Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכאות לקסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.לאחר קריאה מרובה בנושא הקסנון הסקתי שהדבר אינו חוקי במכוניות שלא הגיעו עם הקיט מהחברה.

הרכב שלי (סיאט איביזה ספורט קופה {1.4} 2007) לא נקנה עם קסנון אבל בספר רכב יש הסבר שלם

בנושא תפעול פנסי קסנון כאילו הרכב נקנה עם קיט כזה. האם מבחינה חוקית אני יכול לשים קסנון?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

פורסם

הספר מתורגם במלואו כדי להכיל הסברים על כל הדגמים וכל האיבזורים.

איך שלא תהפוך את זה לא תוכל לקבל אישורים לקסנון.

אתה עדיין יכול להתקין קסנון איכותי ולא מסנוור - דיברתי על זה לא מעט בפורום. תבצע חיפוש על נורת H7R

פורסם

לא חוקי,לא חוקי,לא חוקי ושלא יספרו לך סיפורים ובטח באם אין לך עדשה אופטית ואז רמת הסינוור שלך היא כזו שאני לפחות אקווה שכל מתנדב או באמת בוחן יוריד לך את הרכב (או בקיצור -אתה תסנוור כל הזמן בגלל שהואר לא ממורכז ) אז בבקשה ממך,בשמי ובשםם רבים אחרים ,אל תתקין !!!.

אילו היו קצת יותר הגיוניים בארצנו הקטנה והלא הגיונית אז הרבה רכבים כן היו יכולים להיות עם ובכך לראות יותר טוב אך מכיוון שצריך גם עדשה אופטית (מה שרואים ברכבים מקוריים עם קסנון-חוץ מ"מקוריים" כאילו ) ושפירצרים מקדימה (שטות שטות שטות ) אז לא ניתן .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אתה מדבר מתוך בורות מוחלטת.

בעבר באמת לא יהיו פתרונות אמיתיים. אבל שוק האפטרמארקט עם השנים מתקרב לרמת הOEM בנושא הקסנון.

מה לא ממורכז באלומה הזו ? אלומה זהה לחלוטין להלוגן רק שהעוצמה היא של קסנון.

נורת H7R מותאמת לפנס ללא פרוג'קטור

jw41kzzjin0m.jpg

lrhzmjkghdnd.jpg

נורת H7 על פנס ללא פרוג'קטור - אלומה לא ממורכזת ומסנוורת!.

xenon14.jpg

פורסם

בורות מוחלטת ???,

אתה מעווט לבחור את המציאות שאומרת בחוק כי קסנון לא חוקי אלא עם כן יש מספר פרמטרים ואישור יבואן ואתה בוחר להגיד שאני בור.

יקירי,

תהיה בריא .

נ.ב

שים לב למה שהוא שאל ואז תבדוק מי הבור בינינו .

דדי,

פורסם

הסברתי לו מפורשות "איך שלא תהפוך את זה לא תוכל לקבל אישורים לקסנון".

לא גרמתי לו לחשוב שאפשר להתקין קסנון באופן חוקי.

הסברתי לו שבכל זאת אפשר להתקין קסנון בצורה בטיחותית ולא מסנוורת.

פורסם

שנינו יודעים שיש אופציות לאיך כן ניתן לשים קסנון, לגבי חוקיות , אין אלא אם כן קנית רכב מאחד היבואנים היפניים שכן התקינו קסנון ללא כל מה שצריך ועדיין נתנו אישור.

דדי,

פורסם

איפה ראית מקרה של יבואנים יפנים שהתקינו קסנון בארץ ונתנו אישורים ?

ידוע על מיקרים שמכרו ב2006-7 קסנונים בסיאט (ב3000 שקל) בהתקנה מקומית ברדיו מילאנו ונתנו אישורים.

כמובן שמדובר על קסנונים מסנוורים וזולים.

פורסם

בוודאי שניתן להתקין וגם לקבל אישור, תחליף בחברה לפנס קסנון אורגינל.

אותו פנס המתואר בספר, ואז אני לא בטוח שזה נחשב "שינוי מבנה"

אבל עמדה 1 היא הכתובת.

לאחר בדיקה נוספת:

ברשיון הרכב בכלל אין סעיף המאשר או מאשש קיימות של פנסים כלל.

בקיצור, בכלל לא צריך אישור.

רק תוודא שהפנסים בתקינה אירופית בגלל אלומת האור.

אני כותב מנסיון וברשותי 2 רשיונות לרכבים עם קסנון.

לא מוזכר ברשיון קסנון.

אז לא משנה מתי התקנת, רק שיהיה מקורי.

פורסם

יש דגמים של אקורד שהגיעו עם קסנון.

החל מ 2002 עם Accord R Type

גם לי שקניתי אקורד בעבר הוצע לי בסוכנות להוסיף ולקנות קסנון - לא הכרתי מספיק אז ולא רציתי את התוספת

גם במאזדה 6 למשל יש קסנונים מהחברה - למי שכמובן רצה

קובי

:-)

פורסם

באם נהיה רציניים לרגע אז רוב המכוניות כיום מגיעות עם עדשה אופטית כך שניתן להתקין קסנון והכל יהיה בסדר וזאת כי גם קסנון לא כתוב ברישיון הרכב וגם באם לרכב שיש לו קסנון מקורי מהיצרן עם השפריצרים ,נגמרו המים במיכל השפריצרים ,אז הם לא יעלו (יבצעו את ההתזה לפנס) ולכן זה בולשיט כל עניין השפריצרים.

דדי,

פורסם
באם נהיה רציניים לרגע אז רוב המכוניות כיום מגיעות עם עדשה אופטית כך שניתן להתקין קסנון והכל יהיה בסדר וזאת כי גם קסנון לא כתוב ברישיון הרכב וגם באם לרכב שיש לו קסנון מקורי מהיצרן עם השפריצרים ,נגמרו המים במיכל השפריצרים ,אז הם לא יעלו (יבצעו את ההתזה לפנס) ולכן זה בולשיט כל עניין השפריצרים.

מה באמת? אם יגמרו המים השפריצרים לא יעבדו? לא יכול להיות.

זה לא חרטא ולא כלום, תגיב כשאתה באמת יודע מה אתה כותב.

• תוכן חדש...