Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מחשב נייד של asus מדגם u35j. בשבועות האחרונים המאוורר של המחשב התחיל ממש להרעיש, אבל רק כשאני נכנס לתוכנה מסויימת או מפעיל משחק, עושה רושם שהמחשב ״מתאמץ״ להפעיל את התוכנה או המשחק.

המחשב חדש יחסית (שנה בערך)

ולא נפל באיזושהי צורה.

כמו כן המחשב פורמט לפני חודשיים.

האם כדאי להחליף מאוורר באופן עצמאי או לשלוח את המחשב לתיקון, שכן הוא עדיין באחריות יצרן ( 3 שנים).

תודה!

פורסם

מדוע להחליף לבד כאשר המחשב באחריות? אם תחליף לבד גם תשלם תמורת החלק ואתה עלול גם להפסיד את האחריות.

שלח את המחשב למעבדות היבואן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסיבה היחידה שחשבתי להחליף לבד היא נטו קיצור תהליכים, לגבי עלות של מאוורר אני חושב שהיא די זולה, ויצא לי להחליף במחשב נייח, השאלה היא כמה מסובך זה, יש לי רקע וחוש טכני ובגלל זה אני חושב על ביצוע ההחלפה בעצמי

פורסם

לא מסובף בכלל. אבל:

1. אתה מסיר את האחריות של המחשב מאחר ויראו שפתחת אותו לבד. במידה ותהיה תקלה רצינית יותר בעתיד לא תקבל שרות!

2. לא בטוח שהבעיה היא במאוורר. אתה מתאר תופעה שהמאוורר נכנס לסחרור כאשר המעבד בעצם מתאמץ.

אולי מדובר בניקוי אבק נטו?

בכל מקרה: יש אחריות אז שלך למעבדה!

פורסם

יש להבדיל בין רעשים שונים.

האם הרעש הוא רעש של מאוורר מסתובב במהירות גבוהה או רעש של מיסב שורק, או גוף זר שנוגע בכנפונים או משהו דומה? האחרון נשמע יותר כמו רשרושים והראשון יותר כמו המראת מטוס אם נפשט את זה..)

בדוק בזמן עבודה את הטמפ' של המחשב באמצעות תוכנות כמו CORETEMP או SPEEDFAN ורשום את הטמפ' המתקבלות כאשר המחשב משמיע את הרעש המוזר.

בדוק אם קיים עדכון קושחה (BIOS) ללוח האם, במקרים מסויימים עדכוני קושחה של לוח האם פתרו בעיות מאווררים/טמפ' במחשב בגלל סיבות כאלו ואחרות.

לגבי הפעולה עצמה של פירוק והחלפת המאוורר, אופי וקלות הפעולה הזו משתנה בין דגם ודגם ובין יצרן ליצרן, בדגמים מסוימים בעיקר בסדרות הגבוהות ואצל כמה מהיצרנים עם טיפה יותר שכל, החלפת מאוורר היא פעולה קלה יחסית שלא מצריכה יותר מפתיחת כמה ברגים בתחתית הנייד ופירוק של 2-3 ברגים של המאוורר, שליפת מחבר והחלפת המאוורר. במקרים גרועים יותר, עיין ערך סדרות DV של HP, כדי להחליף מאוורר נדרש פירוק מלא של הנייד עד לרמת פירוק לוח האם, שזה משהו שאני לא ממליץ לבצע ללא מדריך מסודר, ידיים עדינות (אך קשוחות :) )הרבה סבלנות ומשטח עבודה גדול לכל החלקים.

בשורה התחתונה, אם המחשב במסגרת אחריות ועונה על תאור הרעש ה"לא טבעי", שלח אותו למעבדות היצרן.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...