Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולם לא האמנתי שאיזה יבואן מקים פה נציגות של ממש. לא צ'מפיון ולא קרסו. אשמח כמובן להתבדות, אבל בישראל - כמו בישראל...

ומבחינתם - בצדק. למה הם צריכים לשלם למנהל מדיה חברתית שכזה, אם ממילא ממשיכים לקנות אצלהם? למה מישהו פה שחשב לקנות ג'וק (אם יש כזה) לא יקנה עכשיו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברגע שהתחלת עם מעשה הביריונות איבדת אותי לגמרי , הענשת את בעל המוסך ואת הקלינטים אשר נתקעו במוסך במופע של ביריונות לשמה, ועל מה ? , 180 ש"ח ???

שוב, הסיפור פה הוא במעמד צד אחד בלבד. הסקת מסקנות במיוחד לאור התנהגות בעל הרכב אינה מספרת את כל הסיפור כולו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש לך ביצים של שור.

אני לא הייתי מוכן להשאיר את הרכב שלי לבד במקום כזה לאחר שעצבנת אותם כל כך. לך תדע אם ואיזה נזקים יעשו לך באוטו שיתגלו בהמשך.

הישראלים מאוד נקמנים וכן מדובר על מקרה עבר של יבואן גדול שלאחר שאבא שלי הרים את הקול בפחחייה שיתקנו איזה מכה קטנה לאחר ששבועיים האוטו היה שם גילינו ששמו שמן במים של הראדיאטור.בנוסף שרטו את האוטו במכה קטנה וצבעו עם מכחול וכל הצבע נזל...

כמובן שראו את השמן במים ששו להגיד לאבא שלי בלי בדיקה שהלך ראש מנוע-לא דובים ולא יער המנוע היה מצויין השמן נוקה והמנוע נסע עד 100 אלף ק"מ עד שמכרנו אותו.

יום טוב

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני לא יודע מה קרה לך איתם ואיך התחיל כל הסיפור ביניכם (בשביל לריב צריך שניים) אבל הניסיון שלי עם מהמוסך המורשה שבו אני מטפל שונה לחלוטין.

אצלי החליפו טיימינג מלא כולל מותחנים כשבועיים לפני תום האחריות ללא כל תלונה מצידי (יוזמה של המוסך) כולל אחריות לשנה על הטיימניג בגלל שהחלפים חדשים ומקוריים (הדגישו את זה במפורש למרות שהרכב גומר את האחריות והחלק הוחלף ללא כל חיוב). לא קרה לי גם שהתלוננתי בתקופת האחריות על משהו ולא בדקו ברצינות והוציאו אותי מרוצה (אםפילו ידית שהתקלפה אחרי שנה וחצי החליפו בלי להניד עפעף ובלי שהייתי צריך אפילו להזכיר את המילה אחריות).

כרנראה שעיצבנת את בעל המוסך שהחליט ללכת איתך עם הראש בקיר וכשפנית לקרסו לא ידעת להתנהל בחוכמה וברוגע.

אני במקומך הייתי מחליף בתשלום מיד כשהם מסקרבים להחליף במסגרת האחריות תוך סיכום שהתופסן יישלח לבדיקה במוסך ובמידה והתקלה לא באשמתך אז שיחזירו את התשלום ויתרמו סכום דומה לעמותה שאתה תבחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אצלי החליפו טיימינג מלא כולל מותחנים כשבועיים לפני תום האחריות ללא כל תלונה מצידי (יוזמה של המוסך) כולל אחריות לשנה על הטיימניג בגלל שהחלפים חדשים ומקוריים (הדגישו את זה במפורש למרות שהרכב גומר את האחריות והחלק הוחלף ללא כל חיוב). .

את זה אני לא מבין. מאחר שאין ארוחות חינם, ומאחר ובעל המוסך אינו פילנטרופ (לפחות לא בהקשר זה), או ששילמת על זה בדרך אחרת או שהיה ריקול. לא נראה לי הגיוני שטיפול תקופתי רגיל, של החלפת טיימינג, מישהו מבצע לך בהתנדבות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המוסך לא שייך לקרסו. לו יש אינטרס להרויח לקוחות מרוצים ושקט ללקוח. אם המוסך מספיק מקצועי ואין קרסו יקבלו את קביעתו לגבי צורך בהחלפה (למשל בבדיקת הקנייה של המגאן עבור הטרייד אין נכתב בולם קדמי שמאלי נוזל. המוסך הוא גם סוכנות משנה אז ביקשתי ממנו שיחליף בולם. הוא הרים את האוטו, קבע שהבולם תקין וזה הספיק לטרייד אין כדי לקבל את הרכב כתקין למרות שקומפיוטסט קבעו אחרת והטרייד אין לא ראה את הרכב מעולם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שלום רב

שמי אריה לייב ואני מנהל השרות בקרסו מוטורס

להלן השתלשלות המקרה כפי שאנו רואים אותו:

הלקוח הגיע למרכז השרות ברחובות ובבדיקת חגורות הבטיחות נמצא ששתי חגורות אינן מתפקדות באופן מלא.

בשתי החגורות נמצאה כמות פסולת אשר מנעה מתופסני החגורות לפעול כהלכה.

ברור לחלוטין כי אין מדובר בפגם בחגורות אלא כזה הנובע מכניסת חלקי מזון לתוך התופסנים שלהן.

במהלך נסיונות מרכז השרות להשמיש את תופסני החגורות הוצאה כמות פסולת מאכל למכביר אולם למרות זאת לא עלה בידיו להחזירן לתקינות מלאה כפי שמתחייב מחגורות בטיחות.

מאחר שמדובר בתקלה שאינה מכוסה במסגרת האחריות נדרש הלקוח לשלם בגינה.

הלקוח סרב תוך שהוא מפגין התנהגות קיצונית שאין זה המקום לפרטה.

בשיחת טלפון שביצע הלקוח עם נציגת השרות שלנו , הוא סרב לכל נסיון הדברות או השתתפות בתיקון מצידנו ותבע אחריות מלאה שאם לא תינתן לו ידאג להשמיצנו ככל האפשר בכל האמצעים העומדים לרשותו.

אתמול הגיע הלקוח למרכז השרות בראשל"צ המרכז השרות הצליח במאמץ נוסף לתקן את אחד התופסנים ללא צורך בהחלפתו ואנו החלטנו לשאת בעלות השני כמחווה מסחרית.

חשוב לי מאד להדגיש כי ההחלטה לספוג כמחווה מסחרית את עלות התופסן נעשתה טרם נקיטת הצעדים בהם נקט הלקוח במרכז השרות והיתה לבטח משתנה לאור התנהגות זו שאת תיאוריה אפשר לקרוא במעלה האשכול.

חברת קרסו עשתה , עושה ותעשה כל שניתן על מנת להעניק ללקוחותיה שרות מצויין ,הוגן ומעבר לכך ואני משוכנע שהקוראים ידעו לשפוט זאת נכון כמו גם את התנהגותו של הלקוח במקרה זה.

תודה מראש.

פורסם

ובגלל זה אני לא רוצה לעולם להתעסק עם לקוחות ישראלים...

מצד שני, אני גם לא רוצה לקנות רכב מקרסו, למרות השינויים לטובה שאתם מעבירים עדיין על השירות שלכם.

פשוט בפעמים שהלכתי אליכם בשביל לקבל שירות פשוט היו שם מכונאים ערסים מגעילים שרק צעקו אחד על השני ועלי, כי לא רוצים לטפל ברכב בן יותר מ7 שנים.

פורסם
סופר ג'יפ, מכיר את המושג יחס גורר יחס?

לפי צורת הכתיבה וההתבטאות שלך אני מבין בדיוק למה קיבלת את היחס שקיבלת. אני גם לא מאמין שהיה כשל בחגורה.

זו דעתי.

איתמר.

+1 לתגובה

Peugeot 208GTI

פורסם

כולם מתיפייפים פה - הבן אדם שפך דלי של חול לתופסן? מה השטויות האלה? כמה פירורים וזהו, הלכה החגורה. וואלה, "נחמד" לדעת שיש רכבים כאלו (וכן, עם כל הצער שבדבר גם אצלי לפעמים אוכלים ונופלים פירורים ומתנהגים כמו אינפנטילים, ואיזה פלא! החגורות עובדות כבר 4+ שנים). :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש דברים שהם לא באשמת אף אחד באמת.

הילדים דפקו את החגורה וזהו.

לא תמיד צריך מישהו שיהיה אשם ולהגיד "אתה אשם, אתה תשלם".

לפעמים אפשר פשוט להבין שזה קורה ולקחת אחריות.

הוצאת יותר מ100K על אוטו ודפקת את החגורה?

שלם עוד 180 ש"ח ותשתוק, כי אתה זה שלא שלט על הילדים שלך.

ותאמין לי שאם אתה דוחף מספיק במבה, כל חגורה תפסיק לעבוד.

פורסם

שוב, אתה מדבר כאילו הילדים של כולם פה אוכלים בפה סגור ולא מפילים פירורים ברכבים של ההורים שלהם. אבל שיהיה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כולם מתיפייפים פה - הבן אדם שפך דלי של חול לתופסן? מה השטויות האלה? כמה פירורים וזהו, הלכה החגורה. וואלה, "נחמד" לדעת שיש רכבים כאלו (וכן, עם כל הצער שבדבר גם אצלי לפעמים אוכלים ונופלים פירורים ומתנהגים כמו אינפנטילים, ואיזה פלא! החגורות עובדות כבר 4+ שנים). :roll:

זו תגובה אוטומטית להפליא , הרי הרכב הגיע וניסו להשמיש את החגורות , כלומר היבואן לא התנער והשקיע זמן וכ"א על מנת לפתור את הבעיה , כנראה שכמות הטינופת ואו סוג האוכל היה כזה שתקע את החגורה.

סוכרית טופי אשר התקשתה בתוך המנגנון תגרום לבעיות בנעילת האבזם לחגורה, כולה טופי, אבל הנזק הוא נזק.

פורסם

נעזוב רגע את העניין של האשמה בצד, נגיד שכולם אשמים.

איך לכל הרוחות הרכב הזה עדיין מסיע ילדים בלי חגורות בטיחות תקינות? ועוד בגלל משהו שעולה 180 שקל לתקן?

רק לי זה מפריע ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ובגלל זה אני לא רוצה לעולם להתעסק עם לקוחות ישראלים...

מצד שני, אני גם לא רוצה לקנות רכב מקרסו, למרות השינויים לטובה שאתם מעבירים עדיין על השירות שלכם.

פשוט בפעמים שהלכתי אליכם בשביל לקבל שירות פשוט היו שם מכונאים ערסים מגעילים שרק צעקו אחד על השני ועלי, כי לא רוצים לטפל ברכב בן יותר מ7 שנים.

פעמים הייתי במרכז שירות של קרסו , מי שניגש אלי מעולם לא היה מכונאי אלא מנהל השירות ואו בוחן רכב.

השירות עדין לא ברמה של אירופה , אבל וודאי שהוא השתפר באופן ניכר.

• תוכן חדש...