Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בקרוב מתחיל לעבוד ואוכל לממן דלק ורכב.

תמיד רציתי רכב עם סאנרוף [גג שמש]

התקציב כנראה יעמוד על משהו כמו 70000, וחשבתי על כל הדגמים הקטנים

כמו של קיה פיקנטו, I10, אך לצערי לארץ [כמובן!] לא מביאים דגמים כאלו עם סאנרוף.

אשמח להמלצות לגבי רכבים בהם יש סאנרוף מהחברה, ראיתי שיש לקיה ריו אומנם מחיר הרכב יקר.

העדפה לאוטומט [לא אכפת לי מידני, הבעיה שאני לא אמצעי המימון היחיד...]

העדפה לא לצרפתיות.

חובה 4 דלתות ומעלה, לא מבין איך אפשר לנהוג עם רכב 3\2 דלתות, כל כך לא פרקטי.

ועל הדרך אשמח גם להמלצה על רכב חדש בסביבות התקציב.

תודה רבה.

פורסם

סוזוקי הציעה לאחרונה את האלטו עם גג שמש בהתקנה מקומית בעלות נמוכה מאוד, אם מיני זה הכיוון שווה לבדוק.

האמת מניסיון אישי זה נחמד אבל לא מאוד שימושי ולא באמת נותן משהו, גם אשתי תמיד רצתה סאנרוף וברכב האחרון גם קיבלה (במקרה) ומאז היא פתחה אותו פעם אחת בלבד.

בתקציב שלך יהיה קצת בעייתי להכניס I30 מסוף 2009 אבל מאז הן מגיעות עם סאנרוף.

אתה יכול לנסות מאזדה 3 בדגמי ה-2 ליטר מ-2006, אולי 2007.

סיור ביד 2 יכול לעזור לך למצוא כל מיני דגמים מאובזרים או כאלה שקיבלו גג שמש בהתקנה מקומית.

אני אישית לא הייתי שקט עם הידיעה שמישהו בארץ חתך לאוטו שלי את הגג אבל אם זה תנאי הסף שלך זה יכול להתאים.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

זה יהיה טיפשי להחליט על איזה אוטו ללכת אך ורק לפי סאנרוף או לא - אני יודע.

ציינתי שזו ההעדפה שלי ואולי יש רכב שמגיע מהחברה עם סאנרוף ואז אני אטה לטובתו.

ברור שאם הסאנרוף הגיע ממקור מפוקפק, לא ארכוש את הרכב, שמעתי מספיק על בעיות זליגת מים וכורוזיה.

לגבי סוזוקי אלטו, אני בנאדם גדול וכמעט לא הצלחתי להתיישב בצורה נורמלית בתא הנהג ברכב זה.

לעומת זאת ב I10 כן התיישבתי ונדהמתי מהגודל, הרווח בפנים גבוה ומרווח במיוחד, לצערי בפיקנטו לא התיישבתי

ומקווה שגם זה יתאים.

תודה על התגובה, אני מבין על פיה שאין דגמים נוספים הבאים עם סאנרוף מהחברה?

אשמח גם להמלצה על דגמים סביב המחיר ללא סאנרוף.

פורסם

אם תצליח להתמודד עם הידני אז יש מבחר סופר מיני ידניות חדשות בסביבות ה-70 אלף שקלים.

אם אוטומט הוא חובה אז תערוך חיפוש בלוחות, רכבי המיני והדגמים המוזלים של הסופר מיני מושכים את מחירי המשומשות מטה ואפשר למצוא יופי של סופר מיני כמו I20 מ-2009, מאזדה 2 גם כן מאותו שנתון או 2008, סוזוקי סוויפט וגם סקוד פביה או פולקסוואגן פולו, הן יהיו חזקות, גדולות ובד"כ גם מאובזרות יותר מדגמי המיני.

אני חושב שאם נוסעים נסיעות קצרות, בעיקר בעיר ועם מעט נוסעים אז רכב מיני חדש הוא הבחירה העדיפה, במחיר הזה תוכל לרכוש I10 חדשה אוטומטית וליהנות מאחריות ומרכב חסכוני יותר ולא רק בדלק אלא ברוב הוצאות התחזוקה של רכב. הפיקנטו קצת חורגת מהתקציב ודורשת זמן המתנה ארוך יותר אבל המנוע חזק יותר והיא נראית צעירה ומעוצבת יותר מהיונדאי.

• תוכן חדש...