Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב חדש עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין לקבל המלצות לדגמי רכבים.

רכב חדש אוטומטי, עד 100K.

נהגת שנוהגת בכל בוקר לתל אביב.

מחפשת רכב 5 דלתות, חסכוני בדלק, ביטוח זול כמה שאפשר (יהיה גם על נהג חדש:-D).

אמין, בלי תקלות וכו' ... (הלוואי) :-P

תודה :)

פורסם

אם אפשר להסתפק בסופר מיני אז קיה ריו החדשה בדגם ההאצ'בק ב-101 אלף שקלים מקבלים רכב חדש מהדגם המאובזר שמלא בכל טוב, מחירי ביטוח שפויים וסבירים למדי.

ביטוחים כמובן כדאי לבדוק אצל הסוכנים המקומיים וגם אצל החברות הגדולות שמציעות הרבה פעמים מבצעים למועדוני צרכנים גאלה ואחרים, אני עשיתי בשלמה ביטוח (שלמה סיקסט) במבצע של הסתדרות המורים ביטוח ל-I30 כולל נהגים חדשים וצעירים מקיף וחובה ב-4900 שקלים.

אגב הנהגת נוסעת כל בוקר לתל אביב מאיפה? כמה קילומטרים היא עוברת בשנה? יש עוד דרישות?

שבת שלום.

פורסם

כל בוקר בפקקים מעינת לתל אביב.

שיהיה נוח לשבת מאחורה, 5 מקומות סה"כ.

מה ההבדל בין משפחתי לסופר מיני ?

פורסם
הבנתי, הסגנון זה קומפקטיות, איך הסוזוקי סוויפט ?

לא רעה,

אבל אני למשל מעדיף את הI20 מבית יונדאי או את הריו החדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוקיי, סוויפט אופציה טובה בינתיים.

אם מעלים טיפה את התקציב .. (רוצים רכב קצת יותר חזק וסוחב) איך ה-SX4 HB OUTDOOR ?

גם רכב טוב ? או שעדיף להישאר על הסוויפט? (יש 1.6?)

פורסם

מהתלבטות דומה שהייתה לי לא מזמן, בסוף בחרתי ב- SX4 HB OUTDOOR ולא בסוויפט. האוטו גבוה יותר, מרווח יותר ונוח יותר לישיבה. הבאסה שהוא פחות מאובזר בדגם הפשוט (מרגיש קצת יפני של פעם) וגם החלונות חשמל האחוריים ידניים (מדהים שעוד יבואנים עושים את השטות הזאת). אבל המנוע חזק והנסיעה נוחה.

מבחינת מחיר, אני חושב שאין הבדל גדול בינהם (משהו כמו 4000 ש"ח) ואני יודע שעל הדגמים הפשוטים של SX4 סוזוקי מוכנים לתת מחירים טובים יותר וממש מפנקים באבזור אם מבקשים יפה: דיבורית אינטגרלית, חיישני רוורס, חלונות חשמל אחוריים, מרימי חלונות ועוד.

מה שכן, הסוויפט החדשה בהחלט עברה מקצה שיפורים לעומת הישנה והיא חביבה ביותר ומפנקת.

פורסם

דיי פסלתי אותה לפני כמה זמן כיוון שראיתי כמה תגובות של אנשים שהתלוננו על בעיות בבלמים כל 15K ק"מ ויש צורך להחלפה.

החלונות חשמל האחוריים ידניים ? :shock:

פורסם

החלנות ידניים רק בדגם הבסיסי, המאובזר מוצע בהפרש מחיר לא גדול אבל כמו שנאמר ההנחות הנדיבות מתקבלות על הדגם הבסיס.

בנוסף הסוויפט תהיה חסכונית בפער דיי מורגש.

כמו שציינתי כדאי לבדוק את הריו החדשה בעיקר בגלל האבזור המאוד מכובד בדגם המאובזר שמוצע במחיר אטרקטיבי יחסית למתחרות.

פיג'ו 207 מוצעת במחיר מאוד אטרקטיבי לאחרונה, אולי החיסכון בדלק יהיה עדיף במתחרות אחרות אבל המחיר במבצע עם ידיעות הוא 85 אלף שקלים וקשה לי להאמין שב-3 שנים חיסכון בדלק יחזיר הוצאה של 15 אלף שקלים. מלבד הדיל מדובר ברכב יחסית גדול ומרווח לקבוצה, הנסיעה מעט נוקשה אבל הוא מבודד מרעשים ותא הנוסעים נעים ואיכותי.

יונדאי I20 אמורה לקבל בקרוב מתיחת פנים שתטפל בעיצוב המשעמם שלה בפנים ובחוץ ואם היא עומדת על הפרק אני הייתי ממתין מעט, מה שכן הריו חולקת איתה המון מכלולים ומוצעת במחיר עדיף ועם רישמת אבזור אטרקטיבית יותר כמו שכבר ציינתי.

פורסם

אם את נוסעת עם 4 נוסעים רכשי רכב יותר גדול. ה-SX4 עשוי להיות בחירה טובה.

אישית אני נוסע בדגם 4 הדלתות בגרסת GLX מזה כשנה וחצי, הרכב נוח לי בזכות תנוחת הישיבה הגבוהה. תביאי בחשבון שהרכב לא במיוחד שקט והמתלים די נוקשים. צריכת הדדלק 10 קמ"ל בתנאים של נהיגה שרובה עירונית.

אם את נוסעת בד"כ ברכב מלא הייתי שוקל לרכוש את גרסת 4 הדלתות. תא המטען הגדול יהיה נוח מאוד, למרות שהאורך יצמצם במשהו את אפשרויות החניה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למרות שTroy מאוד נהנה מהבדיחה אני מציע לך לשקול את האפסילון.

כפי שאת רואה מהסימלון יש לי אחת. על אמינות אני לא יכול לאמר כלום כי היא חדשה. הרכב מאוווד חסכוני ועושה 1:19 בממוצע כאשר רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות. די דומה למה שאת מתארת.

בניגוד לרוב המכוניות בקבוצה הזו כאשר נכנסים אליה מרגישים נעים, מפואר ומפנק. הרגשה של רכב הרבה יותר יקר ממה שהוא עולה באמת.

להפתעתי היא גם הרבה יותר מרווחת ממה שהיא נראית מבחוץ.

בצד השלילי מערכת הStart/Stop ברמזורים די מעצבנת, אבל ניתנת לכבוי בלחיצת כפתור.

לעיצוב החיצוני צריך להתרגל הוא מאוד שונה.

לסיכום אם מתאים לך רכב יעיל, סטנדרטי ולדעתי די משעמם אז בחרי לך אחת מהיפניות שמציעים לך כאן. אם בא לך בנוסף גם קצת יחוד ופינוק תבחני אותה. היא קצת מעבר לסתם רכב, בת זוגי טוענת שהיא מין תכשיט:-)

פורסם

העיצוב של האפסילון לא מתאים לי ... והיא חלשה, מחפשת רכב טיפה חזק 1.6 בעדיפות.

תודה בכל מקרה.

אז יש כמה בחירות, סוף שבוע הולכים לאולמות תצוגה לבדוק אותן.

יונדאי i30 (יש גם מבצע של חבר :-) )

פורד פוקוס 5 דלתות

רנו מגאן-פלואנס

סוזוקי SX4 HB

אז איזו מכונית הכי חסכונית בדלק והכי כדאית לקנייה ?

פורסם

יש שמועות על I30 חדשה שמגיעה ממש אוטוטו... תעשה בירור אצל היבואן על הדרך כי באסה לקנות דגם יוצא שממש עוד שנייה מוחלף בחדש.

אני חושב שהפוקוס הכי חסכונית בגלל התיבה הרובוטית אבל רק בדגמי ההאצ'בק והסדאן, הבאסה שתא המטען שלהם קטן , השאלה האם יש דגם שנכנס בסכום הזה?

• תוכן חדש...