Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שנה שעברה הייתי מבוטח בחברה גדולה דרך סוכן ביטוח מסויים, התשלומים על הפוליסה הסתיימו באפריל שנה שעברה.

בתחילת החודש אני מגלה בויזה שלי (אותה ויזה שהייתה מחויבת שנה שעברה) תשלום לחברת ביטוח שהייתי מבוטח בה, למרות שאין לי איתה שום קשר השנה, כי אני מבוטח דרך סוכן אחר שביטח את הרכב דרך חברת ביטוח אחרת לגמרי.

כמובן לאחר הגילוי הרמתי טלפון לסוכן הביטוח הנוכחי (מישהו אחר ולא אותו סוכן שנה שעברה) כדי לברר האם החיוב בא ממנו בטעות, כלומר האם הוא בטעות ביטח בחברת ביטוח הקודמת שהייתי מבוטח בה, ולאחר בדיקה מתברר שהחיוב לא בא ממנו.

כמובן שהתקשרתי לחברת אשראי, בוטלה ההוראת קבע של החברת ביטוח שהחליטה על דעת עצמה לגבות ממני כסף ללא הסכמתי וללא שום הודעה על הדבר, ונשלח בקשה בפקס לחברת האשראי להחזר התשלום שנגבה בגניבה (הם יעשו את תהליך הבירור מול החברת ביטוח).

השאלה שלי היא כזאת, האם מישהו נתקל בתופעה הזאת? זאת תופעה ידועה?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה כדי להיזהר בדברים האלה וטוב שראיתה את זה מוקדם מי יודע עוד כמה היו לוקחים לך.

אני בטוח שדבר כזה קרה לעוד כמה אנשים אבל לא כל אחד חושב לפרסם את זה.

פורסם

תופעה ידועה וחוקית.

עלייך להודיע לחברת הביטוח על סיום ההתקשרות ביניכם, לפני סיום תקופת ההתקשרות ע"פ החוזה. במידה ולא תעשה זאת, היא רשאית להמשיך לחייב אותך ולהמשיך כרגיל.

עצוב, אבל אמיתי.

פורסם

לא נשמע לי הגיוני.

אף פעם לא שמעתי על זה שחברת ביטוח יכולה לחדש לך אוטומטית את ביטוח הרכב, מבלי להודיע לך על חידוש הפוליסה, מחיר ותנאי הפוליסה, וחיוב כרטיס האשראי ללא שום הודעה. זה פשוט גניבה לכל דבר.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

חברת הביטוח צריכה להודיע לך כי הביטוח שלך עומד להסתיים , והאם רצונך בחידושו.

אתה מצידך אמור להודיע לה האם ברצונך לחדשו או לא.

האם לא קיבלת הודעה כזו מחברת הביטוח / סוכן הביטוח?

לפעמים עקב "תקלה תקשורתית " לא מבוצע ההליך וכדי של תישאר ללא ביטוח , נעשה חידוש אוטומטי .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא נשמע לי הגיוני.

אף פעם לא שמעתי על זה שחברת ביטוח יכולה לחדש לך אוטומטית את ביטוח הרכב, מבלי להודיע לך על חידוש הפוליסה, מחיר ותנאי הפוליסה, וחיוב כרטיס האשראי ללא שום הודעה. זה פשוט גניבה לכל דבר.

תקרא את ההודעה של ישה, מתחתייך.

במידה ואתה לא עונה למכתב, החברה יכולה לחייב אותך ולהמשיך הלאה.

אגב, התנאים והמחירים יישארו אותו דבר, כך שזה בכלל לא פייר.

נ.ב

כנראה שבכל זאת הקשבתי בקורס יסודות הביטוח :).

פורסם

מעבר למה שכתב ישה - נושא שאני מכיר ביקר מביטוח הדירה - צריך לשים לב לטריק אחר של חברות הביטוח. הן מחייבות את חשבון האשראי בהוראת קבע, כלומר לאחר שנתת הסכמה לחיוב החשבון פעם אחת יש להם גישה חופשית לחשבון, ולא צריך לתת הוראה חדשה מדי שנה - בדומה לחיובים החודשיים של ספקי הסלולר. יש בכך יתרון מבחינת החידוש האוטומטי וכן חסכון של חמה פרוטות בהשואה לעסקת תשלומים רגילה, אבל גם פתח לטעויות כפי שתוארו על ידי אקסנט, וכן בעיה כפי שארעה לי מספר פעמים - כשלון בחיוב כרטיסי אשראי שהוחלפו וצורך שלי ליצור קשר עם החברה על מנת לעדכן פרטי כרטיס אשראי תקף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה לאבא שלי לפני כמה חודשים. הוא היה מבוטח באחת מחברות הביטוח הגדולות והמוכרות בארץ, כבר לא מעט שנים. לקראת סוף תקופת הביטוח שלחו לי למייל (הוא מסר את המייל שלי כמייל להתקשרות כי אין לו) הודעה כי תקופת הביטוח עומדת להסתיים והם מצרפים הצעה חדשה לעיון. במידה ונהיה מעוניינים שנשלח את ההצעה בדואר חוזר והביטוח יכנס לתוקפו. לא עניתי למייל שלהם ואבא שלי עשה ביטוח בחברה אחרת. בחודש האחרון לסיום תקופת האחריות קיבלתי מהם עוד 2 מיילים זהים, וגם להם לא עניתי. כחודש אחרי סיום תקופת הביטוח בחברה, אבא שלי החל לראות חיובים של אותה חברה שכביכול פוליסה חדשה נכנסה לתוקף. הרים טלפון, צרח עליהם, והכסף חזר. חלאות.

פורסם

לי לא הודיעו שום דבר בדצמבר האחרון שנוגע לסיום הפוליסה לשנת 2011, שום אזכור לסיום/חידוש הפוליסה.

אני אוסיף שגם לא הודיעו לי או שלחו קבלה בינואר לגבי הפוליסה החדשה כביכול.

ספריאל נתת פה גם עצה לעתיד, תודה לך.

גולף - חלאות זה מחמאה בשבילם, זה פשוט גניבה. ואין פה שום תירוץ של קצר בתקשורת.

בינתיים אני פועל מול חברת האשראי, אני אתקשר אליהם מחר לוודא שקיבלו את הפקס לגבי החזרת החיוב שנגנב ממני.

אעדכן בהמשך שיהיה מה.

אשמח לשמוע עוד מחברי הפורום אם יש מה להוסיף.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

גולף, עדיף מה שקרה לאביך על פני הוותרות ללא כיסוי ביטוחי, והיו דברים מעולם. אני מכיר מישהו שלא הקפיד לחדש את ביטוח הדירה (כנראה התעלם מאיזה שהוא דואר מהביטוח) ועלול לעמוד מול תביעה על 100 אש"ח ויותר. עדיף דין ודברים קצר מול חברת הביטוח, במיוחד כאשר הכסף הוחזר ללא ויכוח מיותר.

הלקח שלך צריך להיות שמייל צריך לקרוא ולא להתעלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באמת?! עדיף?! אם הם טרחו לקחת כסף בכח, למה אף אחד לא טרח לשלוח פוליסה?! אני אמור לנחש מהחיוב שאני מבוטח אצלכם?!

הכסף הוחזר ללא ויכוח? היית רוצה. היה צריך לחכות כמעט שבוע כדי שאחראי על הביטולים בפוליסות יטרח להתקשר חזרה, ומהכסף שהם החזירו הם טרחו לקחת כמה עשרות שקלים על "עמלת ביטול". לאבא שלי כבר לא היה כח לצעוק עליהם, במיוחד כשמדובר במערכת אטומה - אז שייחנקו עם הכמה שקלים שהם לקחו.

כאמור, חלאות אדם, לא עדיף ולא נעליים.

פורסם

עוד הצדקה לרכישת ביטוח אצל סוכן ולא בחברות הישירות. הסוכנת שלי מתקשרת מספר שבועות לפני פקיעת הפוליסה ומזכירה לי לחדש, היא לא מחדשת את הביטוח ללא אישור בע"פ ובוודאי שלא על דעת עצמה.

פורסם

מעדכן למען הדורות הבאים:

לאחר שפעלתי רק מול חברת האשראי (שהיא תשבור את הראש ותטפל בגניבה של חברת הביטוח) זוכיתי בכרטיס אשראי לפני כמה ימים בסכום שנגבה ממני, כמו כן ההוראת קבע דרך הכרטיס אשראי מבוטלת.

חברים, תשימו לב לדברים האלה, החברות האלה עושות המון כסף משיטות מצליח נבזות שכאלה!

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

• תוכן חדש...