Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לפני רכישה ראשונה לרכב ספורט סיאט איביזה FR 1.8T שנת 2005 ,לפני שארכוש יש לי כמה שאלות עליהם:

יש מחלות לאיביזה FR 1.8T 2005 ? דגם 3 דלתות

התיקונים ,טיפולים וחלפים ,העלות אותו ערך בוואגיות של אודי ו WV ?

לא הבנתי למה הרוב רוצים על לאון 2005 מאשר איביזה ? הרי זה אותו מנוע ולאון יותר יקר.

אם במקרה וארצה למכור את הרכב לא תהיה לי בעיה ? למרות שיש המון בשוק ביד

תודה.:-D

פורסם

בתור בעלים של איביזה כזו מאותו שנתון, אחלה רכב אתה תהנה ממנו המון במידה ואתה קונה רכב שמור שטופל לפני כן.

מחלות? לא מכיר משהו ספציפי.

אחזקה, טיפולים לא ממש יקרים דובר פה הרבה על טיפולים לרכבים הללו תעביר חיפוש.

לדעתי יותר זול מאשר אאודי או VW.

הלאון מן הסתם תהיה יקרה יותר, זה רכב אחר זה שיש לו את אותו המנוע 20VT לא אומר שום דבר, רכב לא מתחיל ונגמר רק במנוע כן.

בהצלחה!

פורסם

בתור אחד שאוכל את הסרט הזה על בסיס יום יומי כי אני עדיין מתלבט מה לרכוש.

אני יכול להגיד לך דבר כזה - מבחינת כוח הרכב הזה חזק.

פוטנציאל שיפורים רחב מאוד.

פה זה נגמר.

איכות החומרים והבידוד לא מרשימים בכלל, בגלל המחיר הזול של האיביזות הרבה צעירים עם תקציב חד פעמי רוכשים אותן בלי תחזוקה מתאימה ויכולות ולכן הרבה פוגשות עצים, מעקים וכל מה שאפשר להכנס בו.

מבחינת נהיגה האוטו מסורס לגמרי - ההגה לא מתקשר כמו שאתה רוצה ובהתאם לאופי הרכב ולכן זה שיקול מאוד מאכזב שתצטרך לקחת בחשבון.

אתמול נהגתי על איביזה 01 עם 210 כ"ס בנסיעה קצת מגורזנת, ואני יכול להגיד לך שאני שמח שחזרתי הביתה עם הראלי שלי - איזה הבדל!!!!

חוץ מזה אוטו אמין מאוד, זול יחסית לקטגוריה לתחזוקה ורכישה ואם אתה לא אוכל מסלול או אוהב פניות וגימיקאנות אז אני חושב שזה יכול להתאים לך.

בכל אופן אני ירדתי ממנה, אחרי RS2000 ואחרי ראלי משופצרת - האיביזה לא בשבילי.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

הייתי באותה התלבטות וכמעט רכשתי fr 2007 וירדתי מהעניין, הביטוח מאוד יקר, ההחזקה מאוד יקרה. קצת "גדול" עלי.

אין לרכב שום מחלות.

A3

K04 Inside

פורסם

בתור מי שהחזיק FR 2005 במשך 4 שנים אני באמת לא מבין מי שאומר שהאחזקה שלה יקרה.החלפים זולים ובשפע, המנוע מאוד אמין.מחירי ביטוח סבירים בהחלט וניתן לבררם לפני הרכישה וכמובן ביחס למתחרות.עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בתור מי שהחזיק FR 2005 במשך 4 שנים אני באמת לא מבין מי שאומר שהאחזקה שלה יקרה.החלפים זולים ובשפע, המנוע מאוד אמין.מחירי ביטוח סבירים בהחלט וניתן לבררם לפני הרכישה וכמובן ביחס למתחרות.עידן

מחזק.

האחזקה לא כזו יקרה, היא סבירה, יש בהחלט חלקים בשפע.

מעבר לכך, רכב חזק מאוד, מנוע אמין, כיף להכנס אליו, הדש קצת משעמם אך אחרי הכל, הוא בסדר גמור.

כאשר ביררתי על הרכב כאן בפורום בהתחלה, דיברו הרבה על היציבות של האוטו וכד', אפילו קראתי שרשור מבדח מאוד על משתמש שאמר שמאזדה 3 יותר טובה וכו' וכו' (מבחינת נוחות זה נכון רק לגבי "בורות" וכד' בכביש, אבל זה לא כזה מפריע),

אני אישית עד היום מסתדר עם כל עניין ה"יציבות" מצויין, רכשתי צמיגים מצויינים (T1R) והרכב מתנהג בסדר גמור (כמובן שאם תרצה יותר יציבות תוכל תמיד לשפר וכד')

בקשר לעניין ה-"מחלות", אני מניח שזה אינדיבידואלי, יש לי את הרכב כבר שנה ולא נכנסתי איתו פעם אחת למוסך מעבר לטיפולים בסיסיים, יש כאלה ויש כאלה.

במידה ותרכוש את הרכב, תתחדש :)

פורסם

אגב החזקה יקרה- אודי A3T 02

ביטוח מקיף לכל נהג מגיל 25. 4500.

מנוע אמין מאוד, חיישנים טיפה פחות: למדות/מאפ 1000 ש"ח.

דלק- בנסיעה מנהלתית 1-10! בלחיצה 1-5/6.

הנסיעה שלי היא 90% מנהלתית ו 10% :-D.

אולי ההחזקה שלה לא כמו הונדה או טויוטה אבל היא סבירה לחלוטין.

אגב הקנייה של האוטו וההחזקה שלו כולה עלי. אני סטודנט.

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם

תודה על התשובות ,אני בהחלט הולך לרכוש אותו ואהיה מבסוט ללא ספק :)

מקס, זה אתה מוואגית על A3 :p ,הביטוח מקיף זה כולל חובה וצד ג' ? איביזה לא משופרת (150HP) עושה 13 מחוץ לעיר ו11 בעיר. ,ואגב בשביל לחסוך בצריכת הדלק אפשר לבטל פעולת טורבו שלא יופעל ורק המנוע עצמו יעבוד על מנת לחסוך בדלק, זה אפשרי ?

פורסם

יש לחבר fr 2007 והצריכת דלק היא: 1:9.5 בעיר בנסיעה רגועה , מחוץ לעיר 1:12, 1:8 בערך בלחיצות פה ושם, 1:6 בנסיעה חזקה

בקשר לביטוח אני בן 24 והכי זול שמצאתי זה מקיף 5800+- וחובה 1800+-.

A3

K04 Inside

• תוכן חדש...