Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשיים!

בהתחלה נדלקה לי מנורת המצבר בתחילת נסיעה וגם לאורך כל הנסיעה, הייתה מהבהבת ונשארת דלוקה קבועה פעם כך. פעם ככה..

הלכתי לחשמלאי הוא בדק אמר שצריך לשפץ את האלטרנטור.. סבבה שיפצתי תיקן הכל טוב ויפה, המנורה לא הדלקה והכל היה בסדר.. אחרי כמה חודשיים שוב התחיל להדלק לי המנורה אבל היא נדלקת לי רק כשהאוטו קר ועומד כמה שעות טובות, היא פשוט נדלקת לכמה דקות עד שהאוטו מתחמם אני נוסע 2-3 דקות היא מהבהבת ואז נכבת וזהו יותר לא נדלקת לאורך כל הנסיעה

יש לציין שהחלפתי מצבר ביום שישי שבוע שעבר ( הבעיה הייתה לפני החלפת המצבר וחשבתי שזה יפתור את הבעיה כי החשמלאי בדק זליגה והכל ואמר שאין כלום. והוא אמר שהמצברים כבר עומד להגמר אז בגלל זה החלפתי וחשבתי שזה יפתור את הבעיה והנה אחרי כמה שעות שהאוטו עומד 4-5 שעות פלוס ובמיוחד בבוקר נדלקת לי המנורה כשאני מניע ואחרי 2-3 דקות שכני נוסע היא מהבהבת ונכבת.. מה אפשר לעשות מה הבעיה כאן?

אגב, הרכב הוא פיגיו 206 שנת 2001 מנוע 1400 אוטומט.

החלפתי למצבר חדש של שנפ ביום שישי האחרון.. 

פורסם
שלום, יש לי בעיה כבר כמה חודשיים!

בהתחלה נדלקה לי מנורת המצבר בתחילת נסיעה וגם לאורך כל הנסיעה, הייתה מהבהבת ונשארת דלוקה קבועה פעם כך. פעם ככה..

הלכתי לחשמלאי הוא בדק אמר שצריך לשפץ את האלטרנטור.. סבבה שיפצתי תיקן הכל טוב ויפה, המנורה לא הדלקה והכל היה בסדר.. אחרי כמה חודשיים שוב התחיל להדלק לי המנורה אבל היא נדלקת לי רק כשהאוטו קר ועומד כמה שעות טובות, היא פשוט נדלקת לכמה דקות עד שהאוטו מתחמם אני נוסע 2-3 דקות היא מהבהבת ואז נכבת וזהו יותר לא נדלקת לאורך כל הנסיעה

יש לציין שהחלפתי מצבר ביום שישי שבוע שעבר ( הבעיה הייתה לפני החלפת המצבר וחשבתי שזה יפתור את הבעיה כי החשמלאי בדק זליגה והכל ואמר שאין כלום. והוא אמר שהמצברים כבר עומד להגמר אז בגלל זה החלפתי וחשבתי שזה יפתור את הבעיה והנה אחרי כמה שעות שהאוטו עומד 4-5 שעות פלוס ובמיוחד בבוקר נדלקת לי המנורה כשאני מניע ואחרי 2-3 דקות שכני נוסע היא מהבהבת ונכבת.. מה אפשר לעשות מה הבעיה כאן?

אגב, הרכב הוא פיגיו 206 שנת 2001 מנוע 1400 אוטומט.

החלפתי למצבר חדש של שנפ ביום שישי האחרון.. 

בוקר טוב

קרוב לודאי שיש עדיין בעיה באלטרנטור, ברוב המקומות נותנים אחריות של 6 חודשים על שיפוץ אלטרנטור.

חזור לחשמלאי ובקש שיפתור את הבעיה, אני מקוה בשבילך שיקח אחריות .

בהצלחה

פורסם

מחזק את מה שאמנון אמר , לרוב חשמלאים נותנים אחריות מ-3 עד 6 חודשים על אלטרנטור , גש לנצל זאת.

מאידך אם עברת התקופה של האחריות גם למשפצים שהמליצו בפורום כמו גרינוולד ואוטוסטארט , אלה היחידים שהייתי נותן להם לשפץ.

• תוכן חדש...