ותחליט אחר כך.

אין לך כסף לקנות את הרכב ? אז תמכור אותו מבלי לקנות.

פורסם

לא לכל אחד מתאים ליסינג פרטי. מי שנוסע מעט - זה דווקא יכול להיות טוב. מי שנוסע הרבה יהיה בבעיה כי חברת הליסינג תקרע אותו.

הגברת בשרשור המקביל נכנסה למלכוד כי מלכתחילה היא קנתה רכב במסלול שלא התאים לשימושים שהיא עושה ברכב, ובגלל זה היא עומדת לפני שוקת שבורה ומאשימה את כל העולם חוץ מאת עצמה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום לכולם,

חושב לרכוש רכב דרך ליסינג פרטי אצל שלומו סיקס.

יש אפשרות לקחת רכב מיד ראשונה בליסינג פרטי בסכום כסף מינימלי, לשלם תשלומים חודשיים במשך 30 חודשים ואז להתקדם לרכב חדש יותר.

בשלומו סיקס אומרים לי: האם אני מתקדם אחרי תקופה לרכב חדש אני לא מוסיף שום כסף, רק אם אני רוצה לרכוש את הרכב אז אני צריך לסגור את כל העסקה ולשלם את כל הכסף.

השאלה שלי: האם באמת לא צריך להוסיף עוד איזה סכום ברגע שאני מתקדם לרכב הבא?

האם יש מישהו שעושה כבר ליסינג פרטי ויש לו כבר ניסייות בזה

השמח לקבל הודאות שלכם ותודה מראש!!!

זה הקאץ' הכי גדול בעסקה - והבטחות לחוד ומציאות לחוד - 90% שהנציגים שמוכרים לך עכשיו לא יהיו שמה עוד 3 שנים לתת לך דין וחשבון.

אני מציע לך בחום לקחת את החוזה ולקרוא אותו כמו שצריך.

ממה שאני יודע בד"כ אתה כן צריך להוסיף סכום מסויים וגם נכבד (אלפים עד עשרות אלפים) בסוף העסקה על מנת להתקדם לרכב החדש.

תנסה ממש להתעקש ולברר את הנקודה הזאת עם הנציגים

פורסם

הגברת בשרשור המקביל נכנסה למלכוד כי מלכתחילה היא קנתה רכב במסלול שלא התאים לשימושים שהיא עושה ברכב, ובגלל זה היא עומדת לפני שוקת שבורה ומאשימה את כל העולם חוץ מאת עצמה...

הגברת מהשרשור המקביל נכנסה למלכוד, כי היא עשתה עסקה על רכב שהיה כבר עם 75 אלף ק"מ ובבעלות חברה.

ועל הרכב הזה , כבר עם מעל 100 אלף ק"מ ובעלות חברה כיד ראשונה וליסינג כיד שנייה, היא יכולה לקבל מחיק מחירון מלא, בתנאי שהיא ממשיכה לתקופה נוספת עם קיה ריו החדשה בלבד.

לא כל אחד נכנס לעסקה דומה, ולכן יש שוני גדול מאוד בין השרשור הזה למקביל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא לכל אחד מתאים ליסינג פרטי. מי שנוסע מעט - זה דווקא יכול להיות טוב. מי שנוסע הרבה יהיה בבעיה כי חברת הליסינג תקרע אותו.

אז השאלה היא למי שנוסע הרבה בין 30-40K בשנה מה האופציה הכי טובה לרכישת רכב חדש ועם מימון נורמלי ולא שוחט?

• תוכן חדש...