Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניואנסים לא זרים לך, לכן אני מתפלא שלא הפרדת בין ההתרשמות מיכולת השכנוע של היזם לשורה התחתונה שעלתה מהביקור עליו אתה מדבר- השורה התחתונה היתה שלמר ישראלי הצרכן אין שום הצדקה לרכוש מכונית כזו.

כמו כן, עלו וצפו כל הסייגים וכל החששות מהתרחיש בו החברה קורסת.

אז, אל תתן לעובדות לבלבל אותך, עמיתי המלומד אך הפזיז.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוף טופיק, האם נמכרים כיום בארץ רכבי דיזל-היברידיים?

לפי כתבות בחו"ל מדובר ברכבים עם צריכת דלק מדהימה.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
ניואנסים לא זרים לך, לכן אני מתפלא שלא הפרדת בין ההתרשמות מיכולת השכנוע של היזם לשורה התחתונה שעלתה מהביקור עליו אתה מדבר- השורה התחתונה היתה שלמר ישראלי הצרכן אין שום הצדקה לרכוש מכונית כזו.

כמו כן, עלו וצפו כל הסייגים וכל החששות מהתרחיש בו החברה קורסת.

אז, אל תתן לעובדות לבלבל אותך, עמיתי המלומד אך הפזיז.

אני כיוונתי לכושרו של מישהו לשכנע משקיעים בכוח להכנס כשותפים במיזם כלכלי. כושר כזה, ודאי במיזם שנחזה להיות פורץ דרך וגבולות, הוא תנאי הכרחי. את הכושר הזה היזם "שלנו" הראה, כך הבנתי אז, גם לחברים כאן על פי התרשמותם. אני לא הייתי שם, אבל לזכרוני לפחות חלק מהחברים החלו בעקבות הביקור הזה להאמין שאולי בכל זאת יש פה בשורה, גם כלכלית, אם טעיתי אני מתנצל.

פורסם
אני כיוונתי לכושרו של מישהו לשכנע משקיעים בכוח להכנס כשותפים במיזם כלכלי. כושר כזה, ודאי במיזם שנחזה להיות פורץ דרך וגבולות, הוא תנאי הכרחי.

אם תשב שעתיים עם שי אגסי, הוא ישכנע אותך שכעת יורד שלג בחוץ.

ולא רק שתשתכנע, אלא גם תשכנע אחרים שיורד שלג בחוץ.

ולגבי עידן עופר - קל מאד לבזבז כסף שלא אתה עמלת כדי להרוויח אותו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

^

אני חושב שהגיע זמן להיות אחראיים ולהציע אפשרויות מה לעשות עם תחנות החלפת הסוללות הקיימות, זאת במקרה והחברה תפשוט את הרגל.

א. רכבת שדים מגניבה- חובבי מוטוריקה נכנסים לתחנת החלפת הסוללה ורואים סרט אימה לגבי התנהלות יומיומית עם רכב חשמלי.

ב. מכוני גסטרוסקופיה בשיטת DRIVE IN- נכנסים לתחנת החלפת הסוללה ללא רכב ונותנים לרובוט לעשות את שלו.

ג. פתיחת רשת מסעדות חומוס כחול לבן בשם BETTER HUMUS PLACE - BHP

ד. במקרה שחברי הפורום אוהבים המבורגרים (באגירה) ׁ, ניתן לפתוח רשת מסעדות BBP- BETTER BURGER PLACE

ה. מרכז המבקרים בגלילות יהפוך בחזרה למאגר דלק (רצוי 98 אבל גם 95 יעבוד בסדר).

ו. עמדות הטעינה הקיימות יותאמו לחיבור שואב אבק לרכב.

ז. להפוך את תחנות החלפת הסוללה לתחנות החלפת סוסים בסגנון המאה ה-19. פתרון זול, ידידותי לסביבה והוכח כעובד במהלך מספר מאות שנים בהיסטוריה האנושית. למי שלא מכיר: לפני הרבה שנים כאשר אנשים התניידו בעזרת סוסים ומרכבות, הסוסים היו מתעייפים אחרי מספר עשרות של קילומטרים של רכיבה, לכן, היו קיימות תחנות להחלפת סוסים. המרכבה הייתה מקבלת סוסים רעננים, כאשר הסוסים העייפים היו זוכים למזון, מים ומנוחה.

:hihi:

זמין 8)

פורסם
חוזה לחוד ומציאות לחוד.

אני מהמר שהם ישארו עם הסוללה.

לפתוח משפט בשטויות על דיעה של מישהו אחר גם אם היא מנוגדת לשלך לא מכבד את הכותב מר חיים.

אני מתנצל אם פגעתי בך, הכוונה הייתה לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. במהלך השירשור הוזכרה העובדה כי הרכב נמכר ללא הסוללה מספר רב של פעמים כך שהתפלאתי כי עדיין עובדה זו אינה מוכרת.

תרשה לי לפקפק בטענה כי הלקוח הסופי (רוכש רכב, לא מחכיר ו/או חברת ליסינג) יקבל בעלות על הסוללה. הרי הנושים הראשוניים (בנקים/משקיעים מוסדיים) לא יוותרו על רכוש כה יקר, שימושי ומבוקש (אם אתה סבור כי תביעה משפטית תרתיע אותם אז אין לך ניסיון עם המערכת המשפטית האיטית והלא יעילה הקיימת בארץ) ואני לא בטוח כי סוללות אלה הן למעשה רכוש החברה (הן עלולות להוות ביטחונות או שעדיין לא שולם כל מחירן ליצרן)

אכן מאמצי המכירות של BP כשלו כמו (או יותר) מהלכי השיווק שלהם, הפעמים הבודדות בהם נתקלתי בניסיונות פרסומת היו בדוא"ל זבל או בחלונות קופצים אולם אולם בכל מקרה עקב מהלכי השיווק המוזרים שלהם קהל הלקוחות הפוטנציאלים שלהם הינו קטן ואינו דורש מיתוג רוחבי.

חן, אגסי הוא אכן איש מכירות משכמו ומעלה אולם נראה לי כי כל משקיע יעביר את הנתונים/הנחות שנאמרות במהלך ניסיון המכירה לאנשי מקצוע והם אמורים לגלות את כל הכשלים (המרובים מאוד!) בפרויקט הכושל הזה. אני כאדם שאינו מצוי התחום רואה אי אלו כשלים, למשל הכשלים הבאים (רשימה חלקית לחלוטין):

-כשלים לוגיים: אם אכן תשתפר קיבולת הסוללה לאורך הזמן בהתאם להצהרותיו של אגסי, רעיון החלפת הסוללה יהפך ללא כדאי לפני שתוחזר ההשקעה בתשתית ההחלפה. אם תשתפר קיבולת הסוללה אז יכולות הרכב (הנמוכות ממקבילו הבנזיני) לא יוכלו להתחרות ברכבים הקיימים/בפיתוח.

-כשלים פיננסים: עקב אורך החיים הקצר של טכנולוגיות בשלבים הראשונים לקיומן החזר ההשקעה + רווח צריך להתבצע תוך זמן יחסית קצר, בגלל שהטכנולוגייה בה משתמשת החברה (למעט החלפת הסוללות) קיימת אצל המתחרים ותאפשר להם להתחרות ולהקטין את הרווח הפוטנציאלי הצפוי זמן החזר ההשקעה יתארך.

-כשלים שיווקיים:

*למוצר הראשוני הנמכר (הרכב, להבדיל מהחשמל) אין כרגע יתרונות על פני מתחרים בנזיניים מקבילים.

*עליה במחיר הדלק לצרכן תהווה שיקול משני בחשיבותו עקב היכולת הקיימת כיום ברכבי שריפה פנימית להשתמש בדלקים תחליפיים (ביו סולר ומתאנול), לחסוך בצריכת הדלק תוך כדי שינויים זעירים (מערכות סע/עצור) או בסיסיים (מערכת הייברידית) בחומרת הרכב הקיימת והיחס הלא לינארי בין עלות השימוש לעלות הדלק.

ואלה היו מספר נקודות בלבד (ובשליפה), אם אני (ואיני איש מקצוע בתחום) רואה זאת אז לאנשי מקצוע כשלים אלה ואחרים אמורים להוות סימני אזהרה.

פורסם

חיים סיכמת היטב את העניין.

אני באמת חושב שבטר פלייס לא נפלה על חזון טכנולוגי או אפילו על מימושו אלא פשוט על יס מניות של בעלי תפקיד בכירים, שבלוניות וחוסר מוחלט בענווה שיווקית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אם תשב שעתיים עם שי אגסי, הוא ישכנע אותך שכעת יורד שלג בחוץ.

ולא רק שתשתכנע, אלא גם תשכנע אחרים שיורד שלג בחוץ.

ולגבי עידן עופר - קל מאד לבזבז כסף שלא אתה עמלת כדי להרוויח אותו.

תוסיף על זה את העובדה שבסופו של דבר הוא גם לא ישלם את החוב שכנראה ישולם על ידינו דרך תספורות למיניהם ובכלל החגיגה ממשיכה.

פורסם

חלפו עברו הימים הללו, לשמחתנו.

גם נוחי דנקנר חשב כך, וכשהשכים משנתו בשישי בבוקר, התחוור לו שאי.די.בי כבר לא ממש שלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

במידה וBP אכן תפשוט רגל ולא ימצא משקיע של הדקה ה90,

האם לקוחות בטר פלייס יוכלו להסב את הפלואנס החשמלית לפלואנס קונוונציונאלית? או שמדובר ממשהו יותר מסובך ממנוע+תיבת הילוכים?.

Porsche 944 turbo

פורסם

אתה יודע כמה תעלה הסבה כזו?

לא סביר לחלוטין.

ראה את האירוע כטוטל לוס :-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עשרות בעלים של מכוניות חשמליות של רנו, שנמכרו להם על ידי בטר פלייס, מתכנסים בשעה זו בחניון מתחם איקאה בנתניה; זאת, בעקבות הפרסומים שלפיהם בטר פלייס תכריז בימים הקרובים על פשיטת רגל.

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3603294,00.html

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...