Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא בדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני מחפש לאנסר 2008 עם קילומטראז נמוך,

מצאתי רכב עם כ40 אלף קילומטר שנרכש דרך ליסינג מימוני נהג יחיד.

בבדיקה עלו הליקויים הבאים:

1.ליקויים בעלי משמעות גבוהה:

רכב לאחר פגיעה מאחור וסמני מתיחה,החלפת פח אחורי מולחם ותיקון רצפות תא המטען,פגיעה ןלחיצות בקורות אורך אחוריים.

2.ליקויים בעלי משמעות נמוכה:

הרכב עבר תיקוני פח וצבע מסביב,שריטות ולחיצות פח מסביב,החלפת דלק תא מטען ופגוש אחורי.

מצד אחד הק"מ מאוד נמוך,מצד שני הרכב עבר תאונה,

לדברי הבוחן לא מדובר ב"שאסי" אלא בחלק של הפגוש שמתחבר ל"שאסי",המוכר התחייב על כך בבדיקה שאין פגיעות בשאסי,השאלה האם לרכוש בכלל את האוטו ואם כן כמה להוריד:

1.על ליסינג מימוני

2.על כך שאני אהיה יד שלישית ולא שניה

3.על הבעיות בטיחות הללו.

תודה

לוטן

פורסם

נכון שעל פניו הרכב עם מעט ק"מ וזה די קורץ ונחמד,

אבל הרכב פה עבר תאונה לא קלה,

ועדיף אולי לקחת רכב עם עוד 10-15 אלף ק"מ,

אבל בלי נזקים כאלו רציניים,

יש הרבה רכבים כאלו שנעים על הכביש כך שאני בטוח שלא תהיה בעיה למצוא אחת נורמלית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכולכם,

לא להאמין שמפורסם לו הודעה:

יד 1 מפרטי,נהג יחיד,ללא תאונות ושמור.

אפילו אמר שהוא מתחייב בבדיקה,

ובמכון בדיקה הבוחן אמר שמדובר לא בבעיה בטיחותית אלא רק ירידת ערך של 5 אחוז,

למישהו יש המלצה על מכון בדיקה טוב באיזור פתח תקווה? כמו גם טרייד אין לרכב שלי(מיצובישי לאנסר 2001)?

תודה שוב

• תוכן חדש...