Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בחור רווק יש לי הצעה לפורד פוקוס 2008 אחרי המתיחת פנים יש לי כמה שאלות:

1.מה הצריכת דלק של רכב כזה בעיר?

2. אני מבין שאין לו מנוע חזק אני לא נהג מירוצים אבל בכל זאת בעליות הוא לא יעלה לי 60-70 קמש? ( אני גר בחיפה).

בעיקרון באיזור התקציב שלי זה יונדאי אקסנט או לנסר או פוקוס הבנתי שהיונדאי והלנסר לא ברמה של הפוקוס

אשמח לתגובות תודה

פורסם

פוקוס זה אוטו מצוין, ואת העליות של חיפה הוא יעשה לך ב90 בלי להתאמץ הרבה, אני אוהב את היציבות שלו על הכביש (מזכיר לי קצת את המנודאו), אבל הרבה שוללים את הרכב הזה..

אני לא יודע לגבי הצריכת דלק שלו, אבל נסעתי עם האוטו הזה גם שנת 2008 מנהריה לתל אביב (140ק"מ) ירד רבע טנק דלק.

אחח.. גולף

פורסם

היה לנו במשפחה 8 שנים פורד פוקוס

וגם עכשיו קיבלנו את הפורד פוקוס 2012

האוטו הזה יציב ברמות מטורפות כמעט ברמות של יכול לעשות הכל,האוטו עולה יפה בעליות נוסע יפה בכביש ויודע גם להגיע למהירויות לא רעות בכלל...צריכת דלק 1:9 1:10 בנסיעה רגועה לך על זה

פורסם

רכב מומלץ מאוד צריכת דלק כ-1/10.5 קמ"ל.

את רצועת הטיימינג מחליפים לפי הוראות יצרן כל 5 שנים או 120,000 ק"מ.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תוכן חדש...