Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 2.0T vs Golf GTI שנת 2006-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מתלבט איזה רכב יהיה עדיף לי לקנות - הגולף או ה A3? התנהגות הכביש היא הדבר החשוב ביותר. בד"כ לא אכפת לי מעלויות תחזוקה, אבל ברכבים כאלה אני חושב שכן כדאי לקחת את זה לתשומת ליבי. אז איזה יותר זולה לאחזקה? כמו כן אמינות היא דבר חשוב, מהסיבה הפשוטה שלא בא לי לבקר במוסכים כל הזמן. התקציב הוא מקסימום מקסימום 130 אלף, אבל כמובן שעדיף פחות.

דבר נוסף: כמה קשה יהיה למכור כל אחד מהרכבים? והאם הערך שלהם יורד מהר?

תודה.

פורסם
שלום. אני מתלבט איזה רכב יהיה עדיף לי לקנות - הגולף או ה A3? התנהגות הכביש היא הדבר החשוב ביותר.

זה קל, GTI.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם התנהגות הכביש חשובה לך אז לך על הGTI, הגולף מכויילת להיות ספורטיבית יותר ובעלת מיתלה קשה יותר, האודי היא סוג של קרוזרית בהשוואה לGTI.

פורסם

שמירת ערך לא יותר מדי חשובה, בגלל שאם יש לי רכב כזה אני כבר מנצל אותו ונהנה ממנו. אבל אני מפחד שיהיה לי קשה לי למכור את הרכב. את הרכב אני מתכוון להחזיק בערך 5 שנים ולקנות אותו עם בערך 60-70 אלף ק״מ... עד כמה קשה יהיה למכור? קשה זה בסדר, אבל שלא יהיה קשה מדי.

פורסם

ה-GTI תמיד נחשקת וקורצת בשל היותה ספורטיבית וגם פרקטית, אז אם אתה הולך עליה, לא תהיה לך בעיה למכור.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שמעתי שלמנוע ה FSI של הגולף יש קצת בעיות אמינות... האם זה נכון? אם כן, איך אפשר להמנע מהמנוע הזה?

הקונפליקט בין האודי לבין הגולף הוא קונפליקט בין השכל ללב. השכל אומר "קח אודי, יש בה את רמת הגימור הכי גבוהה והמון אבזור, והיא גם קצת יותר זולה".. הלב זועק "GTI!".

P:

פורסם

מה עם לאון קופרה ??

חזק ,מאובזר ואוחז נהדר .

קשיח יותר מה GTI אבל מצד שני מגיע עם אביזרים נהדרים :

מעצורים 345 מ"מ !

מנוע חזק יותר משמעותי ופוטנציאל שיפורים גדול מאוד.

LIOR RR

פורסם

ת'אמת אני לא כ"כ אוהב את הלאון.. הצורה שלה קצת מוזרה לטעמי, לא יודע למה, פשוט לא מת עליה. ושיפורים לא משנים, אני לא מתכוון לשים שום חלק aftermarket.

פורסם

לGTI מנוע TFSI עם 200 כ"ס, למנוע הזה אין בעיות אמינות! בניגוד למנוע הTSI הקטנים שעשו בעיות בהתחלה, גיר הDSG 6 הילוכים של הGTI גם כן טוב. הGTI עדיפה על הלאון בעיקר באיכות הפנים ואיכות החומרים.

• תוכן חדש...