Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חסיד של המשטרה ודרכיה אבל,

נהג שנוסע במהירות כמעט כפולה מהמהירות הממוצעת בכביש, בכביש רטוב, כאשר הנהגים אצלינו לא בדיוק שומרים על שאר החוקים(כמו שמירה על הנתיב הימני), נראה לי מאוד מסוכן.

זה אומר שככל הנראה הוא היה צריך לזגזג בין המכוניות ובכביש רטוב, ב 200 קמש, זה מסוכן.

אם הוא היה צריך להתחמק ממפגע על הכביש, זה בטוח היה נגמר במוות.

חוץ מזה, מעניין איזה צמיגים היו מותקנים אצלו על הרכב. אם הקוד מהירות שלהם היה מוגבל ל 190- 200 קמש, זה באמת היה יכול להגמר באסון.

יש לעבוד לפי ההגיון של המשטרה ויש להיות הגיוני.

ובכללי, נראה לי שהוא הולך לצאת מזה מאוד בקלות, כי נתפס בממלז החדש. רק שבוע שעבר קראתי שעובדים על להעביר אותו תקנה, מה שאומר שהוא עדין לא אמור להיות קביל בבית המשפט.

וזה רק גורם לי להתחייס למשטרה כחבורה של לייצנים שעושים בדיחה מהתפקיד שלהם.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מאמין שמזדה מגיעה למהירויות כאלו , ואם כן הדבר , מה שחמור כאן , וכך אני רואה את זה ,הוא

שאם היה מדובר ברכב המיועד למהירויות כאלו , עוד ניחא , אבל רכב משפחתי כזה פשוט יכל להגמר באסון.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

למה לא מאמינים שמאזדה 2.0 יכולה להגיע למהירות כזאת? כבר הגעתי עם הונדה סיויק למהירות שכזאת בעבר, לא שאני אחזור על זה אי פעם עם הכבישים של ארצנו שמכבר הפכו למטחנת כסף משומנת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
לא מאמין שמזדה מגיעה למהירויות כאלו , ואם כן הדבר , מה שחמור כאן , וכך אני רואה את זה ,הוא

שאם היה מדובר ברכב המיועד למהירויות כאלו , עוד ניחא , אבל רכב משפחתי כזה פשוט יכל להגמר באסון.

אם משתמש אחר היה כותב את הדברים האלה - ניחא. דווקא כשאתה, שאם לשפוט לפי הסמלון, מחזיק ברכב ספורטיבי וכנראה גם יודע דבר או שניים על מהירות, כותב כזה דבר, זה במקרה הטוב מעורר תמיהה.

מדוע לשיטתך מאזדה 3 אינה מיועדת להגיע למהירויות כאלה? אם מדובר כאן בסכנה שהיצרן לא נתן עליה את הדעת, הרי שהדרך להגשת תביעה נגדו (וגם זכייה בה) סלולה ופתוחה יותר מאי פעם. לא מוזר בעיניך שאיש טרם עשה זאת עד כה?

מעניין לערוך סקר קטן בין המגיבים שגינו את אותו נהג: כמה מכם אי פעם נהגו במהירות 200 קמ"ש וצפונה?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

והנה השאלה הנדרשת שמפתיע אותי שעוד לא עלתה- מה הסיפור של הלייזר החדש הזה והאם ולנטיין קולט אותו?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני לא חסיד של המשטרה ודרכיה אבל,

נהג שנוסע במהירות כמעט כפולה מהמהירות הממוצעת בכביש, בכביש רטוב, כאשר הנהגים אצלינו לא בדיוק שומרים על שאר החוקים(כמו שמירה על הנתיב הימני), נראה לי מאוד מסוכן.

זה אומר שככל הנראה הוא היה צריך לזגזג בין המכוניות ובכביש רטוב, ב 200 קמש, זה מסוכן.

אם הוא היה צריך להתחמק ממפגע על הכביש, זה בטוח היה נגמר במוות.

חוץ מזה, מעניין איזה צמיגים היו מותקנים אצלו על הרכב. אם הקוד מהירות שלהם היה מוגבל ל 190- 200 קמש, זה באמת היה יכול להגמר באסון.

יש לעבוד לפי ההגיון של המשטרה ויש להיות הגיוני.

ובכללי, נראה לי שהוא הולך לצאת מזה מאוד בקלות, כי נתפס בממלז החדש. רק שבוע שעבר קראתי שעובדים על להעביר אותו תקנה, מה שאומר שהוא עדין לא אמור להיות קביל בבית המשפט.

וזה רק גורם לי להתחייס למשטרה כחבורה של לייצנים שעושים בדיחה מהתפקיד שלהם.

מדהים איזה "השלמת פרטים" עשית.

מי אמר שהכביש היה רטוב?

מי אמר שהנהג זיגזג?

מי אמר שהיו הרבה מכוניות על הכביש? (להזכירך, מדובר בערב שבת...כלומר כבישים יחסית ריקים)

קח בחשבון שהתחמקות כושלת ממכשול על 120 קמ"ש תביא לתוצאה דומה מהתחמקות על 200 קמ"ש וגם הסיכוי לצלוח את ההתחמקות די דומה.

צמיגים? מדובר ברכב שמותאם למהירות הזאת ויש סיכוי טוב שהצמיגים בו מקוריים ולכן בעלי סיווג מהירות מתאים.

ברור שנהיגה ב- 200 קמ"ש היא מסוכנת מנהיגה ב- 100 קמ"ש. גם כשנהגתי בעצמי (מחוץ לגבולות ישראל) במהירות כזו היה ברור לי שזה מסוכן, אבל יחד עם זאת ברור לי שיש עבירות תנועה מסוכנות הרבה יותר שפוטנציאל התאונה בהן גבוה הרבה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מצחיק שיש כאן אנשים שמגנים את המעשה בגלל שהוא מסוכן בלי קשר לכלום, ואנשים שמתפלאים שהמכונית בכלל מגיעה לכאלו מהירויות. כמובן שהיא מגיעה (מספיק שיפוע קל בכביש בשביל להוסיף לא מעט קמ"שים למהירות המירבית) וכמובן שהמעשה מסוכן - אבל כתלות בנסיבות. אם הוא בוצע כשאין תנועה נוספת באותו הקטע, בכביש ישר ועם ראות טובה קדימה, אז הסכנה מוגבלת אך ורק ליושבי הרכב. וגם זה באופן יחסי - אם הנהג מנוסה וזהיר, הסכנה יורדת מאוד. ואת זה אני אומר בתור אחד שנסע עשרות פעמים בחייו במהירויות הללו.

אגב, שוב בתור נהג שנסע במהירויות הללו בעבר - לא ניתן לזגזג בין תנועה במהירות כזו. זה מתכון לתאונה. גם לבצע את זה בזמן שיורד גשם זה חצי התאבדות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מעניין לערוך סקר קטן בין המגיבים שגינו את אותו נהג: כמה מכם אי פעם נהגו במהירות 200 קמ"ש וצפונה?

אני לא אחד מאלה שגינו את הבחור, אבל כנראה שבסקר הזה רוב הפורום יכתוב שהוא לפחות ניסה להגיע לשם :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ברווז

תחביב.

כרגיל שטיפת מוח מצליחה לבסוף.

מהירות גבוהה הורגת יותר מאשר מהירות נמוכה . בתאונה במהירות גבוהה תהיה מת קשה במהירות נמוכה תהיה מת קל/נכה.

מעדיף לכן מהירות גבוהה, אבל...

שתהיה מותאמת לתנאי הדרך. למה ? כי מת לחיות. החיים יפים!!

את ההתאמה עושה כל נהג לעצמו , לפי הרכב בו הוא נוהג , מצב הכביש , מצב התנועה , מזג האויר ומצבו הפיסי של הנהג , עייף, עירני וכו'.

החוק הוא "המלצה" והעובר על החוק צריך לדעת ויודע כי אם ייתפס ייענש.

אבל אם להיתפס אני רוצה שזה ייעשה במכשיר מדידה אמין ומכוייל כדין , ולא בשיטת הפרטצ'יה הנהוגה כאן.

ולמה עומד השוטר כאן בכביש 7 ולא בנס הרים או באיזה כביש גלילי נידח ? כי כאן הכביש מאפשר לפתח מהירות גבוהה ואפשר למלא את הפנקס בדוחות..

קשור משהו לבטיחות, כלום!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מדהים איזה "השלמת פרטים" עשית.

מי אמר שהכביש היה רטוב?

צודק, הכביש לא נראה רטוב, טעות שלי. התבלבלתי בגלל אחת התגובות שקראתי.

מי אמר שהנהג זיגזג?

אני לא אומר מה הוא עשה. אני אומר שיכולה להיות סבירות גבוהה שיקרה בכביש ציבורי כשהוא נוסע במהירות כפולה מהמהירות הממוצעת בכביש. מספיק שפתאום יהיו שתי מכוניות שאחת נוסע משמאל ואחת מימין, הוא יצטרך לעבור בין נתיבים - לזגזג.

מי אמר שהיו הרבה מכוניות על הכביש? (להזכירך, מדובר בערב שבת...כלומר כבישים יחסית ריקים)

במהירות כזאת זה לא משנה אם היו הרבה או מעט, יש מכוניות על הכביש שמופיעות לפעמים גם בהפתעה, עם תאורה גרועה או בכלל כאלה שהחליטו לעצור בצד ואז להמשיך לנסוע ושכחו אורות דרך או משהו בסגנון.

קח בחשבון שהתחמקות כושלת ממכשול על 120 קמ"ש תביא לתוצאה דומה מהתחמקות על 200 קמ"ש וגם הסיכוי לצלוח את ההתחמקות די דומה.

אבל התחמקות ב 120 לא כושלת, ב 200 תהיה כושלת.

חוץ מזה שב 200 יכולות להיות תוצאות הרבה יותר חמורות כי יש הרבה יותר אנרגיה.

צמיגים? מדובר ברכב שמותאם למהירות הזאת ויש סיכוי טוב שהצמיגים בו מקוריים ולכן בעלי סיווג מהירות מתאים.

עניין הצמיגים סתם עניין אותי. לא חסרות בארץ מכוניות(גם עם מנועים מכובדים) שנוסעות על צמיגי מינג לינג.

ברור שנהיגה ב- 200 קמ"ש היא מסוכנת מנהיגה ב- 100 קמ"ש. גם כשנהגתי בעצמי (מחוץ לגבולות ישראל) במהירות כזו היה ברור לי שזה מסוכן, אבל יחד עם זאת ברור לי שיש עבירות תנועה מסוכנות הרבה יותר שפוטנציאל התאונה בהן גבוה הרבה יותר.

יש הבדל בין נהג ש נוסע 140 לנהג שנוסע 200. לאו דווקא בגלל שהוא נוסע 200, אלא בגלל שכל השאר נוסעים 100. זאת הסיבה שלדעתי זה חמור. זה לא עבירת מהירות, אלא נהיגה שלא בתנאי הדרך.

כמו שאם אתה נוסע בכביש צר עם מכוניות משני הצדדים, אתה לא תיסע 50, רק משום שמותר 50(אני מקווה).

כשכולם נוסעים 100 ואתה 200, בעייתי מאוד לצפות מה יעשה רכב שתעבור על פניו, מכשול בכביש שהיית ניצל ממנו ב 100 או הפתעות אחרות.

וזה שיש עבירות חמורות נוספות, לא אומר שעל עבירות אחרות צריך לוותר. זאת בעיה אחרת לגמרי..

לא חושב שזאת עבירת מהירות, זאת נהיגה בקלות דעת/ פרעות או משהו כזה.

פורסם
ברווז

תחביב.

כרגיל שטיפת מוח מצליחה לבסוף.

מהירות גבוהה הורגת יותר מאשר מהירות נמוכה . בתאונה במהירות גבוהה תהיה מת קשה במהירות נמוכה תהיה מת קל/נכה.

מעדיף לכן מהירות גבוהה, אבל...

שתהיה מותאמת לתנאי הדרך. למה ? כי מת לחיות. החיים יפים!!

את ההתאמה עושה כל נהג לעצמו , לפי הרכב בו הוא נוהג , מצב הכביש , מצב התנועה , מזג האויר ומצבו הפיסי של הנהג , עייף, עירני וכו'.

החוק הוא "המלצה" והעובר על החוק צריך לדעת ויודע כי אם ייתפס ייענש.

אבל אם להיתפס אני רוצה שזה ייעשה במכשיר מדידה אמין ומכוייל כדין , ולא בשיטת הפרטצ'יה הנהוגה כאן.

ולמה עומד השוטר כאן בכביש 7 ולא בנס הרים או באיזה כביש גלילי נידח ? כי כאן הכביש מאפשר לפתח מהירות גבוהה ואפשר למלא את הפנקס בדוחות..

קשור משהו לבטיחות, כלום!!

:mm_yeah:

רק עזוב את נס הרים...הרבה זמן לא הייתי שם :|

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש הבדל בין נהג ש נוסע 140 לנהג שנוסע 200. לאו דווקא בגלל שהוא נוסע 200, אלא בגלל שכל השאר נוסעים 100. זאת הסיבה שלדעתי זה חמור. זה לא עבירת מהירות, אלא נהיגה שלא בתנאי הדרך.

כמו שאם אתה נוסע בכביש צר עם מכוניות משני הצדדים, אתה לא תיסע 50, רק משום שמותר 50(אני מקווה).

כשכולם נוסעים 100 ואתה 200, בעייתי מאוד לצפות מה יעשה רכב שתעבור על פניו, מכשול בכביש שהיית ניצל ממנו ב 100 או הפתעות אחרות.

וזה שיש עבירות חמורות נוספות, לא אומר שעל עבירות אחרות צריך לוותר. זאת בעיה אחרת לגמרי..

לא חושב שזאת עבירת מהירות, זאת נהיגה בקלות דעת/ פרעות או משהו כזה.

האמת שאני מסכים איתך בגדול, רק לא מסכים עם ה"הזדעזעות" שחלק מהמגיבים פה מגלים מעבירת המהירות הזאת.

מצטער, אני יותר מזועזע מנהג הסעות עם 15 נוסעים שחותך 4 נתיבים + אי תנועה צבוע ב- 80 קמ"ש רק כי הוא פיספס את היציאה שלו מהכביש המהיר (סתם סיפור מיום חמישי האחרון בבוקר במחלף השבעה).

פורסם
אני לא אחד מאלה שגינו את הבחור, אבל כנראה שבסקר הזה רוב הפורום יכתוב שהוא לפחות ניסה להגיע לשם :lol:

אני חושב שכל ילד שניגמר לו המלווה, חווה את הנסיון הזה לפחות מספר פעמים.

לצערי,את חלקם אפשר לראות מככבים בחדשות לפחות פעמיים בשבוע.

פורסם

נסיעה באותו קטע כביש ב55 קמ"ש מסוכנת הרבה יותר. למה אף אחד לא קורא לכל העברייני תנועה האיטיים האלה רוצחים?

ממתי פורום של חובבי נהיגה מגנה נהיגה במהירות גבוהה? ועוד באיזו חריפות, אפשר לחשוב שכותבים כאן מריה הקדושה ושות'.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...