Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכאות לקסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה באמת? אם יגמרו המים השפריצרים לא יעבדו? לא יכול להיות.

זה לא חרטא ולא כלום, תגיב כשאתה באמת יודע מה אתה כותב.

אתה מדבר???

תבדוק ותחזור עם תגובה בוגרת יותר (אני כבר בדקתי עם רכבי אאודי וVW,ואתה?)

ושוב ,כתבתי על השפריצרים לעדשות (באם לא קראת את מה שכתבתי)!

:roll:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
אתה מדבר???

תבדוק ותחזור עם תגובה בוגרת יותר (אני כבר בדקתי עם רכבי אאודי וVW,ואתה?)

ושוב ,כתבתי על השפריצרים לעדשות (באם לא קראת את מה שכתבתי)!

:roll:

מה זאת אומרת, אני מדבר?

אני כותב, קודם כל ושנית, החזקתי אאודי עם קסנונים 9 וחצי שנים, עם שפריצרים.

ומחזיק עכשיו מרצדס עם קסנון, כבר שנה וחצי.

בן כמה אתה בכלל?

ומה זה לעזאזל שפריצרים לעדשות?

אז אתה מדבר?

פורסם

משעשע אותי לראות את השיח של חרשים שמתנהל כאן.

קסנון לא חוקי בארץ אלא אם הוא הגיע מהיצרן או שיש לכך אישור מטעם היבואן (וגם אז מי שהרכיב אותו צפוי להתעללות בירוקרטית מצד רשויות החוק).

מי שמתקין קסנון ברכב שלו לרוב זה ערס (וסליחה על ההכללה) שרוכש את הקסנון הזול ביותר, מתקין אותו אצל חאפר ומבסוט כאילו זכה במליון דולר. בפועל מה שקורה הוא שאף אחד לא טורח לבצע כיוון אורות (ולעיתים גם אי אפשר) ואז המר בחור מסנוור את כל העולם ואחותו -> לא מקבל את אפקט התאורה החזק יותר שמגיע מהקסנון -> לא מקבל שיפור בתאורת הדרך והעיקר שהוא מבסוט שכולם מסתכלים עליו ושיש לו אור לבן.

טוב עשה המחוקק שהוא הוציא את הזוועה הזו משימוש, חבל שאנחנו עדיין זוכים לראות אותם (דו משמעי) על הכביש.

אה, ופנסי קסנון לא מחייבים מתזים לפנסים לפי התקינה הישראלית. לא ברור לי מאיפה נולדה ההנפצה הזו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ידעתי שזה פורום של ילדים.

עכשיו אחרי שבועיים שאני קורא פה שטויות, הבנתי.

תמשיכו במינהגיכם.

אחד טוען בלי שמץ של מושג או נסיון עם הטכנולוגיה המדוברת שהיא לא אפקטיבית...

השניה טוענת שהיא מתייחסת לנהגים אחרים בכביש, כאוויר. ואז כשתעשה תאונה תגיד: לא ראיתי מאיפה הוא בא לי והבן שלי נהרג...

בהצלחה חברה.

פורסם
לא ידעתי שזה פורום של ילדים.

עכשיו אחרי שבועיים שאני קורא פה שטויות, הבנתי.

תמשיכו במינהגיכם.

אחד טוען בלי שמץ של מושג או נסיון עם הטכנולוגיה המדוברת שהיא לא אפקטיבית...

השניה טוענת שהיא מתייחסת לנהגים אחרים בכביש, כאוויר. ואז כשתעשה תאונה תגיד: לא ראיתי מאיפה הוא בא לי והבן שלי נהרג...

בהצלחה חברה.

סע ברכה.

דדי,

פורסם
לא חוקי,לא חוקי,לא חוקי ושלא יספרו לך סיפורים ובטח באם אין לך עדשה אופטית ואז רמת הסינוור שלך היא כזו שאני לפחות אקווה שכל מתנדב או באמת בוחן יוריד לך את הרכב (או בקיצור -אתה תסנוור כל הזמן בגלל שהואר לא ממורכז ) אז בבקשה ממך,בשמי ובשםם רבים אחרים ,אל תתקין !!!.

.

אני חולק על דברייך, יש היום לא מעט קיטים של קסנונים שעובדים מצויין עם רפלקטורים רגילים וכוללים בתוכם מנגנון כיוון גובה אוטומטי.

הם בהחלט נותנים עוצמת הארה כמו של קסנון מקורי מהחברה והם לא מסנוורים.

לא צריך להפוך את זה לתורה מסיני ולצעוק ישר ״חמאס!!״.

גילוי נאות, ברכבי מותקן קיט שכזה, עובד מצויין, עוצמת הארה מאוד גבוהה ולמרות שאין לי פרוג׳קטורים אני יודע שאני לא מסנוור כיוון שבדקתי את זה וב-7 חודשים שיש לי את הרכב מעולם לא אותתו או העירו לי לגבי סנוור מהאורות שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני חולק על דברייך, יש היום לא מעט קיטים של קסנונים שעובדים מצויין עם רפלקטורים רגילים וכוללים בתוכם מנגנון כיוון גובה אוטומטי.

הם בהחלט נותנים עוצמת הארה כמו של קסנון מקורי מהחברה והם לא מסנוורים.

לא צריך להפוך את זה לתורה מסיני ולצעוק ישר ״חמאס!!״.

גילוי נאות, ברכבי מותקן קיט שכזה, עובד מצויין, עוצמת הארה מאוד גבוהה ולמרות שאין לי פרוג׳קטורים אני יודע שאני לא מסנוור כיוון שבדקתי את זה וב-7 חודשים שיש לי את הרכב מעולם לא אותתו או העירו לי לגבי סנוור מהאורות שלי.

דווקא אתה (כאחד שמכיר אותי ) יודע שכל השטות הזו מפריעה גם לי ,וכן גם אני כמעט התפתתי כמה וכמה פעמים להתקין אך לבסוף ירדתי מזה (ניסיתי להשיג רפלקטורים לטובת התקנה "שקטה" וחוקית).

עוד דבר קל בנושא,

כיום יש הרבה מאוד רכבים חדשים שניתן להתקין קסנון ורוב ואף אחד לא ישים לב בין אם מקורי או לא ,במיוחד כי לא רשום ברשיון הרכבים את עניין הקסנון .

כל תגובותיי הגיעו בגלל פותח השרשור שמגיע עם איביזה ישנה יחסית .

ערן .

מה שרובנו יודעים לא אומר שכולם יודעים ולכן סתם לסכן אנשים זה דבר שבעיני מעוות (ראה ערך קסנון,לדים,משבשי לייזר וכד') ,

יש מי שיודע מה לעשות במקרי הצקה ויש מי שלא .

דדי,

פורסם

אל תדבר שטויות, כל הנורות (האיכותיות) שמפיקות אור לבן, בין אם של פיליפס אמטק או אוסרם, חוקיות, לפי לשון החוק גוון התאורה צריך להיות או לבן או צהוב, בעוצמה מסויימת לאור הדרך ואור המעבר.

גם לגבי השוטרים אתה לא צודק לחלוטין מאחר ורכבים שנראה הגיוני שיהיה להם תאורה לבנה לא נבדקים בכלל, לעומתם רכבים שלא הגיוני שיהיה להן גוון כזה של תאורה (205, קולט, פיאסטות, ועונדות למיניהן) ייעצרו לבדיקה.

יקיר.

(וכן אני מוכר נורות כאלה, ולא זה לא סתם בלבולי מוח, אני נוסע כבר שנה עם סט בדיוק כמו בלינק הנ"ל נעצרתי לבדיקות מספיק פעמים ומעולם לא צייצו על הנורות).

MX-5 NC

• תוכן חדש...