Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לפעמים קורא כאן תגובות ולא מבין אם חלק מהמגיבים פה צבועים, מטומטמים, מתייפייפים או שילוב מיוחד של כל השלושה.

מה הבעיה לנסוע עם מאזדה 3\ טויוטה קורולה\ ב.מ.וו סדרה 5 או פולקסוואגן גולף במהירות 200 קמ״ש על כביש מהיר?

בהנחה והכביש איכותי (ומהתמונות הוא נראה בסדר גמור) והרכב עם צמיגים סבירים, מה הבעיה לעשות את זה ביום גשום?

זה כביש מהיר, כל עוד אין עיקולים חדים- על איזו אחיזה לעזעזאל אתם מדברים?

לא מדובר פה על ירידות סדום או נס הרים ששם צריך יכולות התנהגות של הרכב וכמובן יכולות ניהוג איכותיות, מדובר על כביש מהיר עם רכב מודרני.

אני מסכים עם הטענה לגבי רכב מודרני. בבעלותינו VW בורה 1.6 שנועלת Conti premium contact 2(רכב מודרני עם צמיגים "סבירים") ויצא לי לא פעם ולא פעמיים לנסוע ב-180 קמ"ש. מצטער על זה? ממש ממש לא. עשיתי את זה בכביש רחב, מודרני כשהמצב בסביבה התאים. החבר'ה שהיו איתי ברכב אפילו לא שמו לב שאנחנו נוסעים במהירות כזו. לא פעם כשאני נוסע עם חברים/בנות הם מופתעים לגלות שהמהירות שבה אנחנו נוסעים היא כפולה מהמותרת או מתקרבת לזה. ההרגשה היא של שיוט.

אבל ההבדל פה שעל כביש רטוב זה מסוכן. גם כביש ישר ללא עיקולים. הצטברות של מים על הכביש מביאות לפחות אחיזה מאשר על כביש יבש. שלא נדבר בכלל על הרוחות שהיו בימים האחרונים שבנסיעה של 80 קמ"ש אשדוד - אשקלון 21:00 בערב אני מרגיש פשוט שהרכב זז הצידה מהרוח. מבחינתי במזג אוויר כזה, המהירות המירבית היא 100 קמ"ש(זה לפי ההרגשה האישית שלי שאני מרגיש שזה בסדר לנסוע במהירות כזו בתנאים הספציפיים האלו).

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שרשור שלם על שאלת מיליון הדולר - האם הגיוני שמאזדה 3 מגיעה ל-200 קמ"ש.

ונסיים בקטע משיר מוכר:

johnny la gente esta muy loca, what the fuck?!

פורסם

התגובות שלכם מדהימות אותי.

על הבחור ההוא שנסע 260קמ"ש ב ב.מ.וו בכביש החוף הגנתם "אבל איך זה ששוטר שנסע באותה מהירות לא שפטו" וכדומה, אבל ברגע שזה מאזדה 3 שנסע 200קמ"ש אז ישר "עבריין תנועה" "איך הרכב הזה מגיעה ל 200" ובטח ובטח שמגיעה לו כלא. כמו שאמר GOLF למעלה what the fuck? אתם באמת חושבים שמגיע לו כלא? מילא קנס ושלילה אבל מעצר בפועל? צביעות אמרו כבר?

ולא אני לא נוהג במאזדה 3 ואני גם לא מחבב אותן (יש יותר מידי כאלה בכביש).

פורסם

אם זה הממל"ז החדש, אזי המעצר הוא לצורך ההודאה של הנהג.

ההודאה שלו ושל עוד עשרות טיפשים, יפטרו את המשטרה מלהוכיח את אמינותו.

עשרות הרשעות הינן הוכחה ראויה לתקינות המכשיר.

כך היה בדבורה, וכך גם הפעם כנראה.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

Skwee, על אותו משקל, מה היו התגובות אם הכתבה הייתה על נהג איבד שליטה ב 200 קמש ופגע ברכב נוסע, 5 נהרגו.

אני מאמין שהתגובות של האנשים פה היו שונות לגמרי..

הכביש הוא לא מסלול וכמות ההפתעות בדרך עצומה.

200 קמש היא בשום מצב לא מהירות שמתאימה לכבישי ארצונו, בגלל התשתית, החוקים ותרבות הנהיגה.

פורסם

מבלי להצטדק, בתור אחד שנסע 200 קמ"ש על כבישי ארצנו, בהחלט יש מקרים מסוימים מאוד שהדבר אפשרי ללא סכנה מיוחדת. כבישים מסוימים שהם רחבים, מוארים וישרים כמו כביש 6 בשעות הלילה, או קטעים ספציפיים בכבישים יחסית ריקים בדרום או מזרח הארץ. במרבית המכוניות מספיק גם שיפוע לא ארוך מדי כמו זה שיש בירידות מירושלים, בשביל להגיע לכזו מהירות מבלי להסתכן יותר מדי - כל עוד אין מכוניות אחרות מסביב, כמובן.

ועכשיו נזכרתי שבצעירותי ניסיתי לעשות 200 קמ"ש בטויוטה יאריס (1.3 אוטומטית) בשביל לבדוק אם הצג הדיגיטלי יציג את הספרה 2. בעזרת ירידה לא ארוכה מדי הגעתי ל-195. כנראה שלעולם לא אדע :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

yaba

לא הבנת את הנקודה שניסיתי להבהיר.

באותו שירשור, צעיר שנהג בקלות ראש ב260קמ"ש נשפט בגלל סרטון שהעלה לפייסבוק. התגובות שקיבל אותו שירשור היו בסנגון של "זה לא פאייר\נכון שאדם פרטי שנוהג במהירות כזאת ומעלה את הסרטון לפייסבוק נשפט לעומת מקרה אחר בו רואים שוטר שנוסע במהירות דומה לזאת לא נשפט כי לא ניתן להרשיע על פי צילום".

פה אנחנו רואים אדם אחר שנתפס (על פי מה שהבנתי) על ידי מכשיר שאין לו תקינה כרגע, ובודדים העלו את זה, כל השאר חושבים שמגיעה לו ולא רק קנס ושלילה אלה גם מעצר בפועל.

ולא לא מעניין אותי מה היו התגובות "אם והיה כך וכך". היה מה שהיה, אחד נסע 260 בב.מ.וו קיבל שלילה והתגובות היו יותר תגובות הגנה, לעומת אחד שנסע 200 במאזדה וקיבל מאסר והתגובות הן תגובות של "מגיעה לו" ו"איך רכב כזה מגיעה ל 200".

את המסקנות תסיק לבד.

פורסם

גם אחרי התגובה האחרונה שלך לא הבנתי מה אתה אומר בזה.

אני אישית לא מדסר על התיקנה של המכשיר ועל הדרך בה פועלת משטרת המערב הפרוע.

לדעתי, שום כביש בארץ לא בנוי לנסיעות של 200 קמש ולו רק בגלל תרבות הנהיגה. כשנהגים מרשים לעצמם לנסוע איך שבא להם והם במהירות קטנה בהרבה משלך, לא תהיה אפשרות להגיב בזמן.

את זה ניתן לראות גם בפורום מכמה הודעות של אנשים שאומרים שכמעט כל יום הם נכנסים למצב של צורך להתחמק מתאונה.

פורסם

לא יודע למה כולם פה מתפלאים שמאזדה מנוע 2.0 מגיע ל200 קמ"ש.

אני אישית עם טויוטה קורולה 2008 הגעתי ל200 קמ"ש בכביש 5 ,ודבר אחד אני יכול להגיד ,הכביש לא בנוי למהירות כזאת ,קופצני ברמות מפחידות.

לא מכיר את כביש 7 ,אבל גם בכבישי איילון ו5 ,שאני נוסע 180 אני צריך לזגזג בין מכוניות בחלק מהמקרים ,ואני לא רואה פה שום סכנה,אני דרוך מאוד ומוכן לכל דבר בכביש . כמובן שעכשיו כבר הפסקתי להגיע למהירויות האלה כי כל עניין המצלמות החדשות פשוט מפחיד אותי יותר מהמוות .

פורסם

לא מכיר את כביש 7 ,אבל גם בכבישי איילון ו5 ,שאני נוסע 180 אני צריך לזגזג בין מכוניות בחלק מהמקרים ,ואני לא רואה פה שום סכנה,אני דרוך מאוד ומוכן לכל דבר בכביש . כמובן שעכשיו כבר הפסקתי להגיע למהירויות האלה כי כל עניין המצלמות החדשות פשוט מפחיד אותי יותר מהמוות .

נו, לפחות משהו אחד טוב יצא מהן.:roll:

אתה דרוך ומוכן לכל דבר ובגלל זה לזגזג בין מכוניות ב-180 קמ"ש זה לא מסוכן?!

לזגזג (כלומר, לבצע עקיפות תכופות מימין בתנועה ערה) כאשר אתה במהירות שה-רבה יותר גבוהה ממהירות התנועה - זה מסוכן.

לזגזג זה הרבה יותר מסוכן מלנהוג על 200 בכביש ריק, אבל גם על 180 וגם לזגזג... זה כבר ממש מסוכן.

אבל אני מבין שאתה "דרוך ומוכן לכל דבר בכביש", אז אולי תספר מה ההכשרה המיוחדת שלך בנהיגה, שהופכת את העובדה שאתה דרוך ומוכן למיוחדת כל כך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
yaba

לא הבנת את הנקודה שניסיתי להבהיר.

באותו שירשור, צעיר שנהג בקלות ראש ב260קמ"ש נשפט בגלל סרטון שהעלה לפייסבוק. התגובות שקיבל אותו שירשור היו בסנגון של "זה לא פאייר\נכון שאדם פרטי שנוהג במהירות כזאת ומעלה את הסרטון לפייסבוק נשפט לעומת מקרה אחר בו רואים שוטר שנוסע במהירות דומה לזאת לא נשפט כי לא ניתן להרשיע על פי צילום".

פה אנחנו רואים אדם אחר שנתפס (על פי מה שהבנתי) על ידי מכשיר שאין לו תקינה כרגע, ובודדים העלו את זה, כל השאר חושבים שמגיעה לו ולא רק קנס ושלילה אלה גם מעצר בפועל.

ולא לא מעניין אותי מה היו התגובות "אם והיה כך וכך". היה מה שהיה, אחד נסע 260 בב.מ.וו קיבל שלילה והתגובות היו יותר תגובות הגנה, לעומת אחד שנסע 200 במאזדה וקיבל מאסר והתגובות הן תגובות של "מגיעה לו" ו"איך רכב כזה מגיעה ל 200".

את המסקנות תסיק לבד.

הוא לא קיבל מאסר.

המשטרה השתמשה בסמכות שנתנה לה בעיקר לצורך חקירה כדי לצרכי יחסי ציבור , וזה מפחיד הרבה יותר.

פורסם

חגי, 180 קטן על הרבה רכבים היום, אבל בתוך תנועה ערה זה בלאגן. דרוך ככל שתהיה, אתה לא יכול לצפות הכל ואף אחד מהנהגים האחרים לא יצפה למישהו שנוסע 60-80 קמ"ש יותר ממנו.

לזגזג במצב כזה, זה באמת חוסר אחריות.

Skwee,

אני לא ממש מבין מה אתה מנסה להגיד. את הבחור בבמוו קטלו כאן לא בגלל המהירות שהגיע אליה, אלא בגלל ההתנהגות שלו תו"כ (לנהוג בלי ידיים על 260??).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

חברים,

לכל מי שספר שניות עד שהרכב נעצר ע"י שוטר שמזנק מתוך הניידת,

לכל מי שכבר בנה קו הגנה שמתבסס על חוסר אמינותו של ממל"ז החדש (או הישן).

זה לא ממל"ז חדש, גם לא ישן.

זאת דבורה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חברים,

לכל מי שספר שניות עד שהרכב נעצר ע"י שוטר שמזנק מתוך הניידת,

לכל מי שכבר בנה קו הגנה שמתבסס על חוסר אמינותו של ממל"ז החדש (או הישן).

זה לא ממל"ז חדש, גם לא ישן.

זאת דבורה .

מצ"ב קישור לדף פייסבוק של מתנ"א

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.277260575675340.63418.101236166611116&type=1

תמונה רשמית מראה ממל"ז.

מאיפה המידע על דבורה?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כלא על כל מהירות מופרזת? לאן אתם רוצים לקחת את המדינה הזאת? למשטר הנאצי?

כלא לנהג שיכור - כן

כלא לנהג שנתפס עובר מנתיב 1 ל- 4 מבלי לחשוב פעמיים ובתוך תנועה - אפשר לשקול

כלא לפגע וברח - לא רק כלא, גם לשלול כל יכול להביא עורך דין

כלא לנהג מסוכן שדופק צלחות בכביש עירוני (לא בחנייה) - כן כן

כלא על נהיגה מהירה במיוחד 180+ כשיש המון תנועה סביבך - כן

סתם כלא על כל מהירות מופרזת? 250 בכביש 6 כשהוא ריק - למה כלא?

וואלה המקרה עם ה-BMW שכמה ערסים נהגו על 260 קמ"ש וניתפסו דרך הפייסבוק - זה בזיון שבזה המשטרה עוסקת.

ועדיין אני ממשמרוצה שתפסו ערסים, כי אני שונא כאלו בבונים.

בחו"ל אנשים נוהגים 300+ ומעלים גם צילומי פנים לרשת - מישהו מחפש אותם? באיזו זכות?

רק שתדאו:

משטר יותר קשוח לא יעשה יותר טוב במדינה הזאת, יש להעיף את כל המשאבים שיש למשטרה ולתת לחינוך.

אנשים יכול לנהוג 200על מבלי להרוג איש:

א. הם ילמדו לא להוריד ידיים מההגה (כמו הבבונים)

ב. הולכי הרגל צריכים ללמוד שאין להם מה להסתובב בהרגשת ביטחון יתרה בכבישים

ג. רוכבי האופניים צריכים להפסיק לרכב בכבישים מפותלים ומסוכנים, עד שיהיו תשתיות תואמות.

סליחה על החפירה.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...