Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה האקדח לייזר החדש? כבר בפעילות? השבוע רק היתה כתבה שבודקים ורוצים לקנות...

פורסם

כל הכבוד!!! נעצר ונכלא. על מהירויות כאלה זה מה שצריך לעשות, במיוחד בהתחשב בעובדה שהיה עם הבן שלו ברכב.

לא רק שסיכן את עצמו, את משתמשי הדרך, גם את בנו, וגם היווה דוגמא רעה. מגיע לו לשבת לפחות כמה חודשים בכלא.

פורסם

לא יאמן מזדה מגיעה ל200...

אבל עוד יותר מפחיד ומרתיע זה המצלמות האלה.:roll:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

זו לא מצלמה זה האקדח החדש,

על פי מה שכתוב, ועל פי התמונה שצרפו לשרשור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואני חשבתי שהממלז החדש רק בבדיקה ויקח עוד חצי שנה - שנה עד שיכנס לתוקף. נו שויין, העורך דין לעבודה.

אברה קדברה

פורסם
ואני חשבתי שהממלז החדש רק בבדיקה ויקח עוד חצי שנה - שנה עד שיכנס לתוקף. נו שויין, העורך דין לעבודה.

+1.

המשטרה שוב פעם עושה מה שעולה על רוחה.

פורסם

בדיחת המאה.

200 קמש ביום גשום עם מזדה. 3.

המעצר זה כנראה כדי לאיים עליו ולסחוט סוג של הודאה.

פורסם
מזה ה 1798 מטר הזה שרשום למעטה?

האם זה המרחק שממנו מזהה האקדח את המהירות?

179.2 מ' נשמע הגיוני

200 קמש במזדה 3 ועוד ביום כזה נשמע קצת פחות הגיוני...

פורסם

בנתונים הרשמיים מדובר על מהירות סופית של 19X קמ"ש, אם אני לא טועה.

קראתי את הכתבה והדבר היחיד שחשבתי עליו זה על איך נהיים הורים בגיל 22...עברתי את הגיל הזה לפני כמה שנים ואני עדיין לא מרגיש מוכן:).

בכל מקרה, מאוד מפתיע שהמכשיר מדד 200 קמ"ש.

• תוכן חדש...