Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוטה להאמין לנתוני הממל"ז.

לפי carfolio, המהירות המרבית של מאזדה 3 2000 סמ"ק היא 210 קמ"ש.

הכביש חדש יחסית ואיכותי.

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי המפרט באתר דלק מוטורס: מאזדה 3, מנוע 2.0, מהירות מקסימלית: " 200 קמ"ש ".

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

מה הפליאה?גם אם כתוב בנתוני יצרן שהיא מגיעה ל170 קמ״ש מספיק שיפוע קל בכביש כדי לסגור את הפער הזה.

בכל מקרה,ממש גאונות לנסוע במהירות כזו בכביש גשום,ועוד יותר גאונות לעשות את זה בכביש שאפשר להיתפס בו.

אני שמח שהוא לא היה מספיק חכם כדי לא להיתפס,כי כנראה שהוא לא מספיק חכם כדי לנהוג במהירויות כאלה.

איזו פילוסופיה,נשבע שאם היה אפשר לתת כאן LIKE,הייתי נותן אחד לעצמי.

פורסם

אני מקווה שהוא יזוכה והמשטרה תנזף בהתאם.

בחוק מצוין במפורש כי המעצר יהיה בעבירה בת מעצר , כשמטרת המעצר הוא לצורכי חקירה.

מישהו במשטרה קצת ירד מהפסים.

פורסם

מאזדה 3 החדשה 1.6, לא עוברת את 180 קמ"ש, אז עם מנוע 2.0 הגיוני שתעבור את ה-200 אפילו יותר כי הגיר שם הוא 5 הילוכים ולא 4

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
אני מקווה שהוא יזוכה והמשטרה תנזף בהתאם.

בחוק מצוין במפורש כי המעצר יהיה בעבירה בת מעצר , כשמטרת המעצר הוא לצורכי חקירה.

מישהו במשטרה קצת ירד מהפסים.

ב 200 קמ"ש ובמרחק שהוא נלכד תוך 3 שניות הוא עובר את השוטרים. גם אם מדובר בשוטר אתלט אין שום דרך שבעולם שהוא יספיק לקלוט את המהירות, לקפוץ לאמצע הכביש ולהספיקלעצור אותו אז בטח תקעו לו גם אי ציות לשוטר, ניסיון לברוח וכו'.

בלי קשר, מי שנוסע בכזה מזג אויר במהירות כזו בכביש ציבורי הוא רוצח. לא מדובר על מהירות מופרזת בגדר הסביר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פששש

הממל"ז החדש בפעולה עוד בטרם הסתיימו הליכי התקינה שלו. כך לפחות לפי מידע שסופק רק לפני ימים מספר.

טוב די צפוי , ועבודה לעורכי הדין.

פקודת התעבורה קובעת כי יוטל עונש מאסר עד שנתיים למי שלא ציית להוראות הפקודה סעיף 62 ולמי שלא ציית להוראות התקנות , סעיף 68 לפקודה.

מכאן שמדובר בעבירות עוון ולא חטא ולכן גם ניתן לעצור חשוד.

ומכיוון שלפחות לפי הכתבה המשטרה מבקשת להגיש נגדו כתב אישום ולהביאו למשפט כבר ביום א' ( דהיינו היום )ויש לה חשד סביר שהנהג לא יגיע למשפט, אז יש עילה למעצר של 24 שעות שבמהלכן הוא מובא לפני שופט.

אולי דרך נוספת "טובה " למיגור תופעת הנהיגה במהירות מופרזת.

מאיפוא הבאתם את הנתון שהוא נעצר תוך 3 שניות מרגע הקריאה , רק לכם הפתרונים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם הוא נתפס באקדח החדש שעדיין אין לו תקינה ואין לו "אישור" עם עו"ד טוב הוא יוכל לצאת מזה

בתואנה שהמכשיר עדיין ניסיוני..... LOL

קובי

:-)

פורסם

ישה, 3 שניות הם קיבלו בתור הזמן שלוקח לעבור 180 מטר במהירות 200 קמ"ש.

קחו שני דברים בחשבון, חישוב זמן עצירה הוא לא "לחלק דרך במהירות" וחוץ מזה אף אחד לא אומר לנו שהוא בלם לשוטר על כף הרגל, הוא כנראה הגיע לעצירה כמה עשרות מטרים אחריו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

פעם כשהייתי בן 18 ואידיוט, נסעתי על 140 בגשם ברכב הרבה יותר יציב ממאזדה 3, וכיום אני מסתכל אחורה ומזדעזע מכמה שזה היה דבילי.

באופן כללי לא הייתי אומר יותר מדי אבל עם מזג האוויר הזה זה באמת גובל בפשע לנסוע ככה.

פורסם

יוסי, רואים שלא גדלת בארץ.

כשאני הייתי בגיל הזה נסענו הרבה יותר מהר כי חיינו בתפיסה שלנו כלום לא יכול לקרות (השפעות השירות הצבאי בעיקר). אז להורים שלי היתה 505 מנוע 2 ליטר ידנית שנסעה מהר מאוד אבל כשהייתי בן 19 הם החליפו ללנציה פריזמה 1.6 ליטר מוזרקת ושם כבר בכלל הגעתי למהירויות שאפילו היום כשאני הרבה יותר מנוסה אני לא חולם על להגיע אליהן בכביש (180 בכביש גהה בין ראשון למורשה זו לא מהירות סבירה בשום שעה).

ההבדל הוא שאנחנו התבגרנו מאז ונחתנו לעולם המציאות ואותו בחור לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קראתי את הכתבה והדבר היחיד שחשבתי עליו זה על איך נהיים הורים בגיל 22...עברתי את הגיל הזה לפני כמה שנים ואני עדיין לא מרגיש מוכן:).

אני כבר בן 31, ורק עכשיו התחלתי לחשוב על זה...:cry:

פששש

הממל"ז החדש בפעולה עוד בטרם הסתיימו הליכי התקינה שלו. כך לפחות לפי מידע שסופק רק לפני ימים מספר.

טוב די צפוי , ועבודה לעורכי הדין.

פקודת התעבורה קובעת כי יוטל עונש מאסר עד שנתיים למי שלא ציית להוראות הפקודה סעיף 62 ולמי שלא ציית להוראות התקנות , סעיף 68 לפקודה.

מכאן שמדובר בעבירות עוון ולא חטא ולכן גם ניתן לעצור חשוד.

ומכיוון שלפחות לפי הכתבה המשטרה מבקשת להגיש נגדו כתב אישום ולהביאו למשפט כבר ביום א' ( דהיינו היום )ויש לה חשד סביר שהנהג לא יגיע למשפט, אז יש עילה למעצר של 24 שעות שבמהלכן הוא מובא לפני שופט.

אולי דרך נוספת "טובה " למיגור תופעת הנהיגה במהירות מופרזת.

מאיפוא הבאתם את הנתון שהוא נעצר תוך 3 שניות מרגע הקריאה , רק לכם הפתרונים.

ישה, תמיד תענוג לקרוא את התגובות הענייניות שלך וציטוטים של החוק (לא נאמר בציניות אלא ברצינות). אני שואל את עצמי (ואותך...): מאיפה כל הידע הזה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...