Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האמת שאני מסכים איתך בגדול, רק לא מסכים עם ה"הזדעזעות" שחלק מהמגיבים פה מגלים מעבירת המהירות הזאת.

מצטער, אני יותר מזועזע מנהג הסעות עם 15 נוסעים שחותך 4 נתיבים + אי תנועה צבוע ב- 80 קמ"ש רק כי הוא פיספס את היציאה שלו מהכביש המהיר (סתם סיפור מיום חמישי האחרון בבוקר במחלף השבעה).

ומהצד השני מגיעה "התרעמות" על זה שזה נחשב לעבירה.

נהג שלא מסתכל קצת מעבר למה הבעיה פה, חוץ מהעבירת מהירות...

יש עבירות שאולי ברמה הכללית נראות לא מסוכנות במיוחד, אבל במקרים מסויימים יכולות להיות מסוכנות מאוד.

כנראה לא סתם יש חוק לגביהן(אם כי לא תמיד אופטימלי).

להזדעזע זה חלק מהאופי הישראלי, לזרוק כמה מילים על כמה חרא וקשה ולהמשיך לספוג.

ולפי ה"אני יותר מזועזע...", זה אומר שגם מזה אתה אמור להיות מזועזע ברמה כלשהי.

פורסם

אני ממש לא מזועזע מנהג שנתפס על 200 קמ"ש כביש סלול היטב בשעה דלילת תנועה וברכב מודרני עם שלל בקרות ומערכות בטיחות. נהגי מוניות השירות ברח' ז'בוטינסקי פ"ת מזעזעים ומרגיזים אותי בוקר בוקר הרבה יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא רואה שום בעיה לנסוע מעל המהירות המותרת אבל בכבישים שמותאים לכך, על רוב הכבישים בישראל אני לא מוצא לנכון לעבור את המהירות המותרת.

באותוסטרדות בגרמניה, לא סתם המהירות שם גבוהה מאוד: המון נתיבים, ראות מעולה, כביש ישר נטו בלי עיקולים ובורות כמו אצלנו...

יש כבישים בישראל שבכיף אפשר לנסוע במהירויות גבוהות ללא סכנה...

סתם שאלה, איך הגעתם שהמאזדה היא 2.0 ליטר?

פורסם

כמות ההתחסדות בפורום הזה חוצה כל גבול, במיוחד שזה אמור להיות בית לחובבי רכב ונהיגה.

רוב הכבישים בארץ מתאימים לנסיעה במהירויות העולות בהרבה על המהירות המותרת בחוק. אין כל ספק שהנהג עבר על החוק ועל כן ייענש, אבל מכאן ועד להצהרות שהצדק נעשה ומגיע לו הדרך ארוכה.

בושה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כן, תכתבו "כשיש גשם לא נוסעים יותר ממאה קמ"ש" לגרמנים, נראה מה תהיה התגובה שלהם.

פעם אחורנה פרצה מלחמת העולם השנייה.

ולעניינו.

נהיגה ב200 קמ"ש היא עברה על החוק. נקודה. אם הלזירה אינה תקנית ועדיין נעצר הבן אדם ונשלח למעצר. "אבוי לנו", זה גרוע בכמה מונים, מכיוון שטכנית אין בסמכותם לעצור אותו על סמך המדידה הזו לבדה. נהג מהר? (מאוד) שיעקבו אותו, יבדקו רשיונות, יודיעו לו שירגע כי הוא נוהג בצורה שמסכנת אותו ואת יושבי הרכב וישחררו באזהרה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני לפעמים קורא כאן תגובות ולא מבין אם חלק מהמגיבים פה צבועים, מטומטמים, מתייפייפים או שילוב מיוחד של כל השלושה.

מה הבעיה לנסוע עם מאזדה 3\ טויוטה קורולה\ ב.מ.וו סדרה 5 או פולקסוואגן גולף במהירות 200 קמ״ש על כביש מהיר?

בהנחה והכביש איכותי (ומהתמונות הוא נראה בסדר גמור) והרכב עם צמיגים סבירים, מה הבעיה לעשות את זה ביום גשום?

זה כביש מהיר, כל עוד אין עיקולים חדים- על איזו אחיזה לעזעזאל אתם מדברים?

לא מדובר פה על ירידות סדום או נס הרים ששם צריך יכולות התנהגות של הרכב וכמובן יכולות ניהוג איכותיות, מדובר על כביש מהיר עם רכב מודרני.

הבחור שנעצר רק הוכיח את מה שכולנו ידענו- לא צריך להחזיק לגדוש או להחזיק רכב ספורטיבי כדי להגיע ל-200 על השעון בקו ישר (וכביש מהיר זה סוג של קו ישר לצורך העניין).

אז תעשו טובה כל אלה שמתהדרים ברכבים ספורטיביים בסמלון ונחרדים מהנהג הנורא שנעצר ו״כל הכבוד למשטרה״- פרסמו את הרכב הספורטיבי שלכם למכירה, יש מספיק אנשים שבאמת רוצים רכב ספורטיבי כדי לנצל אותו ולא יכולים לקנות חדש.

אתם תעשו להם טובה, ובפעם השנייה תעשו טובה לנו בכך שלפחות אם אתם כל כך מודים למשטרה על תפיסת עבריין כבד (שצריך לקבל כמה חודשי מאסר!!!)- תוצג לכם בסמלון איזו מאזדה 3.

עדיף מישהו שמחזיק רכב ספורטיבי ומנצל את יכולתיו ומעריך אותו מאשר אחד שמחזיק ברכב ספורטיבי ומנצל אותו אחרי נסיעה מטורפת של 90 קמ״ש בכביש המהיר ובסוף הנסיעה נשאר בחנייה לעשות ״אן אן אן״ ורעשים של מנוע...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מוזר למה מציינים איזה מנוע יש לרכב. למה בפורשה שעצרו על 200 קמ"ש (זוכרים?) לא אמרו איזה מנוע היה בפורשה? :shock:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כי את מי לעזאזל מעניין איזה מנוע יש לפורש(ה)? סתם רכב משעמם! :lol:

וברצינות, כי כולם יודעים שלפורש(ה) 200 קמ''ש לא מדגדגים וזה בכלל לא נדיר.

ובמאזדה זה שונה, גם כשציינו שהמנוע הוא 2.0, אנשים מתקשים להאמין שהיא מסוגלת להגיע למהירות כזאת.

אז תדמיין לך שהם היו כותבים רק ''נהג מסוג מאזדה 3''.

ואז כל התגובות היו: אבל המאזדה 3 שלי מהעבודה מסוגלת לסגור רק 180! איך 200?! :shock2:

פורסם

מעניין יהיה לשמוע את גזר הדין על ידי השופט,

ואת קו ההגנה של עורך הדין.

בכל זאת מכשיר חדש ונבחן על הנהגים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאזדה ספיריט 2005 נותנת בכביש 6 215 קמ"ש אמיתיים לא מוגבלת ולא נעליים, במפרט רכב רשום מוגבלת ל 185 קמ"ש, בבעלות חבר טוב שלי 2 כאלה 1, 2004 2, 2005 שתיהם נוסעות מעולה!!!

יש שיאמרו שאני עוד "ילד" אבל אני חושב ( בתנאי שלא ירד גשם) והכביש היה פתוח שזאת עבירה חמורה אבל לא ברמה של כלא, יש כבישים בעולם שנוסעים גם יותר מזה...

שיתפסו עברייני תנועה אמיתיים, כאלה שעושים כיכרות נגד כיוון התנועה שעוברים באדום מלא או משהו כזה, אותי בכל אופן נהגים כאלה מעצבנים הרבה יותר.

וכל אלה שיגידו שאני מופרע אני נוהג כחוק הכי מהר שהגעתי עם רכב זה 135 קמ"ש, פשוט לא מאמין שמהירות זה ה"מפתח" לכל התאונות דרכים היום

פורסם
פשוט לא מאמין שמהירות זה ה"מפתח" לכל התאונות דרכים היום

יש הבדל בין להגיד שזה ה"מפתח" לתאונות, לבין זה שהוא חלק ניכר מהתאונות בארץ.

• תוכן חדש...