Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לאיביזה FR 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הנני עומד בפני רכישת איביזה FR 2007

לנהג בגיל 22

הביטוחים שהציעו לי הם הזויים לגמרי בסביבות ה 8000-10000 רק המקיף לא כולל חובה.

לדעתי אלו מחירים מופרזים, ואני מאמין שאפשר להשיג את אותם ביטוחים בהרבה פחות כסף, רק שאני לא יודע לאן לפנות.

מישהו יכול לכוון אותי בבקשה?

:wink:

פורסם

למרות חווית שירות לא נעימה שהייתה לי, תנסה ב"דורון ענק הביטוח" יש להם מחירים סבירים. הדבר היחידי שאני ימליץ לך זה שתוודא שהנציג/ה מעדכנ/ת את כל הפרטים מבחינת עבר ביטוחי וגילאים של כל הנהגים.

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

אני בן 26 עם איביזה FR 2008 ומשלם 5200 ש"ח (מקיף+חובה) עם השתתפות עצמי של 5000 ש"ח במקרה של תביעה

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

איזה שנתון המיאטה ומה התנאים של הביטוח? ההצעה היחידה שקיבלתי למקיף על מיאטה 2007 עם גג ברזנט הייתה מעל 20,000 ש"ח. רוב החברות פשוט סירבו לבטח אותי.

על הגולף אני משלם סכום דומה למקיף, אני מניח שביטוח ל FR אמור להיות בסביבות ה 6-8K.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני בן 28 ומחזיק את הקופרה 3 שנים, משלם מעל 5. וגם למצוא חברה שתבטח את הרכב לקח כמה טלפונים.

זה רכב שידוע שצעירים משתוללים איתו ומועד לפורענות ולכן המחירים לא שפויים... הבעיה שגם ההיצע לא משהו והתוצאה היא שאין ברירה אלא לשלם מחירים כאלה.

אברה קדברה

פורסם
איזה שנתון המיאטה ומה התנאים של הביטוח? ההצעה היחידה שקיבלתי למקיף על מיאטה 2007 עם גג ברזנט הייתה מעל 20,000 ש"ח. רוב החברות פשוט סירבו לבטח אותי.

על הגולף אני משלם סכום דומה למקיף, אני מניח שביטוח ל FR אמור להיות בסביבות ה 6-8K.

2005. מקיף מלא עם איתורן (החשבתי בסכום שציינתי) אבל החרגה לגג. מיאטה NC יקרות במעט יותר, עניין של אלפייה.

ציינתי שני סוכנים שפויים, יש עוד מעטים אבל בגיל 24 הדברים הרבה יותר קלים.

פורסם
2005. מקיף מלא עם איתורן (החשבתי בסכום שציינתי) אבל החרגה לגג. מיאטה NC יקרות במעט יותר, עניין של אלפייה.

ציינתי שני סוכנים שפויים, יש עוד מעטים אבל בגיל 24 הדברים הרבה יותר קלים.

בדקתי אצל שניהם, ושניהם לא הצליחו למצוא לי ביטוח (מהסיבה הזאת בסוף ירדתי מקניית מיאטה).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

המחירים שאתם מדברים עליהם משוגעים.

אני בן 26, משלם 4000 על מקיף לאיביזה FR 2011.

סוכנות ביטוח : טיב קפיטל

חברת ביטוח : חקלאי

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אם לא שמת לב רוב המשתתפים בדיון מתחת ל24 וכולם עם עבר ביטוחי כזה או אחר.

האמת שלא שמתי לב, מתנצל.

אבל, בכל זאת, הביטוח שלי היה הרבה יותר זול מהאלטרנטיבות כשאני חפשתי, אז אני ממליץ למי שעדיין מחפש לפתוח גוגל ולכתוב טיב קפיטל.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...